Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Twrp-ben töröltem mindent, belső memória,rendszer,adat és Sd-ről próbáltam telepíteni a Globalt Stablet, de ez sem megy tovább a Mi logonál, Pc-re dugva sem telepíti a Pc suite egyik romot sem.
Mit rontok el?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Old FatBoy
aktív tag
A universal boot.img patcher.zip -et telepítsd twrp alól és akkor menni fog.
De sajnos a hivatalos nyitást is visszazárja.
Én a global stable és a developer stable -vel is így jártam utána a Miunlock 50% -nál validálási hibával leáll.
Innen le tudod tölteni a fájlt: [link]Audiophile Troll
-
golyós
addikt
válasz Old FatBoy #7107 üzenetére
Ezt megnézem, köszi.
A rom telepítés után futassam ezt?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Old FatBoy #7109 üzenetére
Ráraktam az sd-re de nincs patcher mappa és magát a patchet sem találom.Megvan, telepűlt de csak a twrp jön be folyamatosan, a rendszer nem indul.
[ Szerkesztve ]
-
Old FatBoy
aktív tag
Én a miui_HMNote3ProGlobal_6.5.19_feac45a2f7_5.1 developert és a kenzo_global_images_V7.3.2.0.LHOMIDD_20160419.0000.19_5.1_global_19339c1a10 global stablet próbáltam mindkettő elindult a universal_boot.img_patcher telepítése után.
De sajnos a BL-t visszazárta és a Miunlock-al sem tudtam nyitni, ezért Twrp alól biztonsági mentésből visszaállítottam a régi rendszert és marad is a Miui 8 megjelenéséig.
Annyit nem ér a frissítés ,hogy a gyári nyitást elveszítsem.Audiophile Troll
-
golyós
addikt
válasz Old FatBoy #7112 üzenetére
A Xiaomi Eu 7.3.2 felment rá
Fél siker, a héten tesztelem, aksi és egyéb szinten, aztán legfeljebb Fastboot modon váltom a romokat, ezt a twrp-s szarakodást elfelejtem.
A visszazárást 1 hónap múlva lehet megint nyitni ha jól tudom.?
[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Üdv
Egyszer már írtam ide amiatt met a telefonom gyorsan merül.Nem hajlandó alvoba rakni magát.Akkor .eus rommot használtam de most már globál stabil van rajta de itt még rosszabb a helyzet 2 óra sot 50% környékén .Android és android system a ludas a telefon szerint . -
Old FatBoy
aktív tag
-
golyós
addikt
válasz Old FatBoy #7115 üzenetére
Most lefuttatam Kelzsoca progiját és azt írja, hogy nyitva. Kezdem elveszteni a fonalat
-
golyós
addikt
válasz Old FatBoy #7117 üzenetére
nem emlékszem, hogyan kell download modban elindítani, Mégis inkább a gyári global devet rakom fel.
-
ricsi0307
senior tag
Lenne egy kis gondom. Pár napja ujraraktam az egész telefont mert ráfért de nem vagyok megelégedve a fogyasztással. Szóval felment az akkor legfrissebb 6.5.19-es Xiaomi.eu rom, telepítés után hozta az elvárhatót de most a Xiaomi Service Framework ott a van az első helyen a Wakelock Detector-ban. (Vagyis jelenleg nincs mert tegnapelött csináltam egy cache ürítést de azóta megint jön felfele a listán) Ez nem zavarna de tegnap éjfélkor tettem le repülőgépes módba bekapcsolt wifivel és ma reggelre 13%-ot merült ami elképesztően sok. Semmilyen gyári alkalmazás nem lett törölve a Greenify pedig csak a Facebook, Messenger, Instagram triót hibernálja. Valami ötlet? Nem sok kedvem megint beköltözni nulláról.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
Szerintem a Waze azért van ott mert lefekvés elött egy órát ment a kocsiban. Az összes MiCloud-os sync ki volt kapcsolva mert gyűlt már meg vele a bajom szóval igen az se lehetett. De mindegy végül beadtam a derekam úgy is ki akartam próbálni a Resurrection Remix-et szóval végül újraraktam a telefont
-
kop8
őstag
Helló!
Rendeltem én is egy ilyen telefont kinábol, és ha jol értelmezem a leirásokat akkor lehet rá olyan romot rakni amiben van angol nyelv, nincs benne sok kinai program és még van benne play áruház is...
Anélkül hogy nyitva lenne a bootloader...
Jol értelmezem??GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Oké köszi!
Nem lesz benne magyar de jo lesz...
Note 2-t is angolul használtam az elejénGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Trianta
tag
A gyári ROM-ban alapból bent vannak a Google programok?
Ha telepítek app-okat, azok magyarnyelvűek lesznek?Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
stingy2
senior tag
válasz Trianta #7129 üzenetére
A gyári global stable-ben és dev-ben alapból benne vannak a google appok.
A telepített programok a dev-ben magyarok lesznek, ha a nyelveknél beállítod a rendszer nyelvének a magyart.
A stable-ben morelocallal lehet megoldani, hogy a telepített appok(amiben van) magyarok legyenek.INTJ
-
kop8
őstag
-
Steve1207
veterán
Csájna oldalon ma dobtak ki egy CM13-at működő ujjlenyomat olvasóval. Remélem gyorsan belekerül és megy daily rom-nak
.
-
Trianta
tag
Ez így működhet sima gyári ROM-al érkezett zárt telefonon is?
- Download Developer ROM here
- Place that .zip file at the root of the internal storage (don't paste it in any folder).
- Go to Updater App (you will find it in Homescreen > Tools (folder) > Update)
- Tap on the 3 dots (right corner of the screen) > Select .zip file downloaded previously.
- The phone will reboot and you will be on Developer ROM!Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
hunaqua
addikt
válasz Steve1207 #7132 üzenetére
Van itt egy mai:
https://docs.google.com/uc?id=0B20xJa0sshGJRjlCSUNyd2QyQ3M&export=download
Azt nem tudom,hogy mi van benne.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Steve1207
veterán
válasz hunaqua #7134 üzenetére
Tudom, működik benne, de ez a kínai CM változat, egy-két app van benne. Struktúrára kicsit másabb, mint a Santhos féle, de összességében kb 90%-ban olyan (viszont név alapján Santhos is így adja meg, szóval lehet ő csinálta már egy másik build-ből tesznek). Akkukijelzés ebben viszont még nem megy.
FP jól működik, szerintem gyorsabban is, mint 5.1.1 és MIUI alatt.
Mostmár van annyi féle rom, hogy összepakolgassák szépen és működjön minden.
-
ricsi0307
senior tag
válasz Steve1207 #7135 üzenetére
Aza gond, hogy mindenk CM12-13 az alapja így amíg abban nincsenek javítva a kritikus hibák addig a többibe se lesz. Az RR is elég használhatónak tűnt ahogy ma kipróbáltam, sebeséggben veri a MIUI-t ram kezelésben meg végképp de mivel még nincs megoldva a töltöttség kijelzés így számomra egyenlőre használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Redmi Note 3g-ről váltanék. Adatok alapján jobb, de tapasztalat szerint?
Köszönöm! -
Lehet. Az ország legnagyobb részén B20-on szórják a 4G-t mindhárom szolgáltatónál. Kérdés, hogy milyen nálatok a 3G lefedettség, mert ha az is rossz, többnyire csak 2G lesz.
Sajnos nem létezik olyan Xiaomi telefon, mely tudná a B20-at, és ez valszeg nem is fog változni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
balazs312
tag
XDA-n hogy felpörgött a fórum a működő fingerprint miatt
-
Steve1207
veterán
válasz ricsi0307 #7136 üzenetére
Már van működő akkukijelzés is. Nem csak Santhos csinál alap build-et, ellenben XDA-n az övét használják többnyire. Más is van, aki szolgál saját CM alappal és azokban meg más megy jól, lásd pl az akkut, vagy a FP-t, de itt inkább az a lényeg, hogy egy hét alatt minden eszközt helyes működésre tudtak bírni, csak külön forrásokban egyelőre.
Úgyhogy az AICP, RR és társai romokat fölös is emlegetni, mert nem azonnali a frissítésük és csak SanthosCM-től függenek.(#7145) balazs312: majd meglepődnek, amikor visszazárja a BL-t vagy eltűnik az IMEI
.
-
Hokitojas85
tag
Kipróbáltam Supersu nélkül, de úgy is bootloopot okoz a legfrissebb EU developer rom. Nem tudom mi lehet. Viper DSP-n és a supersun kívül nem flashelek semmi mást rom update után.
-
golyós
addikt
válasz Trianta #7133 üzenetére
Igen, müködik.Most csináltam hétvégén , global volt rajta, teljesen mindegy hová másolod a telefonba a Developer ZIP romot( de biztosabb a gyökérkönyvtárba) majd updaterből telepíted.
Vissza ugyan igy müködik Developerből- Globalra!Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest