Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szárnyacska
tag
Sziasztok ma én is kísérleteztem a partíció átírás után feltolni a x6 6.0-ás androidját.
De mielőtt feltolná a flash tool ellenőrzi a telefonban lévővel és nem hajlandó folytatni ha különböznek.
Ha nem módosítjuk scatter-t akkor viszont nem is telepíthetjük mert más a partíció kiosztás.
[link][ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz szárnyacska #4801 üzenetére
Felejtsd el, a kernelben is benne van blokk-kiosztás, azzal nem tudsz mit csinálni. Más a processzor és a gsm modul is, meg még ki tudja, mi. Kapásból az R14-es lk.bin kell, hogy egyáltalán láss valamit.
Nem két kattintásos a portolása... -
ksanc
őstag
Sajnos nem fog működni az X5Pro-n, a recovery sem indul el, innentől maximum valami hibridet lehet összetákolni, nem valódi Marshmallow-t.
-
Wesder
félisten
válasz nonsen5e #4795 üzenetére
Mert elvileg root utàn megoldható az unlock is, így ezt nem szeretnék gyàrtók/szolgàltatòk. + sok analfabéta (elnézést ha megbàntok ezzel valakit/valakiket) könnyebben tönkre tudja tenni a mobilt, ha nem tudja mit csinàl.
Gondolj bele hàny telefont kellene "újrahúznia" a szervizeknek.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zsolesz12
csendes tag
válasz woodworm #4809 üzenetére
Szerintem szkennel, mert szól, ha van elérhető free. Az elmentett hálózatokra nem akar kapcsolódni. Pl melóhelyről hazaérek, és hiába van a router mellé téve, ameddig nem ébresztem fel a kijelzőt addig nem csatlakozik. Ilyenkor elég csak egy pillanatra ébreszteni, ha ujra nyomom a kikapcs gombot akkor is csatlakozik a már ujra alvásba tett készülék
Ez elég bosszantó számomra. -
mrobes
tag
válasz woodworm #4809 üzenetére
Lehet, hogy egyre gondolunk.
A lényeg, hogy pl. a lakásban bekapcsolt wifivel szépen szinkronizál alvó állapotban, de ha elhagyom a router hatókörét és mondjuk egy óra múlva visszamegyek, akkor már nem csatlakozik vissza a wifire, a mobilnettel szinkronizál.
Ha felébresztem a telót, pár másodperc múlva megint csatlakozik a wifihez.Szerk: amire bepötyögtem mobilon, éppen megjött a másik válasz is
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz zsolesz12 #4813 üzenetére
Nem az Intelligens energiatakarékosság okozza, nálam is be van kapcsolva és nincs ilyen gond.
A Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátorkímélő mód viszont okozhatja, mert ez a dolga.
Illetve nálam sosincs bekapcsolva a mobilnet, csak ha kifejezetten használom, így nem magától kapcsolgat.Nem halok bele, ha nem 24 órában vagyok online
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #4765 üzenetére
Üdv!
mikrofon téma további érdekes fejleménye: hangouts hívásnál kicsattanóan egészséges hang jön az x5pro felől...
tehát a gsm hívásnál kezeli másképp a mikrofont a szoftver....
ki érti ezt........
-
darvinya
titán
válasz tariattila #4816 üzenetére
Vagy a szolgáltató helyi torony nincs új rendszerre felkészítve.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tariattila
veterán
-
mrobes
tag
Nálam ki van kapcsolva az akkumulátor kímélő mód és az intelligens energiagazdálkodás sem változtatott a dolgon.
Nem halálos a probléma, de ha egyszer tud váltani alvó módban wifiről mobilnetre, akkor már visszafelé is mehetne a váltás.Csak az e-mailek szinkronizálása miatt van szükségem a netre, de az 50MB korlát miatt hamar lefogy, ezért lenne jobb a wifit erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
Ma megjött a teló, így elsőre nagyon rendben van, r14-el küldték
-
-
alan wake up
csendes tag
válasz alan wake up #4794 üzenetére
Letöltöttem újra a fájlt, és azzal működik. Ugyanúgy csináltam mindent, lehet az első letöltésnél sérült volt a fájl.
-
gergom91
tag
Az Auchan-ban is lehet már kapni a telefont, sima X5 25000, X5 Pro 40000 pénzbe kerül
-
BubuMad
csendes tag
Eustock-on kívűl mindenhol drágábbak ezek a telok
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok a napokban lettem gazdagabb egy ilyen telefonnal matt fóliát... még tutibb lenne ha létezne matt üveg keresek hozzá.. Ebayen kívül magyar forrást tud valaki?
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Itsu
tag
sziasztok. vettem egy ilyen telót ma jutottam el oda hogy kibontsam,de hiába probálom bekapcsolni nem kapcsol be,nem reagál semmire,töltőre se. tudok valamit kezdeni vele vagy írhatok nekik hogy rossz a telefon?
-
Itsu
tag
wáááááááááá de hülye vagyok,köszi SárkánySzív és Coolman örök hála!
-
Kolty
aktív tag
Mi mikor vettük tescoba. Tájékoztatott az eladó, hogy meg se próbáljuk bekapcsolni, mert az összes le van merülve fullra -
Wesder
félisten
Nem tudom ez mennyire okés a fórumon, de xposeddel háttérbe lehet tenni a youtube-ot ha valakit érdekel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Armagedown
őstag
A Doogee X5s verziót hogyan kell rootolni?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Wesder
félisten
válasz Armagedown #4839 üzenetére
Szerintem ugyan úgy mint a Pro-t, csak ugye a hozzà való Recovery-vel.
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1.: hogy lehet az x5pro alapképernyőn lévő google sávot ugyanolyan fehér színűvé varázsolni mint a sima x5-ön lévő(verzióban a sima x5-é már 6-os, x5pro-n még csak 5. valahanyas)
2.: Miért raktak az x5pro-ba gyengébb kijelzőt, egymás mellé rakva a sima x5-el pirosasak a színei, a fehér gyengébb, max fényereje is alacsonyabb, illetve megdöntve alul oldalt, szinte rögtön invertálódik fekete és szürke színeknél, míg a sima x5nél ez egyáltalán nem jelentkezik. Vagy én egy hibás darabot kaptam?
Előre is köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Lotusomega #4843 üzenetére
2.: szerintem ugyan olyan kijelző van mind kettőben. szerintem ha két x5pro-t teszel egymás mellé, ott is különböznek a képernyőbeli tulajdonságok, és a két sima x5-ösnél is.
szerintem nem kaptál hibás darabot, csak annak a készüléknek ilyen kijelző jutott. ha ki is cseréltetnéd egy másikra, annál lehet komolyabb vagy más kijelző problémák lennének, szerintem simán fogadd el ezt az apró hibáját, ha nem ezt figyeled állandóan, nem lehet zavaró.. legalábbis részemről nem érdekelne.
nekem sima x5-öm van, de nem vagyok nagyon megelégedve a kijelzőjével, mert minden második egész sor pixelenként vízszintesen látszik halványan világosabb csík az egész képernyőben. szerencsére elég halvány, így nem zavaró., de néha szembetűnik annak ellenére hogy nem is figyelem. elfogatható még. max fényerőn meg soha nem használom, mert kiba...a a retinámat . napsütésben is félig felhúzva tökéletesen látható minden.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Lotusomega #4843 üzenetére
Mi a 6-os, a droid?
-
Lotusomega
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4844 üzenetére
Sajnos nehéz nem foglalkozni vele, mivel állandóan a kijelzőt nézi az ember, a sima x5nek fényévekkel szebb a képe, a fehére, és nem invertálódik, akkor én ezek szerint jó darabot kaptam x5ből, semmi hibája a kijelzőnek, gyönyörű, az elég szomorú ha ugyanabban a tipusban is darabonként eltérő lehet a minősége. Egyébként jó a pro, de pl akksit sokkal jobban eszi mint a sima x5nek, tehát egyenlőre lehet maradok a sima x5nél. Arról nem is szólva hogy a hangja is kulább, halkabb sokkal.
woodworm: a google telepített verzója 6 fölötti az x5ön.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Lotusomega #4846 üzenetére
Ok, azért értetlenkedtem, mert nálam fehér. Azután rájöttem, hogy másik modul.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Lotusomega #4846 üzenetére
nekem az x5 fehére fehér volt addig ameddig mellé nem tettem egy másik telót. akkor tünt ki hogy sárgább a fehére.. vagy a másik telónak kékebb. nem tudom, de amíg nem hasonlítom össze más tipuséval addig minden OK. nem szabad .
ha ennyire fontos a kijelző és nem fontos a 4G és a 2GB ram hiánya, akkor nyugottan használd az x5-öt, nagyon jó teló, és teljsítményben egyforma... egyikse se gyorsabb a másiknál. az akksira kitérve meg úgyhallottam a pro-é bírja jobban az 1Ghz-es processornak köszönhetően (sima x5 1.3Ghz) . más is mondta már nekem hogy a pro üzemideje jobb a sima x5nél. nem használtam pro-t nem tudom milyen az, azt tudom hogy meg vagyok elégedve a x5 üzemidejével és nálam non stop megy a mobil net, chat messengeren, fb böngészés, háttérben fut a whatsapp és viber, és egy pár widget a főképernyőn. 1 napot (24 óra, mert valakinek az 1 nap reggeltől az estig-et jelenti ami nem is 1 nap igazából csak fél ) vagy kicsit többet így kihúzza.
[ Szerkesztve ]
-
nmezosi
újonc
válasz tariattila #4816 üzenetére
Nekem ugyan ez a gond a telefonommal, a másik fél nem érti sokszor amit mondok. Szerintem nem a mikrofon a hibás, inkább a térerőre gyanakszom. A feleségemnek ugyan ilyen készüléke van, és a kettőt egymás mellé rakva az enyémnek mindig kisebb a térereje (ugyan az a szolgáltató). Az enyém már átvált 3g re mikor a másik még 4g n működik. Az érthetőség is egyből javul általában ha kimegyek az épületből. Még próbálkozok rájönni mi okozhatja, de valószínűleg szervizbe fogom küldeni ( még nincs egy hónapos sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest