- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakinek gondja van, itt megpróbálok segíteni, de telefonon ne keressen senki! Vagy tudok segíteni, vagy nem... Segítséget kérni lehet az XDA fóromun is meg a techtabletsen is.
Köszönöm!Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
sinak
tag
Szia mindenki. Akinek szintén úgy érkezik a tablet, hogy nem aktiválható a Windows annak itt a GB legfrissebb válasza:
"Dear Sinka,
Thank you for placing your order with us, I'm so sorry for this inconvenience had been caused to you.
We are very sorry that we don't have the windows key for the tablet, you need buy it in your local Microsoft Corporation or on the Internet? You can also find the windows key on the Internet.
Kindly review warranty terms and pictures instruction are on this link:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
Please rest assured we will try our best to help you.
Best Regards
Bess
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/"
Ezt arra írták, hogy ha nem rendezik az aktiváló kulcs kérdését akkor teljes pénzvisszafizetést kérek. Igazából nem hatja meg őket, azt mondják, hogy nem rendelkeznek kulcsokkal vedd meg az MS-től a kulcsot vagy keress magadnak a neten És ha nem tetszik küld vissza a gépet
-
kenand
veterán
Nem hagynám annyiban.
Paypal disputeNem azt kaptad amit hirdettek: Tábla gép Win 8.1-el és Androiddal.
Kérj teljes vissizatérítést, ha nem küldenek normális Win 8.1-et.
Vagy új csere gépet aktivált Win 8.1-gyel.December körül a Paypal írt olyat, hogy állja a visszaküldés költségét, de nem tudom él-e még ez az ajánlat...
-
sinak
tag
Engem nem érdekel, mert van kulcsom, igaz nem a Binges Winhez, de teszek rá sima 8.1-et és az ugyanúgy W10 Home-ra frissül, mint a Binges. Nem görcsölök a GB-vel tovább igen visszafizetnék ha visszaküldeném, de való igaz 43 ropiért ne várjak legális windows-t. Azt pedig sehol nem írták, hogy aktivált winnel kapom, csak annyit, hogy Android + Windows. És ebben nem kamuztak. Van rajta Win csak nem aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Hát, ha itt egy boltban a windowsos gépről kiderülne, hogy próbaverziós, akkor lenne lázadás
Ha jól emlékszem kb 10 dolcsiért kapták a gyártók a bingest a nagyobb képernyősökre. A kicsikre meg ingyen. Egyébként persze, a tipikus magyar bolti hasonló gépek árához képest kedvező, és a kínairól magyarra brandelt gépeknél sem tudhatjuk, hogy a rajta lévő licensz valódi-e. -
kenand
veterán
Én nam hagynám annyiban, köveletnék akkor egy 10USD-s licence-t a 8.1-et meg megtartanám más gép számára..Nem vagyok egy kötözködő típus, de azt szeretem kapni, amit ígértek...
10 USD-s Windowsnak bele kell férnie az árrésbe, nem kell sajnálni őket.-
Gearbestet meg kerülni kell, vagy előre rá kell kérdezi legközelebb, hogy aktivált Windowssal érkezik-e... ennyit tanultunk...
A BIOS-ba nincs sorozatszám ? vagy ugyn az vann több gépben és azért utasítja el a Windows?Chuwi supportnak is lehet esetleg írni...bár a kínaiak nem erősek támogatásban. De vannak meglepetések... szintén Kínai Geniatech (Mygica) válaszolta kérdésemre.
Meg bár fórumba elhinteném, hogy óvakodjanak a GearBesttől...ha nem hajlandók segíteni..
UI
Nem UEFI BIOS-ba még viszonylag könnyen lehettet SLIC 2.0 táblát beletenni és Win 7-et telepíteni, amjd Win 10-re frissíteni, de itt nem járható út. Meg ha már legálisan is meglehetne, ne kelljen hackelni...-[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Én örülnék egy TESCO Tablet (Opendott) hez hasonló átpartícionáló scriptnek is, amivel kisebbre lehetne venni az Androidot (a sok feleslegesen nagy partíciójável együtt) és többet lehetne 19 Gbytenál adni a Windowsnak. Egy 25bg-s Winnek már tudnék örülni...
-
seebi
csendes tag
Én már annak is örülnék ha működésre bírnám fogni.Frissítés óta a win-nek nincs hangja aszt írja nincs eszköz az érintő egyáltalán nem működik telepíteni se lehet.Ha vala segítene nagyon megköszönném.
SEBI
-
sinak
tag
Nem csak a mi problémánk az aktiválás
Itt azt írják, hogy meg kell próbálni a telefonos aktiválást. Van hogy az segít.
-
kenand
veterán
Olvasgattam az aktivációs problémát a NET-en.
Valaki be teudta aktiválni telefonon! Szóval azt meg lehet próbálni. Hátha....Egyébként akinek iylen problémája van az a Gearbesttől evette a tabletet...
Mai nap jó ajánlata, bár még így is 100 USDvel drágább, mint a Chuwi (és a billentyűzet is drágább hozzá):
Teclast X98 pro (Újanbb Intel SOC (Z8500), 4 GB RAM és 64GB tár)[ Szerkesztve ]
-
Innen töltsd le az összes Windows 10 drivert, kb 80MB és a Double driver nevű programmal tedd fel a tabra! Mennie kell! Az érintőképernyő drivere is ott van.
Nem emlékszem már, mit mondtál anno, teljes újratelepítés volt, vagy frissítetted a win8-at. De ezekkel a driverekkel mindenképpen mennie kell!
Nekem frissítés után csak a touch drivert kellett feltenni, meg az intel vga drivert, a többit magától felismerte a Win10, vagy átvette a rajta levő Windows 8-ból.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
robi1979
aktív tag
Az én Vi10 64gb-sem is úton van, a tracking szerint már Magyarországon. Kérdésem hogy ha megérkezik végre mi a teendőm vele? Az aktiválással jutottatok már valamire?
-
MajaG
senior tag
-
kenand
veterán
válasz robi1979 #478 üzenetére
Persze, hogy jogtiszta Windows simán felrakható.
De az eredeti kulccsal, amit automatán nem aktivál meg lehet próbálni a telefonos beaktiválást.
Külfödi fórumon írták, hogy nekeik úgy sikerült. Szóval az aktivációs ablaknál a telefonos beaktiválást kell választani, és követni az utasításokat. (XP-nél és Win 7-nél én is csináltam már ilyet, amikor alkatrész variálás uán már nem ment automatán)(#482)
Rá kell engedni egy spanyol-angol Google traslatet (magyarra inkább ne, az elég érdekes lenne)
[ Szerkesztve ]
-
Android 5-tel kapcsolatban: ami a needromon van, az kamu. Egyik techtablet fórumtag kipróbálta.
Ellenben a Teclast x98-ra van android lollipop, és az is dual bootos, atomos gép. Tehát meg lehet csinálni, csak az a kérdés, a chuwi megcsinálja-e.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
kenand
veterán
Nem aksis, szerintem a mágneses csatlakozónál kapcsolódik. Képeken látható (net), hogy szintén mágnesesen csukható össze a tok, hogy tartsa a táblát. Asztalon biztosan megfelelő.
Láttam már minőségibb dolgokat is, de nem vészes.
Aliexpressen vettem, múltkor amikor mobil sale volt és még 3 USD-t el tudtam vonatni az árból.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
A mágneses csatija előfordulhat, hogy egyedi bár a PIPO-jé is hasonló a képen.
Vannak utángyártottak is olcsóbban. Rá kell keresni a googliban. Én egyelőre ezt az egyet próbáltam.
Osztott bal shift gombost (magyar, svéd, olasz ) nem láttam, de ki lehet bírni az Alt Gr J -> í kombinációt.
Matrica meg 220 Ft volt az Edigitáltól ingyen ment a PickPack pontra.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Nekem ilyen a BIOS info RW everithynggel és aktiválható. (teljes kulcsot nem akartam beírni közepét kiixeltem)
Signature "MSDM"
Length 0x00000055 (85)
Revision 0x03 (3)
Checksum 0x04 (4)
OEM ID "INSYDE"
OEM Table ID "INSYDE"
OEM Revision 0x00000001 (1)
Creator ID "ACPI"
Creator Revision 0x00040000 (262144)
Version 0x00000001 (1)
Reserved 0x00000000 (0)
Data Type 0x00000001 (1)
Data Reserved 0x00000000 (0)
Data Length 0x0000001D (29)
Data 6BNTJ-xxxxx-xxxxx-xxxxx-CWD6TMeg kellene nézni akinek nem annak milyen a kulcsa....
-
kenand
veterán
Most "brand" gépben is lehet venni 80 000Ft-ért billentyűzettel hasonlót. ha valaki tarta a kínai importtól.
Nem tudom billentyűzetét lehet-e külön kapni és van-e magyar belőle és passzolna-e a Chuwihoz....
Rögzítés haonlónak tűnik, de nem láttam nagy felbontású képet.[ Szerkesztve ]
-
sinak
tag
Sziasztok.
Sikerült beaktiválni a tabot mindenféle mókolás nélkül.
Tehát akinek úgy érkezett, hogy nem hajlandó aktiválni automatikusan a neten keresztül akkor a telefonos aktiválási módok kell használni.
Most csináltam végig és az MS automata ügyfélszolgálatának utasításait követve elsőre minden gond nélkül aktiválódott a win.
-
Dániel
csendes tag
Nekem aktiválva érkezett a chuwi. Gondolom, többünknek is a mai szállítással érkezett, ők is ezt tapasztalták?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest