- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Inkább fogalmazzunk úgy, h nem feltétlenül igaz. De a baromira kicsit túlzás. Szerintem az összes felhasználónak csak töredéke az, aki valóban kijön 6,5GB-on! Aki okostelefont vesz, úgyis letölt egy csomó alkalmazást kipróbálás szintjén, játékokat szed le, fotóz, videóz mellé és már el is ment a hely. De ha éppen kifut a keretből, akár az új FW-t sem fogja felengedni a kevés hely miatt.
Tibee86 Te is gondolom azt hitted, h elég lesz, aztán mégse ... Vagy miért a 8GB mellett döntöttél?!
Nekem 16os van, de csak 3GB körüli szabad hellyel. Ami app egyszer bevált, azt én fent akarom hagyni, bármikkor kellhet, nem ott és akkor akarok kapkodni a letöltéssel. Zene, film pedig egyáltalán nincs rajta, de 131 app igen, nálam azok veszik el a helyet.
Meg aztán általános igazság a női mell, tévé képátló mellett a tárolókapacitásra is, h minél nagyobb, annál jobb!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #8851 üzenetére
Én is küzdök a 16-ossal, pedig filmet nem tartok rajta, zenéből is csak 1.5GBt. Elvagyok, de ha hirtelen kell videozni többet mint 5perc akkor abból mindig baj van.(jaj mit töröljek)
(Képeket videókat nem tartok meg rajta csak amíg gépre nem teszem)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
Zozzer888
addikt
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #8858 üzenetére
A legtöbben oda mennének vele, csak hiába. A pereskedés meg nem éri meg azt a pénzt, amennyivel esetlegesen olcsóbban hozzájutsz a készülékhez. Volt már peres eljárásod?! Nem kapkodnak vele és akkor finoman fogalmaztam. Mire meglenne a határozat, h oké, eltolt valamit az eladó, addigra elavult lenne a telefon Semmi értelme a letiltás elleni garanciának! Bolondok aranya! Persze ezzel nem akarok megsérteni senkit, de szerintem nem ér semmit.
Ilyen készüléket max. olyan ismerőstől vennék, aki tuti nem ver át VAGY beblattyognék a tulajjal kiperkálni a fennmaradó összeget a szolgáltatóhoz és csá! De egyébként felejtős!
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #8859 üzenetére
Lejárt már az érintett készülékről a hűség.
Nem akarok pereskedni, de valszeg ő se akar.szerk.: A 3oldal papírt és nyomtató festéket (na jó 6 mert dupla) meg a 10 percet megérte, több mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #8860 üzenetére
Akkor meg nem értem, miről beszélünk?! Miért íratnál letiltás elleni garit (ami semmit nem ér)?! Ha lejárt a hűség, akkor valószínűleg ki is fizette, mert a részletfizetés 1 vagy 2 év alatt teljesítendő. 1 év hűségnél nem hozhatsz el részletre telefont. Ha két évre hozta el, akkor is ki van már fizetve. Ha nincs, akkor már le van tiltva vagy lesz hamarosan. Ha nem engedi, h utánanézzetek T-nél, akkor nem érdemes vele foglalkozni.
-
Zozzer888
addikt
-
Tibee86
nagyúr
Értem én, hogy nagyon jó árnak számít most annyiért megvenni, mint 2 éve megjelenéskor.
A +10-ért független is csak egy javaslat volt,de szerintem már nagyon nem éri meg újonnan 4s-t venni.
Kelleni fog az az 1GB ram.matyi19: Ki szeretnék próbálni ezután egy droidot, mivel az iOS7 eléggé csalódás számomra. Azért amíg lehet kihúzom az iOS6-al, mert nem nagyon van a konkurenciánál tepsin kívül más.
#8851: Azért döntöttem a 8GB-os mellett, mert csak az volt újonnan.
Kényelmesebb jóval a 16GB persze, de nem gondolnám, hogy a tárhely mennyisége összefügg a "telefon okos részével". A fontosabb dolgok elférnek bőven a 8GB-on is. -
oszi666
őstag
Egyreszt tenyleg nem vagy a brokerem, de ezuton is koszi a segitseget
Masreszt latok en iphone 4st, 16gigasat fuggetlenul 115k-ert... Bolti garival, oem csomagolasban, szoval az se, tul jo ajanlat. Bolti garikrol eddig nem sok jot hallottamIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
venge
aktív tag
Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek! (Én meg béna)
Hol kellene találnom a kontaktokat? -
amulet
senior tag
Ma végleg eladtam a 4s-t, kicsit sajnálom de ez a ios7 nagyon nem jött be.
Elpártolok az ios-től egy időre, de lehet találkozunk még, ha kiforrja magát
köszönöm az eddigi segítségeket, sziasztok -
venge
aktív tag
Úgy érzem, ráhagyom. Megtaláltam a címtárat, nektek köszönhetően, de valahogy nem tudom szinkronizálni a telefonben található számokkal a google-t. Az az érdekes, ha beleírok a telefonba egy új számot, az a gépen lévő címtárban megjelenik. De hiába szinkronizálom, a régi számok nem!
-
mondomén
őstag
Akkor meg a moton a névjegyzék beállításaiban keress olyat, hogy névjegyek exportálása. Tuti van ilyen valahol. Ilyenkor egy fájlba pakolja a névjegyeket, amit valahova a telefonra lement, ezt elküldöd mailben vagy csak simán felmásolod a gépre és beimportálod google vagy icloud fiókodba.
-
GGMPC
őstag
válasz Tibee86 #8878 üzenetére
A hetvegen megnyomkodtam az LG G2-t, azelott meg a Nexus 4-t.
Iszonyat rendben van mindket keszulek - minden tekintetben!
5s-t is kiprobaltam, de nem hozta a huuu feelinget ugy, mint amazok, de nagyon szep a kijelzoje - az teny!
5c-n nekem ugyanolyan "vanszorgosnak" tunt az IOS7, mint a mi keszulekeinken...LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
-
GGMPC
őstag
válasz Tibee86 #8880 üzenetére
Akkor inkabb ne ficeregj, mert a Samsung egyertelmuen visszalepes (legalabbis nekem az lenne)!
Talan a HTC One mini jo valasztas lehet, de viszont nagyon draga még.
Csucs Xperia-bol jon mostanaban egy mini verzio... Talan az...
En tuti nem engednem el a 4s kezet - IOS7 meg 1-2 frissites mulva biztosan stabil lesz!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
tylerddd
veterán
Szerintem se lesz jó a mini, akkor inkább már a rendes S4, ha váltasz, de a minitől ne várj csodákat.
@ GGMPC A G2 nekem is tetszik, igaz elég furcsa a hátlapja, de ezek az IPS kijelzők valami hihetetlen szépek. A Nexus 4 nagyon vonzó számomra, de az Optimus G is nagyon fa**a, főleg, h arra van stock rom is. Tévében nagy kedvenc az LG, de telefonban eddig nem jöttek be.
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #8882 üzenetére
Nekem sem jott be az LG soha semmiben (tv-ben sem), de ez amit mostansag produkalnak felso kategoriaban az elott meghajlok...
(Jah es ami abszolut szimpatikus, hogy egyaltalan nincsen nagy arcuk!)
G2 kepernyoje meg egyszeruen kaprazatos...
Mondjuk a 4s keszulekunk is meg mindig tetszik, foleg amikor kiveszem a tokjabol, de ha valami nem Apple es jo, akkor azt el kell ismerni!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
nylontacsko
senior tag
Sok mindent megértek, ezt az egyet talán nem....
Egy frissebb operációs rendszer miatt telefont váltani még hardver szinten is... hááááát.
Mindazok mellett én akkor vettem meg a 4s-t amikor a 6-ról 7-re frissítési őrület volt. Tehát a 6 "ismeretlen" előttem. Na most: rengeteg bugot és hibát leírtatok már itt (jelzem én egyel sem találkoztam), de ha csak a fele igaz, akkor a iOS 6 miatt annyival gyorsabb lehetett a készülék, hogy az már el kellett volna, hogy füstöljön
Ergo: minden relatív."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
GGMPC
őstag
Kiwibol felmentem az LG G2 forumra, hogy mit irogatnak rola.
Szerintetek?
Benchmarkokat futtatgatnak (a dobozbol valo kibontas utan) es mar azon remegnek, hogy hogyan lehet majd baszkuralni!
Ezek betegek!?
iPhone forumon frankon elmenybeszamolok vannak - amott meg.... Pffff
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz nylontacsko #8884 üzenetére
Azért nem érted, mert a 6 ismeretlen számodra.
Még iOS5-el kezdtem i4-en, teljesen jó/gyors volt. Kijött a 6, érezhetően lelassította már az i4-et. Emiatt cseréltem le 4s-re. A 4s-en teljesen jó a 6, viszont a 7-hez már kevés. Így megint cserélhetném le egy újabbra, ha nem akarok egy "akadozó" telefont.
Na köszönöm szépen én ezt meguntam, hogy Apple-nél a legújabb hardverű telefont is 2 év után hazavágják a szoftverrel. Ráadásként ez a csillivilli színezetű dolog se fogott meg... -
tylerddd
veterán
válasz Tibee86 #8887 üzenetére
Szerintem te hardvert akarsz cserélni, mert meguntad és egyszerűen az iOS7-re fogod, h váltanod kell, nem?! Én tökéletesen elvagyok az iOS7-tel a 4S-en, főleg, h helyretette az akkuidőt is, de az tény, h nem olyan gyors, mint volt és nem adja azt, amit megszoktunk tőle. Hátha frissítésekkel javul majd.
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #8887 üzenetére
Az okostelefonok többségére 2 évvel a megjelenés után frissítést se kapsz, úgyhogy nem kell panaszkodnod, hogy lassabb lett az új rendszerrel. Android egy hónap normál használat után lassabb lesz, nem kell hozzá frissítés.
Szerintem a 4S jól használható iOS 7-tel, miközben a rendszeren még sokat fognak pofozni a következő 1-2 hónap során.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
roberto211
őstag
Androidos gyártóknál örülhetsz ha 1 évig supportolja a telefonjukat nem,hogy 2 évig.
Aki minimum 2 évig ad ki a telefonjaikra frissítést az a nexus, de ez nem meglepő hisz referencia modell.
Meg az apple de ez ugye nem android.
Egyébként nekem sincs MÁR semmi bajom az ios7 el. Nem tudom mi történt de ugye cserélve lett és cserénél új telefonként állítottam be, stb azóta teljesen röccenésmentes. Jó oké,nagyon néha van 1-2 nagyon kicsi de egyáltalán nem vészes. Tehát teljesen elégedett vagyok vele. Az elején tényleg akadt rendesen most már nem.
De elégedetlenek ne legyünk mert a 4s sem mai teló és az iOS7-et jól telepakolták mindenféle animációval,stb és ehhez képest igen jól teljesít iOS7el a 4s. Nem lehet rá sok panasz,igaz nem ezt szoktuk meg míg élt steve de sajna ez van. Akárki akármit mond ,látszik azért rendesen,hogy már nem él köztünk,sajnos.
Ha élne szerintem ott a fele társaságot kirúgná onnét úgy ahogy van.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Tibee86
nagyúr
válasz tylerddd #8888 üzenetére
Nem untam meg, csak egyenesen hányok az iOS7 kinézetétől, és emiatt már nem vagyok hajlandó kifizetni a felérat a konkurenciához képest. Androidtól is a falra mászok, de ott legalább van választási lehetőségem.
erdoke: Ez így elméletben jól hangzik, hogy a 3 éves i4 is még kap támogatást, csak éppenséggel már az iOS6-ot se kellett volna rá kiadni, nem hogy a 7-et. De ugye mivel az Apple rákényszeríti arra az embert, hogy mindig a legújabb rendszer legyen fent, így legkésőbb 2 évente kénytelen az ember újabbat venni, mivel elintézik szoftveresen, hogy a teljesen használhatatlan legyen a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Tibee86 #8892 üzenetére
Miért kényszerítené rá? Ha nem érdekelt volna annyira a Hetes, még mindig JB-es 6.1.2 lenne az i4-emen.
Amúgy meg teljesen vállalható, nincsenek fagyások, összeomlások, nem kell újraindítani a jó öreg sima 4-et - baromi messzire vagyunk még attól, hogy elandroidosodásról beszélhetnénk... (nyilván, én már kinőttem a játszós korszakból, nekem nincsenek fönt játékok, amik megkövetelik a bika hardvert - megfontoltan dolgozik a három éves fejlesztés, de még a használhatóság innenső határán van.(Amúgy megértelek. Ha valami nem tetszik, akkor számomra is minden rossz lesz, annó így voltam a Siemens ME45-tel, kiharcoltam a Westelnél, hogy egy normális Nokiára cseréljék. )
-
erdoke
titán
válasz roberto211 #8891 üzenetére
Amíg Jobs élt, nem volt ekkora kaliberű változás az iOS-ben. Gyakorlatilag teljesen átírták. Én a problémát abban látom, hogy muszáj volt kiadniuk úgy, hogy legyen egy nagy lökés a Q3 eladásokban. A felhasználói élményre kihegyezett cég termék politikájába nem lenne szabad beleférni, hogy béta szoftverrel engedjenek a boltokba készüléket. Az iOS 7-nek kb. 7.1.2 állapotban kellett volna megjelennie... Csak hát egy pénzügyes ül a vezetői székben, neki a Q3 eredmény és a részvényesek bólogatása mindennél fontosabb.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
nord_
veterán
Amikor Jobs alatt kiadták az iOS3-at, a 3G kvázi a használhatatlanságig belassult. Egy későbbi frissítés hozta el azt, amikor egy sima Beállításokba történő belépéshez nem kellett 5-6 másodpercet várni... A 3G akkor még kvázi friss termék volt, egyedül a 3GS jött utána. Ahhoz képest a három generációval korábbi i4-en közel sincs akkora baj az iOS7-tel, mint a 3G-n volt az iOS3.0-val.
-
GGMPC
őstag
Ok, hogy sirunk, de ha igazan sirni akarna valaki, akkor a kezebe adom a 3 eves konstrukcio Motorola Droidomat (nem also kategoria) es akkor megerezheti, hogy milyen amikor frankon telibe sz@rnak egy keszuleket minden szinten!
Egy frissen gyalult, telepitett android ginger bread ossze vissza szarja magat mar a FB messengertol is!
En azt mondom, hogy IOS, ha pedig megsem, akkor NEXUS, de neha meg azt is fontolora veszem, hogy bekoltozok egy nyomogombos classic keszulekbe, amikor igy besokallok!
-
tylerddd
veterán
Én ma nyomkodtam meg rendesen kolléganő SGS3-át, de nem voltam elájulva. Nagyon szép a kijelző, meglepően kellemes az összeszerelés a műanyag ellenére, de a droid nagyon nem gyere be. A telefonkönyvnél is várni kellett a nevek megjelenésére. Na ilyen iOS-en még 7es alatt sincs. Vagy maga a görgetés sem olyan finom, mint iPhone-on és egyszerűen nem érzem az összhangot ember és telefon között. iPhone-nál olyan, mintha a kezed folytatódna a telefonban és korrekt módon reagál minden rezdülésedre. Nem tudom másképp megfogalmazni
-
GGMPC
őstag
Azt mar meg sem emlitem, hogy a fantasztikus szarszung amoled kijelzok zome esti fenyviszonyoknal megmutatjak a kijelzojukon levo foltokat, pacakat amik szvsz vallalhatatlanok.
Aztan jott a szoveg, hogy az amoled az ilyen...
Jé érdekes, hogy a Lumia amoledek nem produkaltak ezt...
Ugyhogy hagyjuk mar azt a feluletes szir-szar, amde jo nagy arckepcsarnokkal rendelkezo markat!
Nekem ok a legalja!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest