Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz horush #2153 üzenetére

    Na de azért úgy sem jó nekiindulni a nagyvilágnak, hogy tudod vagy megveszed, vagy mire odaérsz már eladta másnak. Aki nem tudja 2-3 napig félretenni az árút, attól nem is szándékozom semmit sem venni.

    A hozzászólásodról eszembe jutott egy régebbi sztori. Kb 5 éve, hogy kinéztem egy PC-s hangfalat a hardveraprón. Zsír új, időpont, helyszín megbeszélve. Odaértem 5-10 perccel korábban, szóval vártam. Mikor már 10 perc után sehol senki hát felhívom, hogy merre jár. Azt mondta pár perc és ott lesz. Fél óra késés után újra felhívom. Megint mondja, hogy nemsokára odaér. Több mint 1 óra után újra felhívom, azt mondta menjek be az utcába (2 perc séta) és ott a számtech üzletben lesz (szerintem legalább fél órája ott volt, vagy végig).

    Előhozza a cuccot, tényleg zsír új (azt mondta garancia van rá, de számlát, vagy valami papírt nem adott), aztán azt mondta, hát ez most igazából nem 15k (ennyiért beszéltem meg vele, nem is alkudtam), hanem felment az ára 18k-ra, de amiért 1 órát vártam odaadja a megbeszélt áron. pufff.... :W

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák