- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
-
blumizar
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, ezért kérlek nézzétek el nekem, ha bármi hülyeséget írnék.
Az előző napokban felkeltette érdeklődésemet a Honor 6, olvasgattam róla teszteket (első sorban persze Mobilarénásat) és ezen topikban is szét néztem, de sajnos a nálunk is, Edigitálnál kapható verzióról (azthiszem L04-es, ha nem mondok hülyeséget) nem sok mindent tudtam meg, - ahogy néztem, szinte mindenkinek az L12-es verzió van - és érdekelne, hogy ennek van-e bármilyen komolyabb "gyári" baja, mennyire vállalható a cucc, kinek, milyen tapasztalata vagy véleménye van erről a verzióról?
U.i.: Egyedül egy hibát olvastam itt, valaki írta, hogyha a 4G modul bevan kapcsolva (T-Mobileos volt), akkor időnként eldobja a térerőt. Esetleg valaki más is tapasztalt ilyesmi hibát?
Előre is köszi.
-
-
blumizar
újonc
válasz monti0222w #1454 üzenetére
Köszi a választ, szóval ha jól értem, ez az L02-es modell az Edigitálból vásárolt verzió? Amúgy én is tervezek majd vodára váltani, de egyenlőre hűségben vagyok még a Telekommal és addig sajnos nincs mit tenni.
-
blumizar
újonc
válasz monti0222w #1456 üzenetére
Jólvan, azért köszönöm!
-
zaskar
senior tag
válasz blumizar #1457 üzenetére
Én írtam egyszer ilyet, hogy néha 4G- n a "Nincs szolgáltatás" felirat jelent meg, amit aztán egy repülő mód ki-be kapcsolással tudtam megszüntetni. Megjegyzem, hogy hasonlót az iphone5- öm is csinált, és főleg a munkahelyemen, ahol az épület elég rendesen árnyékol, térerő és mobilnet is gyenge. Mostanában a cégnél nem is kapcsolok 4G- t, hisz úgyis wifin vagyok egész nap. Szóval ez lehet, hogy nem a telefon hibája.
-
imiadmin
őstag
válasz monti0222w #1452 üzenetére
én utána jártam múltkor és találtam egy jó képet, ami tökéeletesen demonstrálta a fólia működését... tulajdonképpen a fólián lévő nyomógombot a fólia felvezeti a képernyő legalsó részéhez, amit meg figyel a progi és az alapján tudja, hogy megnyomtad-e vagy sem...
ha megtalálom, akkor belinkelem... -
imiadmin
őstag
válasz monti0222w #1463 üzenetére
valószínűnek tartom, hogy ez egy elméleti rajz, de magyarázatnak megfelelő...
egyébként akinek van, az írhatna, hogy lát-e valami kis "szálat" felfelé menni a képernyő irányába..
-
svgyula
addikt
válasz monti0222w #1463 üzenetére
Szia! A valós kép az első "lap" a telefon és a fólia közti kép csak a működését illusztrálja. Kicsit hülyén nézne ki ha látszanának a "csíkok" Szerinted csíkozva hányat tudnának eladni
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
monti0222w
addikt
válasz svgyula #1468 üzenetére
Én a szerkezeti rajzra gondoltam mikor kérdeztem,azon látható egy gombot nézve 1 vonal megy a képernyőre 1 meg csak felé, illetve van olyan is amely a kijelzővel párhuzamosan fut. Ezekre a vonalakra kérdeztem rá, mi céljuk van! Részemről, nem a látható, vagy nem, volt a kérdés!
[ Szerkesztve ]
-
Lugi01
tag
válasz monti0222w #1452 üzenetére
Köszi, így már más. (meg azóta linkeltek is egy egész jó magyarázó képet)
-
nagymolnar
tag
válasz monti0222w #1464 üzenetére
A működése tök egyszerű, nevezd kapacitív kapcsolóknak, amit a tényleges kapacitív érzékelőkön kívül helyeznek el. Van mögötte egy program, ami egyszerű érintésnek veszi, mintha a képernyőt érintetted volna meg.... ezért is kell bekapcsolni a smart touch érzékelést, ha feltetted a fóliát....
A csíkok, meg gondolom nagyon vékony fémgőz réteg.... ez olyan mint a jobb fordok esetében az első szélvédő fűtés... ott van nem látni, csak bizonyos fényviszonynál, de a mobilt k**va jól árnyékolja...
ha fizikailag meg lehetne oldani(csak akarni kell, mert meg lehet), akkor akár a hátlap is tele lehetne gombokkal.... de minek. Itt pont azt a felületet használják ki, amit jelenleg nem tudnak képernyőnek használni, az így felszabadult helyet átadják a megjelenítésnek....
Azért mondom, hogy jelenleg, mert láttam szifon terveket, ahol már a teljes előlap és az oldalak is a képernyő része.... hiszen lassan bármilyen alakot meg lehet formázni, mint pl. a Li-Po akkumulátorok esetében.....
na mindegy....
[ Szerkesztve ]
-
Yuri_1
tag
válasz nagymolnar #1471 üzenetére
"Van mögötte egy program, ami egyszerű érintésnek veszi, mintha a képernyőt érintetted volna meg.... ezért is kell bekapcsolni a smart touch érzékelést, ha feltetted a fóliát...."
Úgy, úgy pontosan -
monti0222w
addikt
válasz nagymolnar #1471 üzenetére
Köszi szépen a magyarázatot.
-
-
imiadmin
őstag
válasz royalka #1475 üzenetére
hát, az alin volt egy ember, anno 18 dodo környékén tolta, de most már csak pre-sale van nála..
a b2cbuying.com-on is van, bár megtévesztő... aszonygya, hogy Availability: In stock, de csak a "High Definition(Pre-sale) " lehetőséget engedi.. ami meg hát ugye "Pre-sale"
szóval nem tudom, hogy hol lehet most kapni.. pedig lassan nekem is meg kéne rendelnem...
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
-
doongoo
addikt
válasz monti0222w #1442 üzenetére
Igen, így van a sorrend és csak egyféle gyári fólia van, ilyen.
-
-
F22Reventon
tag
Helló!
Az edigitalos honor frissítése felől érdeklődnék. melyik android és melyik EUI verzió a legaktuálisabb a telefonon? olvastam itt mindenféle hibáról, miszerint recseg a hangszóró, eldobja a hálózatot, kikapcsol. ezek megoldódtak-e frissítéssel, vagy továbbra is megvannak? -
válasz F22Reventon #1487 üzenetére
*Emui 2.3 es kitkat van rajta. Van akinek tökéletesen megy a gép. A hálózati hiba valószinű nem a készülék miatt volt legalább is én igy emlekszek . Frissités nem volt még.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
dptrsk
addikt
válasz F22Reventon #1487 üzenetére
Nekem edigitalos verzióm van.
Tökéletesen működik, eddig nem tapasztaltam semmilyen hibát. -
xtevo
őstag
válasz royalka #1488 üzenetére
Az EMUI3.0-val és egy Touch Plus fóliával nagyon durva páros lennének!
Persze mikor fogy el ED-ben a fekete? Most... -
Diesel22
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta szemezek a Honor 6-ossal, és most szeretnék beszerezni egyet.
Dual sim-es érdekelne, honnan érdemes most rendelni? Az alin Chigonnál sajnos már nem kapható a teló.Amúgy L02 és L12 közül melyikre adnak ki gyakrabban frissítéseket? Nekem személy szerint a 02-es is tökéletes lenne, ha támogatottságban és egyéb fontos dolgokban nem nyújt többet az L12.
Köszönöm mindenkinek.
-
-
juventusfan
tag
Akkor koppra csak zárni lehet a telót?
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Tudnátok egy-két akkumulátor időt dobni a kijelzőre?
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
-
Yuri_1
tag
válasz ßrainiac #1499 üzenetére
Én a helyetekben azért fenntartással kezelném a leírtakat, mert ahogy már forumtársunk írta nem mindegy a készülék konkrét típusa. A leírásban van egy kis összevisszaság 16 GB/32GB, NFC nem mindegy. + érdekesek a működési frekvenciák is. Az a sejtésem, hogy valahonnan összelapátolták a készülék leírását és kitették egy jó ár kíséretében. Ne legyen igazam és adják a H60-L12-őt ennyiért veszek mégegyet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest