- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Üveget vennék a telefonra, de az elmúlt 3 évben csak gyári oneplus üvegeket használtam, így picit tanácstalan vagyok.
Annyi féle Nillkin cucc van, hogy ötletem sincs melyiket érdemes venni:
www.aliexpress.com/item/33032462531.html
H
H+Pro
CP+Pro
XD CP+MAXNa ezek közül tud javasolni valaki bármi iránymutatást?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szuladam
aktív tag
Nos, tegnap este 100% ra tettem .
Nem nagyon nyomkodtam a telefont ma.
Most 85% on van.Amúgy a sot 40 percet mutat.
Valami ötlet?
Szerintem az a cella készenlétnél vmi nagyon nem stimmel. Vagy mindenkinél ennyit hasít ki ?
Szeged nagy város , nem falu ahol 2-3-4 g között ingázik
SIM kartyam se régi[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz veressjanos #1156 üzenetére
Napfényben (vagy erős fényforrás alatt) látszanak benne fém pöttyök?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
sandlerf
tag
Esetleg ha valaki rendelt több üveg fóliát, és meg is érkezett Neki.... szívesen átveszek tőle 1 dbt 😄
Apple Iphone 15 Pro Max
-
grizlisandor
veterán
Kicsit elbizonytalanodtam a telefonnal kapcsolatban.
Akinél van telefon kérem tesztelje már, hogy itt is fent áll a probléma, mint a Mi 9-nél, hogy az asztalon fekvő telefon nem érzékeli az újlenyomatokat? Kézben elvileg minden rendben. Forrása a Tech2 Mi9 youtubeteszt(katt) elvileg az itteni tesztben is céloztak rá, de én nem találtam a tesztben az erre utaló részt.Meg nem tudom, nem lesz túl nehéz az O+O-m után a 9T? 162g versenysúlyú az O+O, 191g a 9T. Néha nehéz tartani az O+O youtube/twitch videók nézése közben.
Olvasom, hogy jön a Mi A3 szériák. forrás1 forrás2
9T vs CC9 összehasonlítás az fogja adni az alapokat, csak stock androiddal és a Mi A3 kap egy 730 snapdragon-t, ami a 9T-be is van.
-
NemMo
őstag
válasz grizlisandor #1160 üzenetére
Teszteltem, ugyanúgy felold az asztalon is
-
NemMo
őstag
Honnan lehet a global stabil romot letölteni?
-
BladePocok
tag
Gyors kérdés: A hangszóró mennyire szól jól, hasonló árkategóriájú készülékekhez képest pl? (tudom ne várjon az ember ettől egetrengető minőséget, de azért mégis valamicske legyen) Itt is lehet mindenféle custom beállításokkal szütykölni hogy jobb legyen a basszus, max hangerő stb? (mint a többi Xiaomi készüléknél gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz grizlisandor #1160 üzenetére
Felold az asztalon is!!!
-
csubííí
senior tag
Az ikonokat, belehet állítani 5×6-os kiosztásba a gyári 4×6 helyett ?
-
félisten
válasz PowerBuldog #1113 üzenetére
DPD és azonnal van követés.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Maist
senior tag
Akik már rendelkeznek a készülékkel, azokat kérdezném, hogy pl. a Mi 8 pro-hoz hasonlóan bizonyos fényviszonyokban (napsütésben, teljes fényerőn használva a telefont), és háttérképnél, vagy esetleg böngészés közben meg lehet-e pillantani a kijelzőbe épített ujjlenyomat szenzor érzékelő térhálóját (elektronikáját)?
-
PowerBuldog
veterán
Sose értettem miért nem használ custom launchert az akinek olyan igénye van amit a gyári nem tud. :)
Évek óta Novát használok.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
grizlisandor
veterán
& (#1165) Sondi1986:
Köszönöm, biztos valami szoftveres dolog lesz a Mi9-nél, mert ugyanaz a technológia lehet.
(#1164) BladePocok:
gsmarena teszt(katt) szerint S10-ek alatt van kicsivel. -
szuladam
aktív tag
válasz PowerBuldog #1177 üzenetére
ott a pont. Nekem a első dolgom volt feltenni a novat
-
floratm
senior tag
Én is tőlük vettem a mix2s egy naaagy csoportos előrendelési akcióban....
Akkor olcsóbb volt mint ha kintröl rendelem, de most nem ez a helyzet. A hazai garanciális ügyintézés amit nyertél a drágább ár révén... Ha ez szempont volt nálad ok. Ha nem számit elgondolkoznék a pénz visszakérésén a helyedbe..
-
kropi
tag
Aki a Gearbest-en rendelte a telefont azoktól kérdezem, hogy európai töltővel kapta meg a készüléket? Vagy kell hozzá átalakító?
-
tomboy0013
veterán
válasz PowerBuldog #1177 üzenetére
Tudod használni nova-val a gyári app-ok widget-eit? Vagy le lehet már dupla koppal zárni a képernyőt úgy, hogy azonnal le is zárja a képernyőt és nem fél meg 1 perc múlva?
Nálam ezeken a pontokon elhasalt a Nova, a Nexus után LG G6-on is már csak egy ideig használtam ezek miatt, most már abszolút mellőzöm. -
PowerBuldog
veterán
válasz tomboy0013 #1184 üzenetére
Widget nem tudom mi a gyári.
A double tap to sleep megy. Azonnal zár.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-
Whist
aktív tag
Itt is van az első magyar tesztvideó:
[link] -
grizlisandor
veterán
TechKalauz Online Magazin[link] votl az első youtube teszt szerzője.
Más:
Jack-et nem igazán értem a telefonon, mint valamelyik tesztben is mondják, egy jó infra portnak jobban örültem volna.
Értesítési pop up kamerát nem értem, hogy jött össze Xiaomi-éknál. Pihenőállásban lévő kameránál egyáltalán észrevehető az értesítési led?Egyedül hangszóróban érzem erősebbnek az O+O-mat(dual mono hangszóró), bár ki tudja, mit lehet már a mai világban kihozni egy hangszóróból is.
-
PowerBuldog
veterán
válasz grizlisandor #1188 üzenetére
Szerintem nagyobb lett volna a hiszti ha Jack nincs rajta. Többet használják az emberek mint egy infrát
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
grizlisandor
veterán
válasz PowerBuldog #1189 üzenetére
Mindig nagyobb a hiszti, ha valamit le-/kivesznek valamiről.
Nem érzem 2019-ben a létfontosságát a Jack-nek, mikor már kavicsokért van egész jó BT füles. (nyugi nem vitát akarok robbantani, mielőtt valaki lecsap) Megvettem valamelyik csoda Xiaomi fülest, kipróbáltam oké működik, pár éve őrzi a fiókot.
-
Schanyee
senior tag
válasz grizlisandor #1190 üzenetére
Kinek mire van szüksége. Nekem ez infra port volt mindig olyan hogy 10-bol 1 eszközzel működött csak ahhoz meg pont volt gyári alkalmazás is és így fölösleges volt, kipróbáltam aztán soha többé nem használtam. Ellenben a Jack dugót minden nap. Lehet alternatíva a BT füles, de sokkal drágábban kapom meg ugyanazt a minőséget és még töltenem is kellene.
-
-cobra-
aktív tag
Tökéletes telefon nincs, mindenkinek megvan a preferenciája, amit fontosnak érez. Én azért döntöttem a Mi9T mellett a Mi9-el szemben, mert nem játszok, így nem tudom kihasználni a 855-öt, ellenben a nagyobb akksinak jobban örülök, továbbá nagyon tetszik, hogy nincs notch. A vezeték nélküli töltésnek öröltem volna, de talán nem nagy fájdalom, ha átlag 2 naponta kell csak tölteni. És igen, számomra fontosabb a jack, mert tudom hogy olcsón lehet már true wireless csodákat venni, de sztem minőségben még mindig kissé el vannak maradva ugyanazon az árszinten mérve a vezetékesekről, amelyek ugye sose merülnek le.
-
PowerBuldog
veterán
válasz grizlisandor #1190 üzenetére
Mi A1-em volt a Poco előtt, amin ugye van infra. És kb semmire nem használtam. TV-t is csak nyűg volt vele kezelni. Inkább maradtam a távirányítóknál.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
k.joco899
csendes tag
Sziasztok!
Két hete én is mi9t-t használok, egy mi6-ot váltott. Összességében tetszik, de van pár apró dolog, amit nem tudok megszokni.
Kezdem a pozitívumokkal:
- 2-2,5 napot simán kihúzok töltés nélkül, 6-7 órás képernyidőkkel, a mi6-ot naponta kellett már tölteni. Ha egyfolytában nyomom, a 8-9 óra képernyőidő is összejön.
- Jack :)
- Sd730: kb. Egy szinten van a Sd835-tel, de érzésre kevésbé melegszik.
- nincs notch, a motoros szelfikamera jópofa :)Ami lehetne jobb is:
- kijelző: alapvetően ha egy képet jelenít meg, jók a szinek, kontraszt, hibátlan. Viszont messengerben, ha sötét módot aktiválom, leveszem a fényerőt minimum közelire és görgetem fel le az üzeneteket, egy lilás utánhúzás jelenik meg a szürke szövegbuborékok alatt-fölött. Ez másnál is ilyen? Nekem egy jobbféle IPS panellel jobban tetszett volna.
- kamera esetében az ois hiánya: elég sokszor homályos lesz a kép.
- értesítési LED: elég rossz helyre került, ráadásul elég ritkán villog.Összességében elégedett vagyok vele. Tökéletes telefont meg senki sem gyártott, nem bántam meg a váltást :)
-
szenesember
aktív tag
válasz tomboy0013 #1184 üzenetére
Próbáljátok ki a Poco launcher-t! Van benne duplakoppos lezárás, és sok más... Megér egy próbát, ha a Nova nem vált be. (Bár nálam a Nova is lezár elsőre dupla koppal, csak meg kell adni neki a megfelelő engedélyeket.)
-
Neck
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Jelenleg LG G6-om van, amit szeretek benne:
Nincs notch
viszonylag kicsi a káva
jó a jack hangminőség
van benne wide kamera
és ami az egyik legfontosabb: van hozzá GCam port.Sokan megénekelték, milyen sz.r a G6 kamerája, ami igaz is, de GCammel új életre kelt, és csodás fotókat lő. Viszont, nagyon hiányzik a Xiaomi ecosystem (lásd az Avatarom ) és a teszt megjelenése óta szemezek az Mi9-el.
Már majdnem megrendeltem a német Amazonról (kint élünk) az Mi9-et €370-ért, amikor megláttam a K20 (Pro-t), és belezúgtam a notch mentes gyönyörű kijelzőbe - viszont B20 nem volt, és már majdnem lemondtam róla, amikor megtaláltam, hogy az Amazonon kapható Mi9T néven európai változatban, €329-ért.
Viszont, "csak" SD730 van benne (ami amúgy nekem bőven elég), és emiatt előfordulhat, hogy nem lesz hozzá GCam port - ugyanis amennyire eddig észrevettem, csak a high-end SD8xx-eket portolják.
3 opció van:
1: Veszek egy Mi9-et, amire már van GCam port - de notch és nincs jack2: Veszek egy Mi9T-t, amin nincs notch, van jack, viszont ki tudja, lesz-e GCam? Tudja valaki, legalább a Camera2 API-t tudja -e?
3: Várok, hogy kijöjjön az Mi9T Pro, amire talán nagyobb eséllyel lesz GCam port, viszont ki tudja mikor jön, és mennyiért?
Összefoglalva: Tudtok valamit az Mi9T-k GCam portjairól? Illetve arról, mikor jelenik meg az Mi9T Pro Európában, és kb milyen áron lesz?
Ti mit tennétek? Remeg az ujjam a €329-s Mi9T "Buy now" gombja felett[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
tomboy0013
veterán
válasz PowerBuldog #1185 üzenetére
Óra, naptár, jegyzetek stb.
Tehát ha dupla koppal lezarod rögtön lehet oldani ujjlenyomattal vagy arcfelismerővel? Nem kell várni mire valóban lezár?(#1195) szenesember: Poco-m van :)
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
válasz tomboy0013 #1199 üzenetére
Én (igaz Mix 3-on) Nova prime-ot használok. Miui naptár, Miui jegyzetek widget megy rajta, és a képen látható beállítások bármelyikével dupla koppra, vagy bármilyen gesztusra azonnal zár, és rögtön nyitható is akár ujjlenyomattal, és arc feloldással is. Sőt, -amint láthatod- Miui stílusú ikonok is megoldhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest