- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janekq
csendes tag
Valaki Miskolc környéléről? 5.1 nél nincs benne az ideiglenes root elérés..? Teljesen más fogad mint az itt olvasottak.
-
gjoe
addikt
A gyári 5.1-et levették?
Nekem azt írja, hogy a s134 a legfrissebb. -
janekq
csendes tag
Értem. Ha kifőztem egyem. Marad a googli. Azért Miskolc és környékéről, ha van itt fórumtárs?!!
-
Buckey
őstag
válasz Graphics #7099 üzenetére
Igen, azt hiszem, ez volt. A be/kikapcs gomb hosszú nyomására nem magyarok voltak a feliratok, no meg egy-két helyen. Lehet, hogy apróság, még meg is hagytam volna, de a profilok szintén eléggé puritánok voltak, mint a „gyári” 5.1-ben.
Amúgy szerencsére magától észhez tért a teló, mivel megakadt és lefagyott a Flashtool telepítésnél, semmire sem reagált sem a gép, sem a telefon. . Kétszer eljátszotta, szerencsére a második után, mikor észhez tért, csináltam egy gyári beállítást. Utána ment minden, mint a karikacsapás. Többször is, minden babrálás után gyári visszaállítás!Én is meglepődtem, mert számítottam a 134-es romnál a frissítésre 5.1-re, de nem dobta fel.
-
Koszta
tag
-
Buckey
őstag
válasz ncc1701 #7108 üzenetére
Nekem sem a konkrét rendszerrel volt bajom, hanem azzal, amiért a p70 A P70.
Konkrétan milyen fejlesztés az, ami visszalépést jelent az előző rendszerhez képest. Még pár ilyen frissítés, és fekete-fehér lesz a képernyő és annyit fog tudni, mint egy 3210-es Nokia. Ezt a letisztult rendszert valószínűleg Szopókának nevezik majd.
Viccet félretéve, csak annyi volt a bajom, hogy wifi csak bekapcsolt képernyőnél/töltőn tartotta a kapcsolatot, a profilból létre kellett hozni még egy hangos profilt, mert a Kültéri profil hangjait nem tudtam megváltoztatni.
A másik, hogy E-Kuki nagyobbító hatása van, mikor csörög, felemelem az asztalról elhalkul, ha nem fogadom megfordítom és kussol, vagy ha fogadom, elég a fülemhez emelnem és csacsoghatok. A dupla kopp-ról már nem is beszélve. És az időzített profil a legkirályabb, ha otthon vagyok, wifi automatán (külső program segítségével) csatlakozik és átvált a beállított profilra. És ezt az irodában, ismerősöknél is megcsinálja!
Attól, hogy hosszabb az animáció ideje, meg 5.1, az nem pótolja a nyalánkságokat. A szabad RAM 1 giga vagy csak 0,5, nem jelent semmit, ez nem windows. Ha az animációs értékeket is megfelezem, jobban pattog a rendszer, mint egy idegbeteg bolha.
Mérgükben nem egyszer cseréltek volna velem Samsung S6 Edge-t meg Iphone 6s-t. Samsung néha belassult, Iphone meg délután 3-ra lemerült. P70 meg vígan 70%-on volt azonos használat mellett.[ Szerkesztve ]
-
mrgoldy
csendes tag
Üdv mindenkinek! enginer módban 5.1nél nem találom a root-ot hol van vagy magyarul van írva?
ennél járok: " Az engineering mode-ban a "log a debug" menüpontnál menj a User2Root menüpontra" -
gkrisz78
tag
Lehet lesz 64 bites 5.1 AOSP, az orosz fórumon van egy ilyen bejegyzés:
"A set of testers for 5.1 x64, p70a "
"Набор тестировщиков для 5.1 x64, p70a "[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
beg
veterán
válasz gkrisz78 #7138 üzenetére
Régóta rebesgeti a szakács:
" november 10, 2015 - 16:49
Ne légy.
Várakozás 64 bit."Abban javítani fogja a böngészős videó kockásodást is.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Tegnap 14:24-kor posztolták, mára kb. 15-en lettek a tervezett 4 helyett a tesztelők
Idézet: "A kernel stabil, mint a gránit. "
Beindult az 5.1 x64, p70a gépezet
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
tempered glass-t szeretnék rendelni, de nem Kínából és 4hetet várni rá.
találtam EZT az oldalt, de éppen nincs raktáron.
rendelt tőlük már valaki? esetleg másik boltot tudnátok ajánlani?
kösz[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
-
beg
veterán
válasz Tinuszka #7147 üzenetére
64 bites soc van a telefonban, jobban illik rá, ha már a vas készen áll. Más utasításkészlet, optimalizáltabb alkalmazások. Gyorsabb nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest