Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz ViZo72 #34926 üzenetére

    Kozben elalvas elott sikerult meg annyi erot kicsikarnom magambol, hogy par dolgot megtalaltam a forumon. Ilyen a billentyuzet meg a fenyero (basszus, sose gondoltam volna hogy ez automata, pedig eleg latvanyos :D), viszont az emelkedo csengesrol, meg a ledrol nem talaltam informaciot, nagy koszonet ertuk! 10.3.2 van rajta nekem is. :) Nem gondoltam hogy ennyire kellemes mertekben testreszabhato a led. Ah, borzasztoan tetszik ez a telefon, komolyan mondom. Majdnem szekrenybe kuldte a G4-et par napra, pedig azt is imadom. :D

    Coc@s: a legnyugosebb? Toltes bug? Na, ezek meg ujdonsagok. Azt tudom hogy ez a 4G nelkuli varians, de emiatt porosodhatott masfel-2 evig egy raktarban? Vagy egyeb, mas problemak is vannak ezzel a 100-1-es modellel?
    Az infokat pedig koszonom, plane a leddel kapcsolatos tanacsot ki fogom probalni.

    Meg egy kerdes: nincs valami szervizmenu a telefonba, vagy barmi, ami alapjan meg lehetne nezni egy gyarira viaszaallitott telefonnal, hogy osszesen hany ora hivas van benne? Egy "nullazhatatlan" szamlalora gondoltam, ilyet se talaltam de a forumon, se a telefomba.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák