- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz matyi777 #1948 üzenetére
Vigyázz rá!
Fóliában nincs karcálló, talán még az üvegfólia bír ki többet 3-4x áron de nem tudom pontosan hogy van-e a hátára. Vagy esetleg egy vékony átláccó tok. Mellesleg nekem még a gyári van rajta amin rajta vannak a rajzok és azzal sincs semmi bajom. Csak egy kicsit hülyén néz ki. -
Katak
csendes tag
Én a hátlapi fólia kérdést megoldottam egyszerűen. Öntapadós fóliát tettem a hátlapra, kivágtam a tekercsből a hozzákapott fóliát használva sablonnak. November óta használom a telefont és idáig tökéletes a fólia. Mivel nő vagyok nekem virágos van rajt igaz takarja a honor feliratot,de nekem bejött ez a megoldás. Még talán a praktikerbe vettem azt a fóliát,vagy öntapadós tapéta nem tudom a hivatalos nevét. Ha nagyon karcos lesz,cserélem táskámba néha csak beledobom a telefont nem kell mondanom egy női táskába mennyi „kincs" lapul és jól bírja a kiképzést
-
bullw
tag
Igen, be van kapcsolva a szinkron... ezért nem értem én sem...
-
svgyula
addikt
Szia! Én a régi telóimra is ilyet raktam előre is természetesen nem virágmintásat hanem átlátszót az órámon most is ez van ha bekarcolódik egyszerűen lehúzom és kap egy újat. Csak egy a hátránya kell kb két nap a zsebben mire teljesen kisimul de utána már tökéletes. Ha esetleg behal a tok akkor átmeneti megoldásnak ehhez is használom. Egy biztos az érintés alatta is tökéletesen működik "kesztyűs" mód nélkül is Ja és az ára 5-600Ft/m! vagyis 1m kb ~40db-ot kiad
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Kérdésem lenne a root jogos tulajokhoz! Milyen időnkén frissíti magát a SU? Ha szükséges a frissítés arra az időre felfüggeszti-e nálatok a root jog megadását? Nálam tegnap este megint nem kapcsolt ki a power sheduler
és volt megint hajnali rácsengetéses ébresztés
Az a kérdés lényege ha ki van kapcsolva a frissítés akkor is leáll-e mivel a múlthéten raktam újra a ROM-ot a frissítéssel együtt és akkor frissítettem a SU-t is Reggel most is simán frissítette magát de nem jelzett csak simán nem adott root jogot
Ja természetesen a totalcommander is belassult meg elkezdett akadozni ezalatt az idő alatt. Ahogy frissült a SU megint rohan minden..............[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
shanya83
tag
Emui 3.0-ban, hol tudom megnézni, hogy mennyi volt az össz adatforgalmam egy adott hónapban, mert nem találom .
-
pampika
őstag
válasz doongoo #1959 üzenetére
Tegnap nagy lelkesen tiltogattam le a kínai progikat és vmelyiket sikerült letiltani, ami a lock screen hátterét cserélgette. Tudja esetleg vki, h melyik lehet az?
A magazin letiltását megcsináltam, ami a lock screenen felfelé húzva jön elő, esetleg azzal lehet kapcsolatban? -
Lawos
csendes tag
Üdv Urak !
Várom a H60-L12-met, és érdeklődöm hogy Telekom 4G-n milyen sebességre képes a kicsike tapasztalatok alapján ? -
-
xtevo
őstag
válasz svgyula #1969 üzenetére
Ez 2013 októberi hír...
Amúgy a Telenor lehet 1800MHz-et használ, de a kolléga Telekom-ról beszélt, és ők 2014.októbere óta B20, vagyis 800MHz-en szolgáltatnak.Még nincs meg a Honor 6-om, jó is lenne... így sajna nem tapasztalatból beszélek...
[ Szerkesztve ]
-
Lawos
csendes tag
válasz Black&White #1973 üzenetére
Az én városom nem tudom nagy e ? Majd megkérdem T-kom-ot
-
xtevo
őstag
válasz svgyula #1972 üzenetére
@svgyula
Próbáltam keresgélni "T" oldalán de nem találtam ilyen infót, biztos én vagyok a hikomat... meg a google se volt a barátom (most). Így balgán azt feltételeztem, hogy csak a 800MHz a járatos itthoni frekvencia... Illetve a másik topikban hallottakra támaszkodtam...Elolvasom majd, per pill csak gyorsan átfutottam, de meggyőztél, nálad a pont.
@Black&White
@Lawos
Bocs a bele vau-vau miatt... -
Trotter66
tag
válasz shanya83 #1958 üzenetére
A beállításokban van egy lehetőség, hogy az értesítések mezőben egy állandó sort illesszen be. (redőny le) Ezen a hozzávetőlegesen felhasznált adatmennyiséget méri, valamint amennyiben be van állítva a havi adatforgalmi maximum azt is mutatja. Ezen kívül a pillanatnyi (adat)kapcsolati sebességet is mutatja (kb/sec) real time módon, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva az adatforgalmi kapcsoló, vagy sem.
-
Black&White
addikt
-
Laza...
addikt
válasz Black&White #1980 üzenetére
Ez semmi, nekem 100k telónál is alkudnak a posta költségen, akár 200ft-ot is! (nem vicc!)
Never give up!
-
monti0222w
addikt
válasz Black&White #1976 üzenetére
Ez tényleg teljes mértékig kimerítő információt ad!
bullw: 2. szerintem biztos az, 1. abban bizonytalan vagyok, de nem vagyok szakértő.
-
Lawos
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, most várok T-kom-os üszi-re majd beszámolok
-
Yuri_1
tag
Üdv Mindenkinek !
Tudom, hogy ez nem a hardverapro, de esetleg ha valakit érdekelne van egy ilyenem eladó: [link]
Dobozában/ fekete-szürke ! Ja és ez eredeti
[ Szerkesztve ]
-
hozsolt1965
csendes tag
Sziasztok!
Abban segítsen valaki, hogy feltelepítettem az ExDialer tárcsázót, de nem tudom beállítani, hogy ha hívok valakit kérdezzen rá, hogy melyik SIM-ről akarom a hívást kezdeményezni!! Ha valaki esetleg ezt használja, segítsen. Vagy esetleg tudnátok olyat ajánlani ami kezeli a két simet? (Saját tárcsázón kívül).
HUAWEI MATE 8 NXT-L29C432B170
-
Lawos
csendes tag
Ha minden igaz 1800-on is sugároz T-kom, mint ahogy azt Black & White kollega is írta.
-
-
rafis83
tag
válasz doongoo #1992 üzenetére
A 3.0 bétában még volt az adatforgalom kezelésen belül csomagbeállítások menüpont, viszont a stabilban már én sem találom, pedig korábban használtam, és az adatforgalmi korlátot sem tudom beállítani. A 4G használaton belül jeleníti meg csak alkalmazásonként a felhasznált adatmennyiséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest