Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mustardo

    csendes tag

    Sziasztok. Három napja próbálom működésre bírni a Chuwi Vi10 Pro (64GB) sikertelenül... A gyárilag érkezett Windows 8.1-el ment rendesen, de miután csináltam egy partíció összevonást (droidot gyalultam), majd egy saját (frissítésekkel integrált) Windows 10 Pro (x86) telepítővel formatáltam mindent (kivéve azt a 150MB-os EFI partíciót), majd telepítettem a Windows 10-et, a tablet használhatatlan lett. Ezt úgy értem, hogy se touch screen, se vezerlő gombok, se sreen rotation, se hálózat.

    Gondoltam sebaj. Felrakom a drivereket driverpack solution-el. El is indítom csökkentett módban (mivel rendes módban képtelenség feltenni a drivereket, mindig valami hibát ír), fel is rak mindent majd újra indítás után beragad a Windows logónál a forgó kis izével.

    Ismét gondoltam sebaj. Újra raktam a rendszert, feltettem a drivereket double driver-el (backup-ból), szintén csökkentett módban, mert rendesen beragadt a telepítés, de újra indítást követően ismét lehalt a rendszer a Windows logónál....

    Kezd kicsit rohadtul idegesítő lenni a dolog. Legyen szíves valaki leírni lépésről lépésre, hogy hogyan bírta működésre a Vi10 Pro 64GB-ot.

    + Az integrált rendszerem jó, mivel ezzel telepítettem az összes itthoni gépet.
    + 205-ös BIOS van fenn, de a 206-al ugyan ezt produkálta a rendszer.

    ++ Örülnék ha valaki lementené a tökéletesen működő Windows 10-es rendszere alól az összes drivert és feltenné valahova.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák