- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Persze mit tudna mást csinálni de fent leírtam mi a teendőjük.
Egy jó postavezető nem engedi ki csak az értesítőt küldeti ki és bent a zárt ajtók mögött tanuk előtt nyittatja ki a célszeméllyel. Erre van biztosítása a szállító cégeknek.
Alvás bocs.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
air
nagyúr
válasz Beni2360 #34601 üzenetére
"és bent a zárt ajtók mögött tanuk előtt nyittatja ki a célszeméllyel"
Ilyen eljárás létezik a Magyar Postánál?
Na ne!
Soha életemben nem hallottam ilyenről, pedig egy pár sérült csomagot kaptam már.
Szerintem ez a szabály - már ha tényleg van ilyen - csak a papírnak létezik.
Értsd, csak leírva van, de soha nem alkalmazzák.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Beni2360 #34599 üzenetére
Kb. ugyanezt írtam én is, hogy nem feltétlen a kézbesítő a hibás, ha ott a pecsét, a pecsétet kell megfogni és előtte lesz valahol vagy ott a hunyó. Ennyi, mert, ha kettővel előtte lett volna, akkor eggyel korábbi pecsét kerül rá szerintem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
XtremLor
őstag
válasz huliganboy #34564 üzenetére
Kovezz meg, de a bg-tol nem ilyen csomagolas szokott jonni!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
coolicool_hu
tag
válasz huliganboy #34605 üzenetére
Szerintem még az NL Post-nál sérült meg az eredeti csomag és ezért újracsomagolták majd átvezették az új csomagra a címzett adatait. Azt, hogy a kedves újracsomagoló kolléga vagy a BG volt ilyen vicces szerintem esélytelen kideríteni. Drága tanulópénz de tessék videózni (bár kérdés, hogy a BG elfogad vagy sem egy ilyen csomag felbontásáról videót, mert ugyebár simán rámondhatja, hogy Ő nem ebben küldte)
-
titán
válasz Predator2 #34594 üzenetére
Ez valós mert a bejegyzések normálisan követik egymást, a kínai posta feldolgozási sorai ilyesmik.
Az még előfordulhat, hogy "véletlenül" másét írták be, de nem hiszem hogy akitől vásároltál ilyesmit csinálna.
Ha igazi, akkor elméletileg:
A szám formátum nemzetközi posta, ez ok.
Pár napon belül megjelenik a nyomkövetős oldalakon, ez ok.
Van több Kínán belüli mozgásról bejegyzés, ez ok.
Nem olyan, hogy 2 nap alatt itt van Magyarországon és a mi postánk 12-22 napja nem szállítja, ez ok.Más esetben nem igazi.
-
huliganboy
addikt
válasz coolicool_hu #34607 üzenetére
Nem hiszem hogy NL postán sérült meg, ugyanis az én városom zárójel pecsételve van rajta.. Ha hamarabb sérült akkor ott kellett volna ragasztani rá valami pecsétet.
-
dugesz77
őstag
Zapals-ról most három nap alatt feladtak mindent úgy hogy bizakodó vagyok. Mostani akcióban egész korrektnek tűnő dokkoló van 3$ -ért.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #34611 üzenetére
Snap-up-ba raktak egy mobilos akciót. Nem nagy leárazás de legalább valami.
Bocsánat lejárt már a szerkesztési időm. -
tonyrulez
őstag
Azért itt is van mismásolás, $16 helyett $13, de most csak $3. Mikor eBay-en ugyanez $5. Persze még így is megéri. Én sajnos csak fejjel lefelé tudnám beletenni a telefont
4 8 15 16 23 42
-
nagyúr
Szerintem itt a Banggood-on átverés ez a nyerősdi. Kiválasztasz egyet, majd utána szerintem átszervezi a 9 lapot és direkt más lap alá teszi, hogy mit nyerhettél volna...
-
v-man
őstag
válasz KaiotEch #34614 üzenetére
Én is azt gondolom h csak legenerálja nyertél v se (tárgyra max 1-2% esély lehet) és ahhoz képest mutatja az ábrát. Én elejétől fixen ugyanazt nyomom már majdnem 1500 pontom van belőle, de tárgynyeremény sose volt.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz Blaise #34618 üzenetére
Igen, egészen pontosan a másik acc-ja, courtesytrading.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
tboj
tag
válasz KaiotEch #34614 üzenetére
Eddig én is csak pontokat kaptam, erre most meg dobott egy 6 + egy 8%-os kupont egymás után. Mondjuk ezekre épp nincs szükségem, akkor már inkább a pontokat adja...
Banggood-os hírlevélből:
Emily only...
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Real_Necro
veterán
Úgy látom TN alapján tényleg svédektől jön a snapupban vásárolt Yeelight. Ha december 6-án postázták, mikorra kerülhet ide? Gondolom karácsony előtt bőven meg kell jönnie.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Blaise
veterán
válasz Real_Necro #34622 üzenetére
Necces a karácsonyi előtti érkezés.
-
Real_Necro
veterán
válasz Blaise #34623 üzenetére
mondjuk az érdekes, hogy utolsó update szerint:
"Processed Through Sort Facility
FLYTEXPRESS-CN"Lehet Kínából előbb megy svédekhez, aztán küldik tovább?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
havri1
félisten
válasz Real_Necro #34624 üzenetére
Jó eséllyel igen. Onnan lesz (tovább) követhető, ha EU - n belülre megérkezik.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Beni2360
félisten
válasz DJ. Ru$y #34603 üzenetére
Igen, csak én kiegészítettem hivatalos részivel ahogy el kellene járni ilyen esetekben.
air
(PH! nagyúr)
A postán való kinyitás még a videónál is pontosabb igazolás a termék eltulajdonosítás végett.
Ha tovább engedik a postán akkor nem vagy köteles átvenni, ha úgy érzed, hogy gubanc lehet és bent személyes átvételnél kéred, hogy ott helyben tanuk előtt nyissák ki és lehet jegyzőkönyvezni azonnal. Te meg a kínainak videózhatod ha akarod.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJGABI
addikt
amúgy tényleg enyhe kamu/beetetés szaga van. oké, fb-n láttam ingyenes dolgaik korábban is voltak, de aztán 1$, 2$ most meg mily véletlen 3$-ra leakciózott cuccot árulnak? hmm én azért megvárom az előzőeket mielőtt több pénzt hagynék ott náluk
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
válasz XtremLor #34627 üzenetére
Közben rákerestem én is ebay-n bár drágább de van belőle dupla oldalas Usb-s verzió. Ahogy nézem az alsó csatlakozónak van mozgási lehetősége és elég nagy a hely hátul.Igaz méreteket még sehol sem találtam,hogy mégis mekkora a belső méret.
-
kenand
veterán
Szert tettem még egy észrevételre a posták körül...
Banggood, Gearbest gyors posta (DHL) drága a kínai üzletből (Gearbest EU üzlet, olcsó DHL 2 termék esetén már írtam)
(B)(B)Geekbuying (/B)(/B)Kínai üzletnél viszont ugyanúgy van, mint Gearbest EU esetén, 1 termék még nem túl jó, de ha ugyan abból 2 db-ot is veszel 3-4 USD-re leesik a küldés ára. (DHL mennyivel jobb, mint a Kínai+Magyar Posta nem kell részletezni....). -
tthom
senior tag
válasz madarasz92 #34633 üzenetére
Azért durva, hogy egyes emberek azt gondolják, hogy ami átmegy a kezük között, abból szabadon válogathatnak.. Anyum fele lévő láncban is van hasonló ember, mert ami levélen szerepelt, hogy LEGO, vagy érezhetően érdekes cucc volt, az nem ért oda. Hozzájuk már csak futárral rendelünk..
-
v-man
őstag
megérkezett a gearbestről USB to Micro USB Male OTG Adapter, árát megérte, működik jól telefonommal, pár nap híján egy hónap alatt ért ide.
szintén ma jött meg az itt ajánlott fülhallgató tartó tok, ez nagyon szép időt futott, nov 24-i rendelés, jó minőség ezért az árért valóban.
4 hét alatt jött meg a röppentyűbe való elem is, de közben kiderült, hogy alapból van a röpiben is elem (legalábbis a tinydealesben, azt már megkaptam, röptetést még nem próbáltam)
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
cris78
őstag
Berendelem ezt, aztán kiderül, hogy eltűnik e minden kaki a postán.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
bally4
tag
Hali!
Elektromos fogkefe fejre van valami jó linketek? Ali és ebay játszik...
A régebbiekkel semmi gondom nem volt, sajna mostanában csak olyat fogok ki, hogy 4-5-ször használom és nem forgatja a fejet, gondolom valami műanyag bizgentyű eltörik benne..
Nektek mi a tapasztalat?Köszi előre is!
-
Tomi0703
addikt
Addig vártam ezzel a rohadt Xiaomi power bank-kel, hogy jól felment az ára 4k-ra, így már megrendelném. A kérdésem az, hogy beírom ezt az xmas kupont, emellé mást nem igazán tudok felhasználni ugye? Pl. a zokniban nyert kuponjaimat.
Mibandet ti sem láttok banggoodon, ami Kínából jönne?
+ valami jóféle töltőt (ceruza) + hozzá elemek tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz coolicool_hu #34607 üzenetére
Kár, hogy nem újracsomagolva van, hanem az a zacskó amiben feladták le van ragasztva és pecsételve. Értőolvasás.
-
Tomi0703
addikt
válasz nickcreeper #34641 üzenetére
Ezt az oldalt nem ismerem. Jó hely? Amúgy 10k-s PB kell, az banggoodról lesz, de most nézem a kuponjaimat nem tudom rá felhasználni, de a pontjaimból 201-et enged.
Szerk.: Valaki belinkelné nekem a 10k-s Xiaomi PB-hez a gumibugyit ebayról?
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
Ma megjött nov. 8-as feladással a Blitzwolf kábel, azt hittem már elveszett.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Én úgy látom, hogy Banggod azokat a termékeket, amik akkumulátort tartalmaznak NL post-al adja fel, ami nem tartalmaz semmi ilyesmit, az a hagyományos CHINA post.
Ma érkezett egy sima fejpánt, a szokásos csomagolásban, viszont ez is kevesebb mint 2 hét alatt ideért. (Nov/28/2015 08:46:45 Előtte rendelt nyomkövetett kamera sehol)(#34647) Imy : Pár munkanap, jellemzően 2 ettől a bejegyzéstől
[ Szerkesztve ]
havri
-
Imy
veterán
Sziasztok, szerintetek ez mire ér hozzám?
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingA nem könyvelt küldeményt ugyanakkor rendeltem a bangoodról (11.04), és az megkaptam 19-én, a könyvelttel meg itt sz@rakodnak...
-
DJ. Ru$y
félisten
Küldtem a törött BlitzWolf autó töltő miatt e-mailt, nem jött válasz rá, kerestem őket most chat-en, sikerült Cici-vel (nem nevet! tényleg XD) beszélni, azt mondta szól a kollégáknak megkapták az e-mailt, és 24 órán belül válaszolni fognak. Meglátjuk. A BlitzWolf kábeleket elvileg újra küldték, már van TN szám, remélem tényleg kettőt küldenek.
November 28-án adták fel a Snap Up-os BW fali töltőt és ma meg is jött. Minőség, ugyanaz, mint az 5 portosnál, nem csalódtam benne. Ezt az 1500 Ft-ot megérte tartaléktöltőnek.
Imy
Azután az üzenet után másnap kézbesíteni szoktak. Legalábbis nekem mikor volt TN-es rendelésem EU-n belülről vagy kívülről, másnap hozta a postás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest