Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KakalakiAkka

    csendes tag

    Kedves mindenki!

    Nagy általánosságban szeretnék a témához szólni. Az elmúlt időben több emberben felvetődött néhány probléma:

    1 vs 2 : nekem 1 van. Elhiszem, hogy a 2 gyorsabb, de én nem találok az 1ben semmi hibát, a rendszer, alkalmazások elég gyorsak, semmi hiányérzetem nincs. Nem tartom komprumisszum kényszeresnek a helyzetet. Ergó szerintem 1es is bőven jó sebességben. Nem tudom elhinni, a 2 annyival többet tudna adni. Max ha valaki kihasználná az lte előnyeit (otthon internet megosztás telefonról max ezt tudom elképzelni).

    Nincs push: szerintem igazából push EMAILnél fontos. Nem facebooknál. Akinél elsődlegesen fontos ez a facebookról azonnal kapjak üzit, mert megőrülök Istenkém!, hát sorry, de csak sajnálni tudom. Lehet azért, mert nekem van életem, de sajnos facebookom nincs. Ha akarok valakitől valamit, felhívom. Nem posztolgatok/üzengetek, hogy mennyire király helyen fogyasztom kávém, vagy épp milyet kakikáltam... Erre a feladatra szerintem célhardver kell, amit a facebook még nem adott ki, de ami késik nem múlik, azzal a dologgal bárki facebook fan boldog tud lenni. Mondjuk gondoljuk olyanra, mit a south parkban Cartmen agyba épített akármilye. Bat disz iz máj opinyíon.

    Kevés az app: vagy nagyok az igények? Érdekes, eddig nem találtam hiányt semmibe sem. A droid portnak köszönhetően még a cél progik is hiba nélkül mennek nálam, az útóbbi időben kellettek még jobban célirányos progik, azokat meg tudtam venni kemény 5 júró alatt is. Mondjuk én nem viberezek meg skypeolok, fentebb írtam, telefonálok. Ha drágálom, akkor bbm. Ami lasssan 1 éve jelenik meg winphone-ra is, de ez más tészta. :)

    Akkuidő: relatív dolog. Nem használom telefont, csak mérsékelten 4 nap simán. Állandó 3G-n. Ha használom, akkor attól függ.

    Töltésprobléma: engem is érintett a dolog. Frissítettem legújabb szoftra, secur. wipe és azóta jó. Support azt javasolta, cseréltessek akkut. Lehet megteszem, mert a töltőm a telefonom nem tölti. De ez nem befolyásolja a működést, van egy valag más töltőm itthon, amivel tudom tölteni, mivel az 5V az minden normális töltőnél 5V, 750mA az meg pinifüst, mert a legtöbb töltő is tud legalább 1A-t.
    Ezzel kapcsolatban észrevétel: a töltőre rá van írva 750mA,1A, 2A... az nem azt jelenti, hogy annyival tölt! Az a maximális áramerősséget jelenti, amit a töltő ki tud magából "csíkarni". A töltést az eszköz (jelen esetben ált a telefon akkuja) szabályozza. Ha azt a kis akksit megküldenénk 2 A-val, azért kissé melegende, szerintem...

    Szerintem a z10 egy elég jó minőségű telefon, leginkább szoftveres hibákkal, amiket folyamatosan javítgatnak, fejlesztgetnek, erre várnak ötleteket is :
    http://supportforums.blackberry.com/t5/General-BlackBerry-10-Smartphone/Feature-Requests-for-BlackBerry10-OS/td-p/2202745/page/120

    Azért ez na, azért. :)

    Ui.: akit megbántottam, hát ez van! Lehet el kellene gondolkodni? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák