- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
válasz tibcsi0407 #10500 üzenetére
Ez a codec (LDAC) a Sony-é az Android csak adaptálta, így gondolom adott Sony eszközök tudják is használni.
Egyébként ez 96kHz/24 bit-et tud.Az igazi újdonság az az Oreo Bluetooth-ban, hogy manuálisan is lehet codec-et választani, ez a Nougat-ban nem volt, ott az eszközök választották. [link]
Persze ha manuálisan meg olyat választ az ember amit a füles nem tud, akkor nagy csend lesz. :-D -
dombila
senior tag
válasz tibcsi0407 #10502 üzenetére
Hát Sony-t kell venni
150$ a legolcsóbb LDAC-os: [link]
De nem tudom mit érdemes ilyen átviteli technológián hallgatni. Ehhez nagyon jó minőségű zene kell, ilyet meg többségünk úgyse hallgat. Nem MP3 vagy CD. Persze ezeket legalább csont nélkül átviszi :-)
Ráadásul egy ilyen fülbe dugós vissza tudja adni ezt??? Inkább fejhallgatóba érdemes ilyet tenni, nem? -
Mr.C
őstag
Kiszedték a reklámokat a fórumból (mobil), vagy csak sikeresen blokkolom?
sudo rm -rf /*
-
MrSealRD
veterán
-
HardRic
addikt
Én azon csodálkozom, hogy valaki képes a mobil nézetet használni. Annyira kiherélt és funkciószegény, hogy én a desktop nézetet tolom mobilon is.
Nagyon ráférne az oldalra egy 21. századi css, ami nem tesz különbséget a két nézet között, hanem reszponzívan igazodik a kijelzőmérethez. Végülis csak egy tech fórum, amit szerintem a többség mobilról olvas, szóval minek is az.... -
MrSealRD
veterán
válasz HardRic #10510 üzenetére
Az asztali nézet egy fos, mobilon... Folyton zoom ki, zoom be...igazítás... A mobil nézet arra jó, hogy gyorsan megnézzem egy adott topik friss hozzászólásait menet közben. Amúgy tényleg egy vicc... Ha már a viccnél tartok, évek óta megy az ígérgetés, meg magyarázkodás de a reklámokkal kapcsolatos fejlesztések valahogy egyből megvalósulnak. Én nem tudom hányan fejlesztik ezt, de ha 3 fő feletti létszámmal akkor ez szégyen kategória...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Persze, megszokás kérdése. Én próbáltam a fototrendes változatot is, de az még nagyon béta...és nincs kedvem tesztelni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mr.C
őstag
Android P beta-t megkapja valamelyik opneplus eszköz is. Most jelentették be az I/O-n. Legalábbis ott volt a OnePlus logó is
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz tibcsi0407 #10517 üzenetére
valószínű, hogy ez lesz az egyik fő selling point
Tibcsi: Az Android P béta ma jelenik meg. Eddig nem volt ilyen, hogy fő verziónak bétája lett volna, csak fejlesztőknek volt verzió
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz tibcsi0407 #10520 üzenetére
eddig egyszerűnek nézett ki a magisk fejlesztése, de aztán csak fejtörést okoz John Wu-nak:
hopp, rossz link, igy már jó lesz.
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
"[...] Over 135,000 of our users signed up to review the OnePlus 6 early via The Lab. With the OnePlus 6 device in their hands, they'll be among the first in our community to be able to download the Android P Build. (OnePlus 5/5T friends, we'll have something nice lined up for you later this year.) [...]"
sudo rm -rf /*
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok!
járt már valaki ugy hogy a dash töltő nem tölti fel teljesen a telefont?kb 30%ig szokott lemerülni igy estére...reggel viszont már nem először ki kellett cserélnem a töltőfejet hagyományosra mert nem tölti tovább 80%nál,ma csak 70%ig ment a töltöttség,köszi[ Szerkesztve ]
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Mr.C
őstag
válasz pedrobike #10523 üzenetére
ilyennel nem. Az köztudott, hogy az utolsó pár százalék lassan megy (talán 90%-tól de ebben nem vagyok biztos), de ez abnormális. Mivel az elektronika a töltőbe van szerelve, így valószínűnek tartom, hogy tényleg a fejegységgel van a gond (pláne, hogy más adapterrel működik)
sudo rm -rf /*
-
tibcsi0407
félisten
Na ez már valami: [link]
utdetailing.hu
-
HardRic
addikt
válasz tibcsi0407 #10527 üzenetére
Nálam lila képeket lő. Most kukázhatom elő a test-10 apk-t vagy mi vót az.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz tibcsi0407 #10529 üzenetére
Megvolt, de régi béta 8.1-en vagyok. Az lesz a baj. Nincs motivációm frissíteni.
-
dominating
tag
válasz tibcsi0407 #10527 üzenetére
hali! ezen a fényképező appon kell e valamit állítani vagy jó a default ahogy feltelepül?
5800x3d + 6900xt
-
tibcsi0407
félisten
válasz dominating #10532 üzenetére
Nem muszáj állítani semmit. A zip-et kell flashelni TWRP-ből még hozzá, amit szintén mellékel a kommentben a kolléga.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok,
Mostanában azt csinálja a wifi hogy kikapcsol és hiába próbálom bekapcsolni nem csinál semmit, majd csinálok egy videót max.ha újra indítom akkor megtalálja és kapcsolódik de később megint ki van kapcsolva,és nem bírom bekapcsolni.neha magátol rákapcsolodik
Lövésem sincs mi lehet ez -
PartyShan
aktív tag
Érdekes, nálam is tegnap kezdte csak OP3-on.
XDA-n is tegnap jelent meg erről topik. OOS bug lesz. -
tibcsi0407
félisten
Valószínű az Android 8.1 wifi kezelése lesz a ludas. Hálózatértékelés szolgáltatója ki van Nektek választva?
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Yuri_1
tag
válasz PartyShan #10540 üzenetére
Ez az de hogy??? Nem frissítettem, nem raktam új programot csak használnám de nem tudom, már este annyira idegesített, hogy majdnem falhoz csaptam. Az ember fia azért vesz 1+-t, hogy gond nélkül használja és tessék.... És sajna ez már nem az első eset, hanyatlik a színvonal erősen
tibcsi: Már jó ideje 8.1 van fent és semmi gondom nem volt egész tegnapig. Én nem nyúltam bele ! Akkor ki??? Hálózatértékelés szolgáltatója: Nincs
[ Szerkesztve ]
-
Yuri_1
tag
válasz tibcsi0407 #10543 üzenetére
Na közben ránéztem az XDA-ra. A Play Szolgáltatások nekem is frissült tegnap, vagy tegnapelőtt. Az nem lehet, hogy az kavarta meg a rendszert? Egyébként a Hálózatértékelésnél a Google szerepel, persze eddig nem néztem rá, nem tudom, hogy ez változott-e.
-
PartyShan
aktív tag
válasz tibcsi0407 #10541 üzenetére
Nekem még 8.0 van. Igaz Op3 de akkor is fura hogy két külön eszközön is egyszerre jelentkezik a dolog. A hálózatértékelés nálam Google volt most átraktam nincsre. Nálam a wifi úgy van beállítva, hogy ha alvó módba megy a telefon akkor kikapcsolja. Akkor nem találja a wifit ha felébresztem a telefont.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Stock OOS 5.1, semmi berhelés.
Azt vettem észre a napokban, hogy ha a kamera alkalmazásban a tele lencsére váltok, akkor elkezd akadni az előnézeti kép, lassan reagál a készülék és kép készítésekor rövid időre le fagyhat, valamint a képet sem minden esetben menti el.
Azt tudom, hogy kevés fénynél vissza vált a wide lencsére és digitálisan zoomol bele a képbe, kicsit olyan érzésem van, mintha nem tudná eldönteni tűző napsütésben, hogy melyiket használja...
Tapasztalt már valaki hasonlót?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
G-Bali
senior tag
válasz tibcsi0407 #10541 üzenetére
Hol tudom megnézni azt a "Hálózatértékelés"
-
Yuri_1
tag
válasz tibcsi0407 #10549 üzenetére
Ok vettem az adást de közben állítgattam, hol a Google, hol Nincs, és azt kell, hogy mondjam nincs változás. Természetesen attól még lehet ez a retek Play Szolgáltatás, egyébként az XDAn is csak találgatás megy....
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest