- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz Khelben #6200 üzenetére
Én sem értem ezt a kompromisszumos dolgot. Sose használtam 3rd party widgetes appokat, meg nem rootoltam, nem romoltam szénné a telefont. Az egyetlen hiányossága nem is a rendszernek van, hanem az angol nyelvű Facebook app, ahol nem tudom beállítani, hogy külső böngészőben nyisson meg linkeket. De ez megint kiemelem, hogy ez nem az iOS hibája.
-
S@s
tag
Sziasztok!
Következő hiba jelentkezett a telefonon: egyszerűen elfelejt csengeni ébreszteni stb... csak rezeg. Videóknak alkalmazásoknak van hangja, zene van. Nincs lenémítva, a kapcsoló működik jelzi, hogy némítom és vissza....
Alkalmazásokat eltávolítottam és a jelenlegi ios verziót visszaállítottam. A hiba ugyanúgy megvan. Reset után egy napig jó aztán megint elfelejt csengeni.... ötlet esetleg???S@s
-
mpv
aktív tag
Az IOS rendszer mennyire védett a vírusoktól?
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Ti tudjátok most frissíteni a google mapst? Nekem nem működik! -
GaborGh
őstag
Gyári visszállítás után, ki lehet nyerni a telefonból a teljes hívás időt?
-
szupermacs
veterán
iPhone topicban már írtam, de nem érkezett a válasz. Hátha ti tudtok segíteni:
Egy olyan gondom van, hogy 2 hete az apple ID-met vissza kellett állítanom valami miatt, de azóta wifiről az app store nem akar semmit automatikusan frissíteni. Beállításokat megnéztem, de nem ott van a gond. Valaki tud megoldást erre?
-
Vizi911
tag
Ne haragudj, de ne reklámozzuk már olyannak akinek még ilyen telefonja nem is volt, hogy ujra indul a garancia vagy ne olyan ember akinek nincs ilyen tapasztalata
Nekem van és nem indul újra a garancia ott folytatódik ahol. ha egy hónapod lenne vissza akkor 3 hónapot kapsz ajándékba és ennyi. A telefonomat egy hónapja cserélték és egy refurb ot kaptam hivatalos APR ben.
Erről ennyit ![ Szerkesztve ]
Iphone SE 64GB
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6217 üzenetére
Egyáltalán nem rosszabb. Néha még jobb is.
-
-Ben-
veterán
válasz Vizi911 #6214 üzenetére
Az előző hozzászólásomat törölték (pedig nem kellett volna, mert ami igaz, az igaz).
Tehát:
Legközelebb mielőtt belém kötsz, leszel szíves tájékozódni, ugyanis nincs igazad. Hivatalos forgalmazótól vásárolt készülékre újraindul a garancia, még akkor is, ha számodra ez hihetetlen ..[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6223 üzenetére
iStyle, iCentre, MediaMarkt, Edigital, szolgáltatók (T-mobile, Telenor, Vodafone), és ebben nem vagyok biztos, de úgy emlékszem, hogy az Auchan is.
-
Vizi911
tag
Nem megsértődni kell, mert nem ez a megoldás és neharagudj ha sértésként élted meg nem annak szántam.
Viszont személyes tapasztalatok mondatják ezt velem és nem a telekomnál adtam le a telefont habár függö hanem felvittem pestre hivatalos szervizbe. A garancia pedig ott folytatodik ahol és már nem adnak egyáltalán uj készüléket csak refurb ot ami amugy kicsit bassza az ember csőrét mert én sem használtat vettem a piacon. De működik és ez a lényeg az uj 3 hónapig bírta.
Icenter be meg Istyle ba lehet várni ha az ember azt akarja hogy jonagy ívbe leszarják. Én személy szerint Rákóczi 72. be vittem a keletitől 200m re a Care Center be. Nagyon kedvesek és gyorsak voltak. 1 hét úgy hogy megjárta Csehországot a telefon.
Máshol 1 hónapot mondtak. A boltban meg hülyének néztek. Sajnos akinek már régóta megy a szekér az hajlamos így állni a vevőhöz.
Még egyszer bocs, ha túl direkten fogalmaztam.Iphone SE 64GB
-
-Ben-
veterán
válasz Vizi911 #6227 üzenetére
Ha a cseréről csak egy munkalapod van, akkor is el kell fogadniuk APR-ben. Az Apple oldalán nem indul újra, de a munkalapon rajta van, hogy mikor cserélték a telefont és onnantól újabb 1 év garancia jár.
(Ezt csak azért írom, mert nem feltétlenül kell a munkalapra konkrétan ráírniuk, hogy újraindult a garancia - de úgy lenne tiszta)„A garancia pedig ott folytatodik ahol és már nem adnak egyáltalán uj készüléket csak refurb ot”
A refurbbal szerintem nincs baj. Egyszer kaptam nagyon ocsmány refurbot, le volt verve a sarka, poros volt a kamera és még kattogott is a home gomb, de visszavittem és fintorogva ugyan, de kicserélték. Általában még megbízhatóbbak, mint a fóliás bontatlan darabok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szupermacs #6230 üzenetére
Azt írta, hogy 1 hét.
Vizi911 Hogy halt be a telefon, milyen hibát produkált?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
szupermacs
veterán
válasz sityupityu #6231 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem.
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6230 üzenetére
Azért, mert ember által ellenőrzött, válogatott alkatrészek vannak benne, melyek jó esetben egyenként tesztelve is lettek, így a hiba esélye kisebb. Nekem több refurb iPhone -om is volt, mindegyik strapás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
válasz sityupityu #6231 üzenetére
Azt produkálta hogy este feldugtam a töltöre reggel nem keltett elkéstem a melobol.
Semmire nem reagált kivolt kapcsolva. Ennyi. Neem is tudták megjavitani. Armor tokot használok. Karc ütödés nem játszott rajta soseIphone SE 64GB
-
Vitaqo
senior tag
Egy amatőr kérdés: kamera felbontást fényképezéshet hol lehet állítani?
-
indaboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a kis SE-vel, hogy ha hívnak nincs csengőhang, ha épp észreveszem és felveszem akkor semmi hang, de a hívásidő az megy. Ilyenkor lerakom, utána hirtelen megjavul. Ez többször előfordult, nem tudom mi lehet a baj. Újraindítás is történt, most nem jelentkezik a hiba. Esetleg valakinek valami ötlet?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=indaboy
-
bope87
aktív tag
Szia/Sziasztok!
Ugyan elég régi hozzászólás, de hasonló hibát produkált nekem is 1 hete. Sikerült megoldanom szerviz nélkül. A probléma a UPC modem csatornakiosztása volt, részletezem:
Egészen pontosan Ubee EVW3226 típusú UPC modemem van. Elkezdtem olvasgatni a beállításokat, és ezt találtam: "a csatorna számot módosítsa, ha nem megfelelő sebességet tapasztal. Elképzelhető, hogy zavart az a csatorna, amire a modem automatikusan beáll, ez elkerülhető kézi beállítással. Sok eszköz nem kezeli megfelelően az 1-es és a 12-13-as csatornákat, ezeket célszerű elkerülni."
Alapból valóban 1-es csatornán állt, ezt átállítottam a 2+6 csatornára, mentettem a beállításokat és egyből működött a mobilon is a net. Mert a wifire mindig csatlakozott, csak semmit nem töltött be. Illetve volt, hogy 5mp-re lett net, de aztán megint semmi. Más wifin ment.
Nem tudom hogy ez másnak más típusú modemem segít-e, de hátha. Nekem megoldotta a problémát
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ma megvolt az első telefonleejtésem. Szilikon tokban volt és a szőnyegre esett.
Lehet, hogy mégis marad a szilikontok hiába rontja a telefon kinézetét.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Ben-
veterán
0,26 mm -es üvegfóliákkal milyen tapasztalataitok vannak? Pofára ejtés esetén előfordulhat, hogy az üvegfólia ellenére betörik a kijelző?
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6242 üzenetére
Én végül levettem róla mindent. Túl szép hogy eltakarjam.
Let the Zone take me if I am.
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz sityupityu #6246 üzenetére
-
veterán
-
kutga
nagyúr
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest