-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9898 üzenetére
Keményebb hierarchia van mint a maffiában
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9901 üzenetére
Nem szereti a kéréseket annyira. Igazából ezeket a ROM-okat alapvetően magának készíti, ezt le is szögezte többször is. Ettől függetlenül itt majdnem annyian vannak, mint az OOS csoportban..
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9902 üzenetére
Azért a hírnév mindenkinek hízelgő. Illetve az ilyen csávók általában maximalisták. Lehet hogy a hülye kérdésektől kirázza a hideg, de az olyanoktól amik őt is kihívás elé állítják, nem hiszem. Ha direkt rakta bele ezt a memória ürítést, szerintem 3 mondatban megmondja mi célt szolgál, ha nem direkt, akkor foglalkozni fog vele, azt meg nehezen tudom elképzelni hogy nem direkt és ne zavarná, hogy a memória fele folyton üres.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9903 üzenetére
Ebben egyetértünk. Normális kérésekre nyilván normálisan reagál. De a Google group például azért szűnt meg, mert túl sok hülye falsch report volt.
utdetailing.hu
-
tobias88888
őstag
Beépitett mindig aktiv kijelző funkció lesz valamikor a oneplushoz vagy erről tegyek le? Most a felemeléskori óra megjelenitést használom, de azért az amoled kijelző tudna ezt állandóan is mutatni minimális akuhasználattal
Gondolom van rá külső app is, de nincs kedvem kisérletezni, hogy mennyit fogyaszt
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
DHL (Express) is megéri a pénzét! Egy kis érdekesség, hétfő reggelre:
Mára jelölte meg a Oneplus, hogy jön a DHL futár és viszi a telefont: erről múlt hét elején már küldött levelet, benne csatolmányok (pdf) a megrendelt DHL szolgáltatásról, RMA és AWB számokkal - minden, ami bizonyítja és ami alapján egy csettintésre tudnia kell tájékoztatnia a futárcégnek.
Nos, habár 07-18h közötti időpont van megjelölve a futár érkezésére és a csomag átvételére, a korábbi jó szokásaikkal ellentétben, most nem jött sem e-mail, sem SMS a várható átvétellel kapcsolatban s mivel szó nélkül, a fiókomban regisztrált, otthoni címemre küldték Vanpluszék, kénytelen voltam otthonra haptákba állítani egy családtagot a fogadására. Nincs is ezzel nagy baj, ez így működik ... de azon elcsodálkoztam, hogy a központi (DHL Express) ügyfélszolgálat nem tudott tájékoztatni semmiről! Sehol nem látta a rendszerében, hiába adtam meg a belsős referencia azonosítóikat (RMA, AWB). Annyit azért elmondott, hogy kora délelőtt szokott a környéken járni a futár.... arra sem tudott válaszolni, hogy ha Ő, ott, a központban a hiper-szuper rendszereiben, ha nem látja, akkor a futár a kocsiban, milyen fecniről tájékozódik és várható mégis (mert bizony azt mondta a hölgy; attól még, hogy Ő nem látja, még mehet/menni fog a futár...)
WTF?! Nyakunkon a Skynet öntudatra ébrdése és ezek a rendszerek még ilyen szarok 2018-ban?!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
UPDATE: Egyelőre nem hagyjuk magunkat legyőzni, a Skynet nem ma fog öntudatra ébredni; habár a rendszer még nem tudott róla, de a futár-srác csak jött végül és felkapta a csomagot.
Kíváncsian várom a cseh kollégák vizsgálati eredményét és úgy egyáltalán, a procedúra végét, hogy meddig tart˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Mr.C
őstag
Na jó. Hétvégén tisztán ujrarakom a Phoenix-et. Este kB 5 GB használt RAM-om volt (ami még így is kevés), reggelre ez 3.2 GB.
Ha úgy se lesz jó, akkor sajnos megy vissza az oos
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
kenccsi
tag
Srácok, hivatalos Oreo óta nálatok milyen a fotók minősége?! Úgy érzem mintha romlott volna.. de lehet csak bedumálom. Vélemény? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz tibcsi0407 #9909 üzenetére
Ha neki reggelente nem lesz kevés alkalmazás a recents-ben, akkor nálam a hiba... Csak tudnám mi lehet az
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz Blizzardking #9913 üzenetére
Persze, de mondjuk az a március elejei build volt.
Most is minden törölve lesz (kivéve a belső tároló) és a biztonsági mentésekből se fogok mindent visszarakni.
Amúgy elég az, ha este átpörgrtitek a recentst meg reggel amikor először nyultok a telefonhoz. Ha rövidebb a lista, akkor nem vagyok egyedül, ha kB ugyanannyi, akkor megyek pszichológushoz
sudo rm -rf /*
-
axlfsi
veterán
Szia Mr.C!
Ismet szerviz tema, elnezest:
Arra esetleg emlekszel, hogy miutan atvette a futar es a legkozelebbi erkezese kozotti idoszakot, mikent kovetted nyomon? Ertem ezalatt, hogy valamilyen statuszallapotok nem lathatok, mint pl. hogy megerkezett hozzajuk, vizsgaljak a problemat, javitas alatt, visszakuldes alatt, stb?
ITT nezem, de csak annyit irnak, hogy:
"Please Note: Please contact OnePlus Customer Support for an update regarding your RMA."˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
axlfsi
veterán
Ahm, oke, ertem. Akkor egyelore tartalekolom az eroforrasokat, hagyom oket dolgozni. Tegnap vitte el a futar, max. ma nap vegere er/ert oda, 1-2 nap mig nekilatnak... penteken megkerdezem, hogy mizu...
Egyebkent is kineztem egy Hüvelymét tíz prót, ... az is lehet, hogy váltok
-
Macika66
őstag
Nálam kaptam feladáskor trackinget (UPS), azt végig tudtam követni, majdnem pontosan egy éve, március 13-án délután 13:40 körül vette fel tőlem a futár, másnap reggel 9:01-kor vette át a szerviz Varsóban a UPS-től.
Szerdán, március 15-én reggel kaptam az E-mailt az új trackinggel a visszaútról. És csütörtök este pacsiban volt a teló. -
kenccsi
tag
válasz tibcsi0407 #9929 üzenetére
Basszus... Akkor tuti csak bebeszélem magamnak..
Melyik Oreo verzió van nálad fennt? Béta vagy nem béta?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
kenccsi
tag
válasz tibcsi0407 #9931 üzenetére
Köszi szépen a tippeket, megfogom lesni! OOS verziódat még megkérdezhetem? Ha csak nem másik ROM van fennt neked?!
-
kenccsi
tag
válasz tibcsi0407 #9933 üzenetére
Thank you kind sir for your patience! Szép estét!
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9933 üzenetére
Föltetted már az új Fínixet és a 4.01-es Flash kernelt? Én most raktam fel 3 másodperc alatt, ilyen sima installom még nem volt O+5-ön
-
axlfsi
veterán
válasz Macika66 #9926 üzenetére
Ez azota valtozhatott, ugyanis most DHL vitte, ... egyelore nincs infom, de azert utananezek es ha semmi hirem felole, legkesobb penteken rajuk irok, hogy vétéef.
Koszi az infot!UI.: hoppacska! Most latom csak, hogy:
... es frankon latni mindent (mondjuk, meg nincs semmilyen "erdekes" statusza, csak annyi, hogy mar naluk van a telefon; "deliver accessory with device"
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9936 üzenetére
Március 17-es build-em van. Van újabb is? A Flash 4.01-et nem fogom szerintem felrakni.
A srácok azt írták, hogy a legjobb azzal a Flash verzióval használni, amivel Sian kiteszelte.
Egyébként nálam is mindig simán települ. Imádom.utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9938 üzenetére
Március 17 az uccsó, csak én még a március 03-on voltam. Mivel csak este van időm mókolni (illetve nap közben hívnak is néha ), nem szeretek belekezdeni ha nem muszáj, mert ha valami balul sül el, fent éjszakázhatok. Ezért nem siettem a 17-essel.
A Flash kernelt pont ezért kérdeztem itt, hogy örülünk-e neki, mert fura volt hogy kijött egy rom a 4-essel, és 16 órán belül jött a 4.01-es kernel. Mintha valami sos hibajavítást még belerakott volna Nathan. Ezért én egyből 4.01-el bootoltam már elsőre a rom install után.
Lassan lefekszem aludni, csak előtte lövök egy screenshotot C-nek. Oszt reggel meglátjuk...Amúgy a menüben változott valami a 03.17-ben? A changelog azt írta, hogy valami substratum fejlődés is volt benne. Esetleg a színek testreszabásánál valami?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9939 üzenetére
Nathan mindig frissíti, ha van új Linux kernel. A changelog alapján nem volt komoly változás.
Remélem én sem felejtem el a screent. Elindítok majd egy raklap alkalmazástutdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9940 üzenetére
Lehet hogy nyomni kéne a developer settings/futó service-ek és háttérbe küldött appokról is egy shotot.
Ja mégegy, ezt már napok óta meg akarom kérdezni; neked hogy áll a dev settingsben a nyitott bootloader kapcsoló? Nekem alapból úgy ment fel a rom, hogy mintha csukva lenne. És ha át akarom kapcsolni, kiírja hogy a rendszer védelem nem fog működni ha átkapcsolom. Ami nonszensz, mert elég nehéz lenne custom romot rávarázsolni enélkül.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9941 üzenetére
Nekem is úgy jelzi, de inkább nem kapcsolgatom, mert boot alatt látszik, hogy nyitva van a BL. Nem tudom ennek mi lehet az oka egyébként.
utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #9942 üzenetére
Lehet hogy vannak szolgáltatások, pl play áruházas szoftvervédelem, stb, ami nézi hogy hogy áll, nem? Én se kapcsoltam át, de át fogom mert érdekel mi történik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #9943 üzenetére
Lehet, hogy van tényleg ilyesmi. Amolyan open BL hide cucc lenne?
utdetailing.hu
-
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #9931 üzenetére
Nálam nem hajlandó RAW-ban menteni.
És pöttyösDe lehet, hogy én rontok el valamit...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Macika66 #9945 üzenetére
A pöttyökkel nehéz lesz mit kezdeni. Most a Oneplus megígérte, hogy javít a 3rd party camera appok kompatbilitásán. Kíváncsi leszek rá. Valószínűleg a közösség hamarabb oldja meg a problémát. A srác, Arnova, aki portolja a Gcam build-eket (többek között) kapott egy Oneplus 5-öt valakitől.
Mr.C
Nálam is kilőtte a legtöbb alkalmazást. Talán 5 maradt bent a recents-ben.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
oba
addikt
Van olyan aki S8at és OP5öt is használt? Most előbbi készülékem van, de hajt a kíváncsiság. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy S8 után vagy előtt milyen az OP5, érdemes e gondolkodnom a cserén? Kameráról olvasom, hogy lehetne jobb is, de a többi? Van valami nyűgje mostanában a telefonnak?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
5T nem szeretnék. Az egyik fő ok amiért eszembe jutott a csere az az előlapi ujjlenyomat olvasó hiánya. Engem ez a káva csökkentés mizéria egyáltalán nem hat meg. 5öt pedig használtan lehet venni vagy cserélni. Köszi a választ, valami ilyesmire számítottam.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest