- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Sose adtam még el telefont, mind itt csücsül a szekrényben vagy a dobozában.
(#6044) sityupityu: Én ennek örülök!
(#6045) -secret-: Nem tudom meddig volt frissítve, nem figyeltem az Apple híreket és frissítéseket.
Ránéztem: 4 évig volt támogatva. Nem semmi! Droidnál ezt megnézném.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz szupermacs #6051 üzenetére
Azért az igazsághoz annyi hozzátartozik, hogy a 4S-re már nem tettem volna fel az iOS 8-at se, nemhogy a 9-et. Viszont az SE bika erős, így valószínűleg még 2 iOS -t simán elbír. Tehát iOS12 -ig biztosan frissíthető lesz nyugodtan, utána meggondolandó.
-
veterán
-
csibabu
tag
Amúgy a gyári billentyűzetet használom és az automatikus javítást hozzá, nem tudjátok hogy az új szavakat megjegyzi és később egy új iphonon is fogja tudni?
iPhone 14 Pro
-
-Ben-
veterán
válasz sityupityu #6053 üzenetére
Ahogy haladunk előre, valószínűleg egyre tartósabbak lesznek a telefonok is. A 4S/5 azért fogyott el hamar, mert baromi kevés bennük a ram... Amikor már 2-3GB ramra optimalizálnak, akkor elég karcsú az 512MB/1GB ...
-
kutga
nagyúr
válasz szupermacs #6051 üzenetére
Magamból indultam ki. Droidnál jó ha egy főverziót megér a telefon.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz szupermacs #6058 üzenetére
Nexusok azért még mindig kapják. A Pixel is elsőként, csak az meg olyan áron van itthon hogy csak.
A gyártók is lassan áttérnek a rendszeres frissítésre, a színvonal inkább kérdéses, sokszor éreztem hogy rosszabb lett a telefon az új rendszerrel. A szolgáltatókról meg aztán végképp ne beszéljünk, olyan is volt hogy a gyártó kiadta a frissítését, de a szolgáltatós telefonokra nem lett elérhető.
-
-
kutga
nagyúr
Az Apple sem tökéletes. Meg aztán nála házon belül marad a hardver és a szoftver. Én ezt érzem az android legnagyobb csapdájának, ahány gyártó annyiféle rendszer.
Legutóbbi telefonom Huawei volt, elsőre nagyon tetszett az EMUI rendszer meg a nagy szabadság, aztán ahogy elkezdtem használni, szépen jöttek elő a hibák meg a megkerülhetetlen szoftveres korlátozások.
MOD
szupermacs
Majdnem LG 5X-et vettem SE helyett, mert a gyári android rendszer szvsz nagyon jó és produktív. Csak éppen a teló hatalmas, teljesen műanyag, vacak üzemidővel.ON
Apropó. Megjött a tok. Semmi extra, élőben egész pofás.[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
A szülinappot utólag fel lehet tenni? Playen fennt volt nekem, de itt nincs.
-
Vitaqo
senior tag
Sikerült a Copilotba beleimportálni a fix traffipaxokat. Pazar!
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem ha marhaságot kérdezek. Úgy néz ki, hogy én és a feleségem is hamarosan iPhone-ra váltunk (most mindkettőnknek Samsungja van). Neki már 100%, hogy SE a kiszemelt, eldöntötte. Nekem az SE vagy a 6S jön számításba. A 6S ugyebár jobban használható netezésre, tartalomfogyasztásra, az SE-nek viszont baromira bejön a kompaktsága, hogy bárhova befér, klassz egykezes használat, stb. És akkor most a kérdés: jól tudom, hogy az SE a kijelző méretét, előlapi kamerát, 3D touch-ot és taptic engine-t leszámítva (hardverügyileg) megegyezik a 6S-sel? Ti akik használjátok az SE-t, mennyire ajánljátok? Látjátok-e valamiben hátrányát a kisebb kijelzőnek?
-
Richie86
senior tag
válasz radi8tor #6070 üzenetére
Eltaláltad kinézetre nagyon is bejön az SE
Az akksi is plusz pont akkor. Egyedüli aggályom, hogy kenyelmetlenebb a netezés rajta. Nem zavaró mértékű, pl.fórumozni ezen a kicsi kijelzőn?7etape: köszi a kiegészitést, tényleg a Touch ID is eltér, ki is ment a fejemből. Legszívesebben vennék mindkettőből egyet De akkora "úr" nem vagyok, majd csak megszülöm.
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Mikor bevittem a 6s-t akksicserére addig lányom se-jét használtam.
Ég és föld gyorsaságban a 6s javára.
Csak akksi üzemidőben jobb az se,semmi másban nem.
A touch id is sokkal lassabban vette be az új lenyomatomat.
Netezni pedig rossz,nem érzékeli tökéletesen a széleket és így bementem más oldalakba ahova nem kellene.
Szóval én biztos 6s-t vennék.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nálam amikor az Se-t választottam nem csak kisebb-kompaktabb méret döntött, hanem a kinézet is. Imádom ezt a szögletes formát. Ha nem jött volna ki az SE ezzel a formával akkor én nem is vettem volna iphone-t.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #6074 üzenetére
A touch ID-n kívül semmiféle különbséget nem vehettél észre gyorsaságban. A felbontásnak köszönhetően az SE még egy hajszálnyival gyorsabb is, mint a 6S.
-
veterán
"Ég és föld gyorsaságban a 6s javára."
Biztos, hogy SE van a lányodnak?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Ben-
veterán
válasz sityupityu #6075 üzenetére
Nekem is jobban tetszik az SE formaterve... Emiatt is váltottam egy rövid időre 6S-ről SE-re. Nem tudtam neki ellenállni. Anno az i5-öt imádtam, így nagyon örültem az SE-nek, amikor bemutatták..
-
mr.tamasbiro
őstag
Ember,karácsonyra vettem az se-t a lányomnak,ne nézzél már hülyének.
Mondom nagyot csalódtam az se-ben ezért írok a srácnak aki filózik,hogy 6s vagy se. -
Richie86
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget, igyekszem majd mindent mérlegelni Bevallom egyelőre a 6S áll nálam nyerésre (félek kicsi nekem az SE), de mivel végső döntést még nem hoztam, és feleségem révén ígyis-úgyis lesz egy SE a családban, maradok a topikban
-
veterán
válasz mr.tamasbiro #6081 üzenetére
Az a baj, hogy ez ellentmond mindennek. Ilyet még senki sem írt le, hogy gyorsabb lenne a 6S. Mint ahogy nem is lehet. Nekem nincs 6S de volt már a kezemben és semmivel sem volt gyorsabb.
De van itt egy pár tulaj aki rendelkezik mind a kettővel, majd ők is nyilatkoznak (az egyik már megtette).--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #6081 üzenetére
Rendben van, hogy csalódtál, de lassabb nem lehet.
-
csibabu
tag
Nekem lassan 2 hetes az SE, első iPhone-m és meg vagyok elégedve. Előtte egy lg G5 készülékem volt 5.3 colos kijelzővel. Meg kellett szokni ezt a kisebb kijelzőt ez tény. De már teljesen megszoktam. Fel se tűnik már hogy kisebb kijelzőt használok. A telefon maga nagyon jó, nagyon gyors és tetszik hogy kényelmes a mérete miatt. Nem vettem észre olyat hogy a széleknél ne érzékelné az érintést rendesen. Meg vagyok elégedve eddig
iPhone 14 Pro
-
Sziasztok, mivel összefoglaló nincs, megszeretném kérdezni tőletek hogy van típus hibája a kütyünek, mit érdemes megnézni vásárláskor? Köszönöm előre is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ERipley
tag
"Érkezhet a 128 gigás SE meg a piros iPhone" - http://appleblog.blog.hu/
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #6089 üzenetére
Lötyögős a bekapcsológomb és rezgésnél berezonál a Home gomb. Másról nem tudok, ez sem mindet érinti és nem zavaró.
A szoftvert most nem kezdem el sorolni, az abban lévő bugok nem az SE típushibái.
MOD
2o1i
Mi volt a baj a Honor 8-cal?MOD
mr.tamasbiro
Ha lett volna pénzem biztos én is a 6S-t nézem. De a hivatalos helyről származó 200k feletti független ár már meghaladja azt az elméleti maximum összeget amit telefonra szánok, tőlem lehet akármilyen.A sebességéről nem tudok nyilatkozni, a másikat nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Én tartom a véleményemet,hogy lasabb az se,mivel van viszonyítási alapom. Mind a kettő van így ez van. Akinek ez a vélemény nem jön be azzal nem tudok mit kezdeni.
-
-
nord_
veterán
válasz mr.tamasbiro #6092 üzenetére
Elképzelhető, hogy a sok telepítés, újratelepítés, illetve a rendelkezésre álló tárhely nagysága is befolyásolhatja. Ha szűz rendszeren, vagy ugyanazokkal az alkalmazásokkal megszórt készülékeket tesztek egymás mellé, hasonló méretű tárhellyel, akkor más a helyzet.
-
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #6095 üzenetére
Nincs nagy gond vele. A WP-nél jobb szvsz, bár kinek mi. Anyám bőven elvan WP 8.1 alatt.
MOD
2o1i
Nagyon kacérkodtam azzal a telefonnal, végül győzött a méret, meg aztán az EMUI rendszer sem igazán jött be az agresszív memória kezeléssel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest