- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletta
tag
válasz Black&White #649 üzenetére
Köszönöm én is, frissült is csont nélkül.
-
Yuri_1
tag
válasz Black&White #649 üzenetére
Üdv! Érdemes letölteni, vagy várjuk meg az OTA frissítést? Javították a hibákat ? pl: +36nál kiírja, hogy Magyarország, az autóban jelzi pontosan a térerőt? Sok probléma nem volt a B307-el sem, de ha az általunk is tapasztaltakat nem javították akkor én nem szórakozom a frissítéssel, jön az majd OTA
-
Black&White
addikt
Igen, ebben igazad van.
Én is úgy vagyok vele, hogy ami rendesen működik azt nem bántom.Esetleg megnézem a Changelog-ot és ha van valami érdemleges, talán akkor...
Most talán a betűméret állíthatósága, az automatikus hívásrögzítés, ill a kamera fókusz javítása a fontosabb változás.
A kínai karakterekre, térerő kijelzésre, alapértelmezett programok változtatására nem láttam utalást.Kici kínaiaknál felbukkant egy ilyen is: KirinTools v1.0
-
gal3
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat a múltkori GPS-el kapcsolatos kérdésemre.
Nagyon közel állok hozzá, hogy kisgazdája legyek egy ilyen remek készüléknek. A tudása pont megfelelne minden igényeimnek, csak az ára miatt habozok még kicsit. Nem vitatom, hogy megéri a 100 ezer Ft körüli összeget a tudása alapján, pláne más hasonló tudású készülékekhez képest. Csak még kicsit szoktatni kell magam a gondolathoz, hogy egy 32" FullHD Smart LCD TV árát kiadjam egy telefonra. :-) Pont emiatt aggaszt kicsit az unibody design. Az biztos, hogy ez a tudás nekem jópár évig fedezni fogja egy telefonnal szemben támasztott igényeimet és valószínűleg nem fogom 1-2 év múlva lecserélni. Kérdés, hogy mit tehetek akkor, ha a beépített aksi megadja magát? Nem örülnék neki, ha csak emiatt 1-2 év múlva ki kéne dobni a kukába a 100 ezerért vett amúgy tök fasza masinát. Lehet ebben legalább szervizben akksit cserélni szerintetek? Az persze más kérdés, hogy nem az itthon kapható egykártyás modellt választanám, aminek itthon ugye nem nagyon van hivatalos szervize...
[ Szerkesztve ]
-
user62
csendes tag
Szerintem az akkut meg lehet rendelni már most is, bár nyilván most még nem kell.
S mivel a Honor 6 már Európában is kapható legálisan, sőt Magyarországon is, így nincs mitől tartanod (tartanunk) szerintem.
Ezenkívül ott vannak a nem hivatalos képviseletek, kereskedők is.
Végső esetben (legalábbis nekem) lehet Kínából is rendelni.
6 éves iPhone-ban most cseréltek akkut a heveromnál, mert már zavaróan rövid lett az akkuideje.
(Nem az iPhone-t akarom ezzel méltatni, hanem hogy nem mennek olyan hamar gallyra szerintem az akkuk.)Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
doongoo
addikt
Tulajok, érdekel engem egy ilyen teló dual verzióban. Jól értem, hogy a lényeges különbség a H02 és a H12 csak a dupla tárhely és az NFC (mindkettő a H12 javára). Ha küldök egy apk-t (Telenor contact) tudná tesztelni valaki (Telenoros kártya kell hozzá értelemszerűen), hogy fut-e a telón? Céges levelező kliens. Ez nálam KO kritérium. 128 GB-os microSDXC kártyát viszi? SIM kárytából mekkorákat eszik meg (micro?)
-
doongoo
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
Akkor vinnie kell a 128-ast is. Alkalmazás tesztelés esetleg megoldható lenne?
Rootolás mennyire nehéz? Ilyen bootloader nyitással még nem volt dolgom soha...Ha jól értem ez kell legyen az első, aztán mehet rá custom recovery majd rootolás (van pár alkalmazásom, amihez kell a root). Gyári friss rendszerrel használva minden OK (nem igazán mókolnám, csak a szükséges mértékben (ld. root)?
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Kellene egy kis segítség. Nem vagyok képes beállítani a next laucher alapértelmezettként Valahol volt egy ilyen menü de most az istenért sem találom. Elindul beállíthatok rajta bármit de ha a kör alaku "home" gombot megérintem mindig visszajön a gyári.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
tabletta
tag
Az EMUI 3 mellett a GO Launcher EX-t használom és így már elég tűrhető a kinézete is.
Lehet, hogy még a kamerán is javítottak, de az is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.
Van valakinek tapasztalata? -
svgyula
addikt
Köszi! Neked is csak nem figyeltem b*szogatás közben csak az utolsó hozzászólást
(#666) tabletta
Szia! Biztos bennem van a hiba de én előtte sem találtam hibát pedig éjjel a holdról a távcsövön keresztül csináltam képet és eddig ezzel lett a legjobb úgy, hogy egy Sony DSC W610 volt a talon. Az rögzített állapotban is sokkal roszab képet csinált mint ez "szabadtartásban"[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Yuri_1
tag
Nem a figyelemfelhívás vagy a köszönet miatt írtam csak tetszett, hogy egyszerre ugrottunk rá a kérdésre tablettával. Azért szívesen
Nem akartok touchplus fóliát vagy tokot rendelni ? Nézegetem, nézegetem de nem jutok döntésre Én vagyok a legbizonytalanabb állat(ok) (mitévő legyek)
[ Szerkesztve ]
-
tabletta
tag
Eddig sem volt vele gond, de mintha most még élesebb lenne. Mindenesetre az alapbeállításban lévő 10 megáról érdemes 13-ra átállítani. Telefonról ezek a képek több, mint jók.
Kérdés: fókuszálásnál néha zöld a kör, néha meg kék. Ez mitől függ? Ha kék, akkor nem kap elég fényt?Yuri_1
Felraktam, amiket vele kaptam és örülök, hogy sikerült a művelet.
Én ezt már le nem szedem senki és semmi kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz tabletta #670 üzenetére
Na ezt még nem néztem! Csipog-nyomom-fényképez. Ha nem csipog akkor !piros a karika! azt már láttam akkor valami fókuszálási gondja van!
Na most megnéztem nálam csak kéken jelez fókuszt[ Szerkesztve ]
-
user62
csendes tag
Off: Látom Neked is Pebble Steel-ed van.
Érdekelne hogy vált be, miylen progikat használsz hozzá.
Az enyém 2 hónapos lesz lassan.On:
Az Emui 2-nél még a Huawei P6 -nál volt egy gyors állítás az üzemmódokhoz.
Értsd.: "tárgyalás, kültér, stb. Sőt volt egyedileg konfigurálható része is.
Ezt nem látom az EMIU 3.0-ban.
Nincs is, vagy csak én nem látom?
Nagyon szerettem, nekem nagyon bejött.Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
nagymolnar
tag
a prohardveren....
http://prohardver.hu/muvelet/tag/modosit.php?url=%2Fforum%2Findex.html
-
user62
csendes tag
válasz nagymolnar #678 üzenetére
THX, sikerült...
Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
svgyula
addikt
Szia! Talán extrém sporthoz vetted? Azért arra figyelj ez nem bír ki egy autót vagy legalább is a telefon ami a tokban van
Nézegettem olyat is csak az 60$-nál indul.............Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
doongoo
addikt
Jövő hétre várom a telót (H60 L12) chigon jóvoltából. Melyik most rá a jelenlegi legfrissebb rom (ill. hol lehet csekkolni)? Csak hogy tudjam frissíteni, ha nem a legújabb lesz rajta esetleg.
Egy ilyen infót találtam a neten, hogy ez lenne a legfrissebb: H60-L12V100R001CHNC00B307 - stimmel. Azt írják ebben már EMUI 3.0 van.
Melyik jobb? EMUI 2.3 vagy 3.0?Ti melyik romot ajánljátok?
-
user62
csendes tag
Az enyémen B307 van.
A felület talán még elegánsabb és a Skoda gyári kihangosítója kb 5-10 mp alatt találja már meg a telefont, szemben akorábbi 10-15 mp-hez. (Hátha ez is számít Neked.)Ugyan akkor számomra nem teljesen egyértelmű, hogy a korábbi verzióm nem volt-e jobb.
A B113 rom volt (EMUI 2.3).
Szerintem ez a mostani rom az EMUI 3.0-al még néha mintha kissé lassítaná, pedig elvileg "izomgép"...
Nem vészes, de néha - számomra teljesen érthetetlenül - kissé lelassul, igaz, nem több mint 1-1,5 mp-re.Tényleg akinek ez van fenn (B307) van hasonló tapasztalata?!
Pace!
-
user62
csendes tag
Sziasztok, itt, ill. innen vett ,már valaki?
Van vélemény róla? (+/-) ... ?http://m-xiaomi.hu/Huawei-Honor-6
Az asszony lenyúlná az enyémet, de inkább karácsonyra kap egyet.
-
t0mmy
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem az EMUI 3-at, csak nem tudom, hogyan kell telepíteni
A rendszerfrissítésnél nem ajánlja fel. -
t0mmy
csendes tag
válasz Black&White #696 üzenetére
Honor H60-L04
-
Firebat
csendes tag
válasz Black&White #698 üzenetére
hülye kérdés, de akkor csak NFC-s változatra van hivatalosan?! Sok gondolkodás után arra jutottam hogy Honor 6 telefont fogok venni,és ez most érdekel hogy a frissítések végett inkább H60-L12-re jönnének?! Bár nem hiszem,de inkább megkérdezem, NFC nem igazán érdekel és az L02 változatot szemeltem ki....
Motorola ROKR E1 -> Huawei Ascend G300 -> Honor 6 -> H P20 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs