- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz speederiii #352 üzenetére
Melyik eladó?
-
speederiii
tag
YESSS, van 4G-LTE-m.
2 dolgot is csináltam, hogy működjön.
Először kiküzdőttem az FDD-LTE megnyitást a leírás szerint (ehhez le kellett tölteni egy angol nyelvű sscom3.2-t (exe-t) a kínai helyett és win7 64-ben engedélyezni kellett az aláíratlan drivereket (bootoláskor F8 megnyomása után lehet)).
De még ez után is csak HSPA+ volt. Felhívtam a solgáltatót, és kiderült, hogy a netes csomagomhoz nem volt engedélyezve a 4G/LTE, így módosítottam a díjcsomagot és lett 4G/LTE-m.Így utólag nem tudom, hogy az 1. lépés szükséges volt-e, de legalább van tapasztalat, ha vkinek szüksége van rá...
-
Zeki
nagyúr
válasz speederiii #355 üzenetére
Ez valóban közelíti a hazai edigital árat, és erősebb meg 2 simes. Csak ugye a garancia...
-
realist
őstag
Van két darab SIM-eszköztár ikon ami nem törölhető mivel rendszer alkalmazás. Viszont ezek nem nyílnak meg.
Van valaki akinek ezek működnek?Hívás rögzítésre használtok valamilyen alkalmazást? Az ACR-t próbálkoztam konfigolni, de valamiért nem enged SD kártyára menteni.
Tudtok ajánlani valamit?[ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
válasz speederiii #354 üzenetére
Melyik szolgáltatónál kell ezt így külön kérni?
-
realist
őstag
válasz speederiii #360 üzenetére
Hát nálam semmi ilyesmi nincs, ennyit ír ki: SIM-eszköztár nem elér.
Lehet be kellene írni esetleg pl. a telefonszámot a SIM kártya kezelésnél. Ott viszont csak a kártya nevet engedi szerkeszteni, a számot viszont nem
-
Cyborg
őstag
válasz Black&White #338 üzenetére
Pár üzemidő/kijelzőidő screenshotot tölthetnél még fel, hogy mi a vége.
Köszi előre is!
-
realist
őstag
válasz speederiii #363 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy a Emui 3 "végleges" verziója még ebben a hónapban megjelenik. Ezek szerint jó lenne...
-
Bitlisz
aktív tag
válasz speederiii #363 üzenetére
Nekem továbbra sem jön be ez a minimál rendszer menü meg az Értesítések menü Parancsikonok része (Fehér alapon szürke/világoskék ikonokkal).
Plusz a Beállításoknál is a mini szürke ikonok+ szöveg minimális térkitöltéssel...Nálam úgy tűnik, hogy a háttér szinkronizációt kilövi egy idő után, és sokszor csak akkor kapok figyelmeztetést emilről vagy playből akkor települ/frissül valami, ha bekapcsolom a kijelzőt.
-
Black&White
addikt
válasz Black&White #366 üzenetére
Eddig a nap híre: [link]
-
svgyula
addikt
válasz Black&White #367 üzenetére
Szia! Akkor ez azt jelenti, hogy elkészült a végleges verzió? Azért lett szabad a forráskód?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Black&White
addikt
Nem, kiadták a kernel forráskódját.
Eddig akármilyen Custom ROM is láttál, az csak a gyári kernelt tudta használni, amibe innentől egy csomó, már létező extrát át lehet emelni majd más készülékekről (dupla koppra ébresztés), vagy épp finomítani a gyári megoldásokon (pl. az elég gatya cpu menedzsment).
Ebből egy csomó jó dolog kisülhet.
Persze csak úgy, ha lesznek a készülék mögött hozzáértő fejlesztők. -
nagymolnar
tag
Hát én is megkaptam a frissítést, de letöltés után nekem megáll a telepítés a recovery-ben és kiírja, hogy failed.... ír egy linket, de ez a P7-re vonatkozik...
Mi lehet a gond? Az biztos, hogy a bootloader már nyitva de rootolva még nincs....
Ötlet?
Üdv...
-
svgyula
addikt
válasz nagymolnar #370 üzenetére
Szia! Nekem akkor csinált ilyet amikor lecseréltem a "gyári" recovery-t! Amikor visszaraktam simán végigment, azóta is. A bootloader nyitva és van root! Jön a frissítés letölti, telepszik, kész!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
user62
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Idén szeptember 12 -én vettem e-bayről németből a telefonomat. H60-L02 a típusa.
369€ volt + 18€ a küldés.
A kínai direkt rendeléssel volt ismerősömnek gondja már.Sokáig iPhonos voltam, majd részben az egyre kisebb betűk miatt (olvasó szemüveg), részben az IPhonnál nem létező (akkor még) nagyobb képernyő miatt lett egy Hua P6 az első droidom.
Egy évig volt nálam, ma a fiam használja.
Teljesen korrekt volt az is, de bár nem vagyok már húsz éves magam is kütyümániás vagyok.
Szükségem volt egy dualsim -es telefonra, így találtam rá erre.A P6 -hoz képest természetesen jóval combosabb.
Amit hiányolok (minő szentségtörés) az a MIUI felület a Xiaomitól.
A P6-ra feltettem, gyorsabb volt vele mint a stock EMUI és alapból többet, jobban tudott.
Az európai kivitelű Honor 6 -ra a Youtube szerint van fenn e orosz videó, a srác már rátett egy MIUI V6-ot.
Egyelőre viszont nem elérhető, csak a kínai verzióhoz.A fotózás mindíg vagy nagyon jó, vagy nagyon roszz minősítésű általában az összes telefonnál.
Nálam teljesen rendben van, még számítógépen megvágva, (közelebb hozva az adott részletet) is teljesen vállalható képeket csináltam vele. Napsütésben, szabadban.Kb. 5 -ször indult váratlanul újra, de mivel piszok gyors, gyakorlatilag nem tartott 7-10 mp -nél tovább.
Az okát nem tudom, nem okozott gondot.
Két sim, 64GB microsim van benne, az eddigi legjobb telefonom.[ Szerkesztve ]
Honor 6 L60-02 EMUI 3.0, iPad2, Macbook Air 11,6 i5 Late 2013, Pebble Steel.
-
speederiii
tag
Én olyan készülék megjelenésére vártam, mi megfelel az alábbi kritériumoknak:
- 5" full hd (aránylag) kompakt méretű házban
- microsd bővíthetőség
- LTE
- min. adreno 320 szintű gpu, de nem kell a legcsúcsabb, mert nem játszok brutál játékokkal
- ha dual simes, akkor ne standby-os legyen
- mhl, otg
- normális kamera
- elfogadható ár (max 120e)
- infra
- NFC
- ne legyen túl noname a gyártó
- a külön nyomógomb számomra szimpatikusabb megoldás lenne, de a touchplus erre is megoldás lehetNincs még egy ilyen telefon, és nem volt még ilyen szuper okostelefonom. Villámgyors, és 1 nap alatt (reggeltől másnap reggelig) csak 65%-ra csökkent a töltöttsége az én átlagos használatom mellett.
Imádom -
Yuri_1
tag
válasz speederiii #373 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek !!! GO Honor ahogy azt az NFL-ben mondják
user62: Külön üdvözlet az Iphone-t cserélők véleményéért
-
davidsz
senior tag
válasz speederiii #373 üzenetére
Hasonlóan meg vagyok elégedve.
iPhone 5s és 5-t váltott le... mellesleg még pénzem is maradt.
Dolgozom vele. Ügyfelekkel tartom a kapcsolatot skype-n, viber-en, Facebookon, e-mailen. Böngészek, árajánlatot adok stb. Munkára ez tökéletes. ez az első, amivel tökéletesen megy minden, és nem kell a nap vége előtt töltenem.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezem a tulajoktól: hogy működik a Dual Sim kezelés ezen a EMUI felületen?
Lehet e váltani sim csere nékül, hogy melyik simről menjen a 3g/4g?
Lehet-e megadni, hogy ne kérdezzen rá melyik Simről indítsa a hívást, hanem menüben megadom egyszer és kész?
Az oldalán futó fémszínű valami az fém?
Lehet e megadni, hogy elsődleges SIM csak hanghívás illetve a második SIM csak 3g/4g?Köszi előre is!
-
mati12
senior tag
Kb 2 órája kaptam kézhez egy dual simes 16 GB-és készüléket. Egyenlőre nagyon tetszik próbálom belakni. Egy dolog viszont már most szemet szúrt,hiába állítgatom a dátum kijelzést a számunkra megszokott formátumra egyszerűen nem vesz tudomást róla egyszerűen nem lehet változtatni rajta.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz lolchief70 #376 üzenetére
hogy működik a Dual Sim kezelés ezen a EMUI felületen?
-> Jól
Lehet e váltani sim csere nékül, hogy melyik simről menjen a 3g/4g?
-> nem, fixen a SIM1 az, a SIM2 csak 2G
Lehet-e megadni, hogy ne kérdezzen rá melyik Simről indítsa a hívást, hanem menüben megadom egyszer és kész?
-> nem láttam ilyet, de dupla hívás gomb van indításra
Az oldalán futó fémszínű valami az fém?
-> nem, műanyag
Lehet e megadni, hogy elsődleges SIM csak hanghívás illetve a második SIM csak 3g/4g?
-> nem mert fixen a SIM1 a 3/4G képes, a SIM2 meg csak 2G. És nem láttam még ilyen opciót, de értelme nincs ebben... -
zaurac
tag
Valaki megírná melyik kernel van a telón?Csak kiváncsi vagyok itt is maradtak-e a 3.0.8-nál,m.p7-en.
-
zaurac
tag
válasz Black&White #381 üzenetére
Köszi! Az egész jó elvileg a Lollipopnak is a 3.10 a kernele.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Tisztel Uraim! Ma csináltam egy próbát a dual standby v. dual active módokra és felhívtam saját magam(másik kártya) és simán kicsöngött és jelezte a bejövő hívást. Azt nem tudom, hogy mi lett volna ha felveszem mert saját magammal nem tudom hogyan tudtam volna vitatkozni bár egyes skizofrén illetők képesek
(#387) realist
Azért nem "leszedhető" mert nem a 3.0EMUI van fent. Ha felrakod akkor ahhoz jönnek a frissítések. De nem "leszedni" kell csak hagyni a telefonnak megcsinálni a frissítést. Nekem mindig jelzi ha wifi közelben vagyok ha jön új.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
-
realist
őstag
Most nézem, hogy ez a B307 egy nagyobb frissítés és ez már hivatalosan is emui 3.0, ha jól értem:
[link]Viszont ez kb 1 gb, lehet ezért nem jön látom mint ota frissítés?
-
realist
őstag
válasz Black&White #393 üzenetére
Van valami hátránya, ha innen telepítem HiSuite-al?
Legfontosabb, hogy minden most a telon lévő cucc megmaradjon...
-
Black&White
addikt
-
judas13
addikt
Érdekelne majd a tulajoktól, hogy a(z általam rühellt) navi bar gyárilag ki irtható-e?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
nagymolnar
tag
Na a mai napon azzal csesztem el, hogy megpróbáltam frissíteni a telómat.... nem ment sehogyan se OTA, se loaderből, se 3 gombossal....mindig leállt hibaüzivel. Végül fogtam a multitoolt és végigküldtem újra rajta mindent... most van 3.0-m és B307.... De nem felhőtlen az öröm....
1. Bluetooth kapcsolódásnál a kocsi kijelzőjén a térerő 0 (!!!) a 2.3-as esetén jól működött...
2. jelenleg ablakos Baseus tokot használok, ami 2.3 alatt teljesen megfelelő ablak nagyságú képet adott, most 3.0 alatt kisebb a kép, mintha kisebb ablakot várna.
3. Csak nekem tűnik úgy, hogy a SIM1-ben a térerő szintje lecsökkent? Itt a 3G jelszint magasabb volt, most csak 1 pálca.... régebbi rom-al 3-4 is megvolt....Rootolt lett a teló, végre kigyomláltam a kínai szemetet, de a gapps-ot is neccesen tettem fel. De végül sikerül....
Egyenlőre ennyi... Ja nekem nem bejövős ez a light zöld bekapcsolt jelzés, öreg a szemem alig látom...
Ha találok még hibát jelzem.
Ha lesz időm este megpróbálom újra felrakni 3 gombos telepítéssel, a teljesen tiszta rendszert, de mivel előtte volt wipe, meg minden finomság, így lehet hogy felesleges...
VÉLEMÉNY???
Üdv.
nagymolnar
UI: aki szeretne Hasonló Baseus tokot, az a linkről rendelhet, korrekten küldték ajánlott levélben....
[ Szerkesztve ]
-
speederiii
tag
válasz Black&White #398 üzenetére
Vmi normális helyen megvásárolható a touchpuls fólia, ami nem kínaiul van?
-
Bitlisz
aktív tag
válasz nagymolnar #397 üzenetére
1. Most, hogy mondod, vettem észre, a Nokia CK-200-nál sincs térerő kijelzés.
2. Vmelyik tokról vhol olvastam, azért akciózták, mert elcseszték az ablak méretét, lehet pont ez?
A Nillkin flippes tokoknál az ablak méret: ~61x28mm, ami mintha kicsi lenne, kb 1mm-el, felül.3. Nálam a telón jónak tűnik a térerő kijelzés.
Mellesleg a teló gyári b113-al jött és a frissítések mint OTA-n jöttek, és sosem volt wipe vagy törlés.
(b118-ig utána EMUI3.0 b607...most meg b307 van)
Nem nyitottam boot loadert, sem nem rootoltam.
Azt a pár kínai vackot amit engedett uninstalláltam, maradt kb 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs