-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Windows 8 és 10 esetén a gépházban speciális rendszer indítást kell kezdeményezni és engedélyezni a nem aláít driverek telepítését. Ha magadtól nem találod Google jó barát keress rá van útmutató. De ez is le lett írva itt sokszor. Talán az indító topikba be kellene tenni...
Touch driverek külön kell felvenni olvass vissza[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
Milyen BIOS van rajta? próbáld meg az alap biossal, a techtablets oldalon a "Windows 8.1 Drivers And Bios/ V1032G Dual Boot BIOS111 (8.2 MiB)"
Próbálgattam a sajátomat frissíteni a legújabbra, de volt pár driver amit sehogy sem akart megenni az új bios-szal. komolyan végigbogarásztam az összes mentést innen is, meg a baiduról is leszedtem, amiket a chuwi fórumban linkelgettek, de semmi sem tetszett neki.
Alap BIOS-szal viszont vígan működik minden
Csak egy ötlet, de hátha beválik -
mazsi
senior tag
Lementve pendrive-ra a töméntelen sok partíció. Nyomozás nélkül tudjuk, hogy melyik törölhető probléma nélkül?
Tolnék fel egy szűz win10-et, de akkor már törölném a sallangot és tesztelném a Remixet is egy menetben.
Van valahol lista a 17 partíció típusáról? Inkább mellőzném az empirikus tesztelést, ha lehet.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
gps76
őstag
Ez tényleg jó lenne...Aki nagyon ért hozzá röviden leírhatná a menetét,mert még mindig nem tudom a Remix-et felrakni,meg egy puci win is próbára várna,kiegészítve melyik BIOS,driver pack.
Utána ha kipróbálná pár emberke,mehetne az első hozzászólásba is,mint jól optimalizált rendszerek telepítése egymás után. -
Dyde
aktív tag
Gearbestről eu warehouseból uk töltővel most 96 dollár... kár h egy hete vettem egy hi8at. Ha ezt tudom...
-
Balinov
titán
válasz Balinov #1262 üzenetére
Kis update a LOGIK LKBWLRD13 billzethez. szereztem 3a-s elemet, jelentem mind win-nel ill. Kitkattal muxik, minden mokerolas vagy ilyesmi nelkul
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
mazsi
senior tag
válasz albinolynx #1361 üzenetére
Nagyon nem akarom szétkapni, csak a backup partíciót és, az update miatt túlméretezetteket.
Tényleg! Melyik a backup szerintetek? Az utolsó?
-
Thusor
őstag
Chuwi vi10 Windows 10 professional oprendszerrel sokszor nem ébred fel alvó módból. Amikor a bekapcsoló gombot benyomom akkor bejön a kikapcsolás kérdés a Windows részéről de jelszót már nem kér a felébresztéshez csak fekete képernyő. Olyat is csinál, hogy alvó módba helyezem és helyette kikapcsolja magát. Szerintetek mi lehet a gond? Húzzam újra az itt általatok belinkelt verziók valamelyikével? Ez egy msdna Windows ami fent van.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
mazsi
senior tag
Ezt nekem is csinálta már 2x. 3-4 kikapcsolás (gomb hosszan) megijeszti nálam.
Talán a mélyalvást nem szereti. Halványan világít, de a kezdőképernyőt nem rajzolja ki Ez a windows is akkor lesz használható értelmesen, ha kijön az első javítócsomag?
-
gps76
őstag
Valakinek nincs véletlenül a Remix rom-ról egy szűz cwm mentése? Mert kipróbálnám, a fastboot-os módszerek fail-lal leállnak.
-
-
Flashget
félisten
nálam is az van fenn 32bites verzió, de nem csinál ilyet.
Nálad is 32 bites van?Kérdeznék én is.
Droidon valóban nem tudja a direct wifit vagy wifi displayt a chuwi pl. tv-re küldött filmet vagy fényképet megjeleníteni mint a xiaomi telóm? wifi beállításoknál nincs Vagy csak én nem találom hol lehet ezt bekapcsolni?Realme GT Master Edition
-
Thusor
őstag
válasz Flashget #1374 üzenetére
Igen 32 bites. Már szinte teljesen használhatatlan mint tablet. Ha hosszabb időre alvó módban hagyom egyáltalán nem tudom feléleszteni. Csak a reset használ...lehet újra húzom. De már másodjára teszem fel újra, múltkor időközönként meg teljesen megfagyott. Nem értem mi lehet a baj....lehet a tablet hardweresen rossz vagy nem tudom de már nagyon idegesítő.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz Flashget #1376 üzenetére
Köszi a tippet. Megprópálom kikapcsolni de akkor meg mondjuk lehet jobban fog merülni...na majd meglátjuk. Egyenlőre kikapcsolom az alvófunkciót.
-
Thusor
őstag
válasz Flashget #1378 üzenetére
A legújabb intel videó driverrel megszünt a hiba. Már csak annyi bibi van a dologban hogy a Windows update automatikusan felteszi a régit, hiába állítottam be hogy az eszköz drivereket ne tegye fel updateről. Valami tipp, hogy lehetne lebeszélni, hogy régebbi drivert tegye fel?
-
this is life
Ármester
Sziasztok ! Lehet lassan csatlakozok kozetek , a kerdesem az lenne erdemes e felrakni a w10 th2-ot ra, vagy inkabb jobb beken hagyni es 8.1-el hasznalni . W8.1-et hasznaltam mar tabon , kellemes volt , a w10 mennyire oli meg a tablet hasznalatanak konnyuseget ,pl gesztusvezerlesek vagy azok hianya ... stb .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
tipuka
addikt
hali, berendeltem én is a Chuwi VI10-et, hamarosan én is csatlakozom hozzátok.
-
-
válasz Elektrosokk #1383 üzenetére
Igen, Win10+Remix van fent. Semmi probléma, elvannak, stabil mindkettő. A win10-ben ki vannak kapcsolva a frissítések. A windowst bill+egérrel használom általában, vagy a Wifi mouse segítségével a telefonról irányítom az egeret ha filmet nézek a tv-re kötve a tabot. Annyi, hogy már nem VLC-t használok, hanem MediaPlayerClassicot, azzal nem szaggat a Z-nation se! Meg semmi más se.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Elektrosokk
addikt
válasz Victoryus #1384 üzenetére
Köszi. Csak tegnap olvastam a remix os-rôl. Alapvetôen médiafogyasztásra lesz használva, bár a kistesó chuwi hi8-at vettem, de kéne egy barátnômnek is. Lehet a másik egy chuwi vi10 lesz vagy teclast, még nem Tudom. De ha megjön a kicsi a remix os-t feltolom rá.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
válasz Elektrosokk #1385 üzenetére
Még egy hdmi-vga átalakító kéne, mert a legtöbb projektoron amivel találkozok csak az van. A chuwit meg könnyebb lenne hurcolászni, mint egy 15 colos laptopot... Plusz 6 órás üzemidő 2.5 helyett.... Karácsonyra rendelek egyet.
-
Flashget
félisten
válasz Victoryus #1386 üzenetére
Gondolom már ilyet?
Chuwi Hi10 First User Hands OnRealme GT Master Edition
-
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egyfajta utazós tabletet szeretnék vásárolni netezésre, filmnézésre, angry birdsre, youtubra, stb. A 10" jó méret, androidos jobban bejön, de a boltunkban a központtal a távoli asztali kapcsolat windows alapon megy. Így oda is jól jönne kisegítő számítógépnek a dual miatt.
Először a HI10-ben gondolkodtam, de belegondoltam, hogy a 15,6"-os FHD-s laptopomat is csak HD-ban használom. A 2GB RAM meg szerintem elég a 2,93GB helyett.
Így maradt a VI10. Itt most bejött az Ultimate és a PRO is az alapgépen kívül, ha jól értelmezem az itt leírtakat.
A PRO verzió a maga 64GB-jával jó választás lehet EU-s készletről 161 dollárért, vagy érdemes még várni az Ultimatere? Vagy van jobb beszerzés (csakis EU-ból)?
Ékezetes billentyű használatára mi a jobb, és végül is az általánosan elfogadott? Berendelni tokkal vonóval, vagy inkább itthonit használni stickkel, és csak a tabletnek tok?
Illetve képernyővédő fólia javasolt, vagy tényleg van rajta alapból?Bocs a sok kérdésért, sok az infó a topicban, és inkább kérdezek.
Köszi: Zsolt
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bozso68 #1390 üzenetére
Fólia elől, hátul van rajta.Nézz szét a használt piacon is, az a leggyorsabb. Elég jó a virtuális billentyűzet is, de én itthon normál billentyűzettel,egérrel,monitorral használom. 10 colos billentyűzeten szörnyű gépelni... itt van most nálam egy 10 colos acer kisgép, nekem nem esik kézre... mondjuk nem is arra lett beszerezve
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bozso68 #1390 üzenetére
Én biztos nem vennék hozzá gyári billentyűzetet. Bármilyen HID profilos BT billentyűzettel működik. Ha beáldozol az adapternek egy portot, akkor pedig bármelyik 2,4Ghz -es, wireless billentyűzettel működik. Az összes Androidos kütyümmel működik a Logitech MK220 kombóm, az Apple BT billem és a Logitech m555b BT egerem. Így Magyar kiosztású bill. -t használok. A Microsoft -nak van egy új, szétnyitható billentyűzete. Remélem, hogy van belőle Magyar kiosztású. Német biztosan van, mert az volt a kezemben. Az közel áll a mienkhez. A Trust -nak is van egy nagyon jópofa, golyós-egeres billentyűzete.
-
Bozso68
őstag
Köszi a válaszokat.
Még egy kérdés: Elég a 32GB-os verzió duál használathoz, ha nem akarok nagy adatmennyiséget tartani rajta? Aprón találtam relatíve jól áron 32-est.
És egy második: Fejhallgatót hogy lehet rajta használni? Jack dugó?[ Szerkesztve ]
-
tookie
tag
-
-
-
Flashget
félisten
válasz Bozso68 #1398 üzenetére
csapj le rá amíg van 96 dolárért! [link] eu raktárból 1 hét alatt megjön, nincs már áfa, vám sem rajta.
veszel hozzá vagy egy átalakítót [link] vagy ha van 5V 2A töltőd azt használod vagy veszel egy eu-s töltőt hozzá. [link]+ kábelt [link]
Nekem még 146 dollár volt szállítással együtt. 305Ft-al számolta a PP akkor.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest