Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Érdmes 8.4 röl 9.1 re áttérni ??
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ateszapa748 #8598 üzenetére
Megy nálam is. Esetleg egy telefon újraindítás kellene?
Milyen ios verzión vagy most? -
spici
tag
válasz FIREBLADE78 #8604 üzenetére
Sziasztok!
Egyre több baleset mellett megyek el és sokszor azt is hallom, hogy nem ez a hibás, nem az a hibás stb stb.Mivel nekem egy 64GB-os Iphone 6-os telefonom van így azt szeretném megtenni, hogy minden egyes utamat felvehetném vele 1080p 60fpsbe.
Ehhez kellene valamilyen autós tartókonzol, ami nem zavarja a kamerát.
-
csababarca
őstag
Én úgy tudom,hogy ezeknek a saját kezűleg felvett dolgoknak nincsen bizonyító ereje sehol. Max magadat nyugtatod meg vele,ha visszanézed,hogy nem Te hibáztál.
De csak hivatalos szerv által hitelesített eszközt fogadnak el bizonyítékként.Én így tudom.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Gsx-rr
veterán
válasz csababarca #8610 üzenetére
Saját Cascós kárnál nem rossz egy ilyen. Ott nem ritka ,hogy nyomoznak ,ezzel az elejét veheted!
-
lugosi
MODERÁTOR
Ez nem így van.
-
csabi94
őstag
válasz csababarca #8612 üzenetére
Nem változott tudtommal, viszontvolt már rá példa bőven, hogy elfogadták.[ Szerkesztve ]
-
spici
tag
válasz csababarca #8612 üzenetére
Hát ezeket nem nagyon tudom manipulálni, bár ha tényleg nem fogadják el mert nem hivatalos eszköz akkor Magyarország
-
Snoop27
őstag
Szerintem is jobban jarsz egy autos kameraval, pl. a mini 0803 nagyon jo kis kamera (nekem mini 0806 van es teszi a dolgat) de persze te tudod, hogy van-e ra kereted vagy sem, hosszu tavon szvsz megeri a befektetest.
Bocs az OFF-ert.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Arcképgyáros
+1
-
Frozzy
őstag
Valaki találkozott már olyannal, hogy olyan mintha recsegne/kattogna a home gomb iPhone6-on ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Kb 3 hetes az Iphone 6-om, volt egy sony fulest ami 5s-el tokeletes volt, aztan megvettem a 6ot, már nem emlékszem hogy az elejétől kezdve-e, de azt csinálja hogy random be kapcsol a siri, megáll a zene , valamikor ujraindul, és ma kicseréltettem a headsetet. Most jövök hazafeke, és most is csinálja, bár ritkábban, de úgy veszem észre hogy csak akkor csinálja hogyha bele rakom a zsebembe, illetve megnyomom a jac bemenetnel a kabelt. Előre is köszönöm a segítséget. Ui: mikrofonos a füles.[ Szerkesztve ]
-
Keni21
tag
Hello! Ha valaki vállalkozó akkor kint van a [public 9.2 beta 1] egy profilt telepit és utána megis találja a 1,4Gigás frissitést.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
Flickering
aktív tag
sziasztok!
Facebookon hogyan tudok fájlt küldeni nem tudnátok segíteni esetleg?
Képet tudok de fájlra nem jövök ráKöszi előre is
-
swoody
senior tag
válasz Flickering #8626 üzenetére
Telórol milyen fájlt akarnál átküldeni?
-
Arcképgyáros
válasz Flickering #8626 üzenetére
Ha meg lenne akkor sem tudnál!
-
szekerszabi
csendes tag
sziasztok, ma vettem egy iphone-t GSM-ből, és új icloud regisztrációt nem tudok létrehozni, mert elértem az új iCloud fiókok létrehozásának maximális számát! Hogyan tudok icloud fiókot csinálni? csak másik készülékről?
Nem egy szép gondolattal gazdagítottam volna a világot, ha időközben el nem felejtem őket.
-
atees
őstag
-
torreador22
senior tag
válasz szekerszabi #8630 üzenetére
http://szifon.com/2014/08/22/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-a-keszuleken-aktivalasra-kerult-az-ingyenes-fiokok-maximalis-szama/
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
swoody
senior tag
válasz Flickering #8629 üzenetére
Gondolom, ugye iphone-ról beszélünk most és nem asztali facebook-ról?
Szóval most megnéztem, küldtem magamnak egy txt fájlt emailben, ezt tovább tudod küldeni e-mailben vagy kitudod postolni falra (ezt szerintem megoldható úgy, hogy csak te látod vagy megosztod akivel akarod).
Remélem érhető volt, hogy mire gondoltam, illetve a lényeg, hogy nem tudom megvalósítható-e.
-
-atesz-
aktív tag
Ma volt olyan, hogy nem volt hang sehol. Csak újra inditás után. Másnál is volt már ilyen?
-
csabi94
őstag
Valaki használ vezeték nélküli töltést biztosító tokot a telefonhoz?
-
spici
tag
Üdv!
Az mitől lehet hogy egy iPhone 6-on képtelen vagyok az értesítések fület előhozni. Hiába húzom lefelé nem történik semmi.
Újraindítás már volt. Egy hónapos a készülék, hétfőn még jó volt -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne. Valaki tesztelje már le légyszíves. Mennyire melegszik fel a készülék. Arra lettem figyelmes ha 10 perc Safaris böngészés van. Legtöbbször mobilarenas oldalakat olvasva, 3G neten eléggé langyos lesz tőle a telefon. Közben nem megy semmi a háttérbe. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
LUCKY78
tag
válasz Damage401 #8642 üzenetére
fél éve használom, van hogy intenzíven és semmi melegedés nincs. de még langyosnak sem mondanám használat közben. max kézmeleg... lehet hogy ott valami gebasz van. okosabbat nem tudok mondani, mivel sok mindentől függhet a melegedés. (esetleg egy teljes visszaállítás lehet segít a problémán. ki tudja mi eszi a procit).
sose nyomjá' full kretént!
-
kmóricka
aktív tag
Hello, pàr napja vagyok tulaj és imàdom
Az normàlis, h 5 óra utàn még mindig 100%on van? keveset telefonàltam meg maileztem és csinàltam 3 fotót... -
kmóricka
aktív tag
válasz Valaki87 #8649 üzenetére
Régóta szerettem volna iphone-t..anno még egy 3Gs em volt vagy 4 évig, nagyon szerettem...de aztan utana valahogy mind androidok jöttek.., igy most mivel lejàrt a 2 évem a tnél, befektettem egyre..., többek közt az is közrejàtszott, hogy anno rengeteget hasznàltam a hipstamatic appot...nagyon szerettem...semmilyen android app nyomàba sem ér..(ez egy fotós app)..és azóta is csak iosra lehet letölteni...
De ettől eltekintve is imàdom az iphonet..pedig a lenovo is nagyon szuper telefon(a 2 sim hiànyzik is...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest