- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
>Amúgy ez a fénykép nézegetős buli annyira gáz.
>Tiszta 2034, amikor a föld fölött fél méterrel levegő
>roller szerű izékkel fogunk közlekedni. A lábunk
>meg elsorvad, mert nem használjuk.Fene tudja. Me'g mindig jobb, ha az iPaddel a honod alatt atmaszol a szomszedba kavezni meg dumalgatni, mint ha felrakod Picasara a kepeidet, es elkuldod a linket emailben a szomszednak
>Na de szóval, én a rendes fényképeket szeretem.
>Szép fényes fotó papíron, amit a szélénél kell
>megfogni, hogy ne legyen ujjlenyomatosEn is ilyen vagyok, a legszebb kepeket papiron, albumba gyujtom. De egy nyaralas alatt siman lo az ember 1000 kepet, azt meg mindet elohivatni igencsak draga mulatsag (es felesleges is).
>Igazából az Internet sem szükséges, igazából
>még a számítógép sem.Sot, elektromos aramra sincs feltetlenul szukseg az elethez
>Nekem a hideg futkos a hátamon attól, hogy a
>nagymamámat netezni lássam.Bezzeg ha egy tok jo receptet talalna a Guglival, es sutne egy finomat, amikor meglatogatod, mindjart nem problemaznal a netezesen
>az informatika elég sok emberi kapcsolatnak
>beteszi a kaput.Mas kapcsolatokat meg ez tart eletben. Pl. tudsz minden nap chatelni a szamodra fontos emberekkel, raadasul ingyen. Tudsz ingyen beszelgetni veluk (Skype), netan me'g webkameraval megspekelve is.
>Nem tudom ki az az agyament, aki jó ötletnek
>tartja, hogy ez mégjobban beszivárogjon a
>mindennapokba.A mobiltelefonrol is sokan igy gondolkoztak anno, marmint hogy minek, meg hogy "nem lesz az jo, ha barhol elerhetnek". En anno (tizenpar eve) az internetet is badarsagnak tartottam (tudom, fiatalsag, bolondsag ) Ugyanigy hulyesegnek tartottam a Facebook/Iwiw-et, meg a bloggolast is. Most epp a Twitternek nem latom ertelmet, de siman lehet, hogy 1-2 even belul Twitterezni fogok Az iPadnek azonban azonnal lattam ertelmet, amint atfutott az agyamon, hogy milyen jo lenne egy ilyen arra, hogy gyorsan megnezzek valamit a weben, aka'r az etkezoasztalnal ulok, aka'r a kanapen tespedek epp. Nem mondom, hogy ilyen faek celokra jo ara van az iPadnek, de ha epp lesz folos 150 rugom karacsony kornyeken, jo esellyel meglepem majd magam eggyel...
-
pzstm
titán
szeretném ha begépelnél egy diplomamunkát iPAD-en és meg is formáznád azt...((ismerős épp a minap hívott fel, hogy nem tudok-e szerezni neki 2-3 napra laptopot Windows-al meg Office-al, mert a csodás MAcBook Air-jén hiába van openoffice meg MS Office 2008 mégsem akar összejönni a dolog neki....)) és tudom, hogy nem hiszed el, de az új Windows7 és a 2010-es Office kifejezetten tetszett neki, és a sokak által "átláthatlannak" titulált Ribbon menüben is mindent megtalált...
Semmi előítéletem nincs, de egy hölgyet ültettem le a gépem elé, hogy formázgassa kicsit a doksiját.... még lehet, hogy 0.5-ös júzernek sem merném mondaniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Shiku
aktív tag
A kapcsolatoknál igaz, van előnye is
(bár nagyon sokan állítják, hogy az ilyen netes kapcsolatok, hogy is mondjam... messze elmaradnak a valódiak mögött, és azért ebben van igazság, ha valaki full kocka az nem jó)
Bizony, elektromosság nélkül is
Most nem írtál olyasmit amivel vitatkoznék hehe
De amúgy igen, én ezeknek a 90%át (vagy tudom is én mennyit) feleslegesnek tartom. (köztük ezeket az okostelefonokat, amiknek elég kevés közük van már egy telefonhoz.
[De attól még, az hogy a zsebemben van az internet hehe...])
De imádom a felesleges kütyüket -
Dany007
veterán
Nagyon tetszett a kritika a végén...
M.o-on gyakorlatilag senkinek semmire nem jó...
Szépen össze lett szedve a lényeg. Az előnyök, a hátrányok, a használhatóság. Valahogy én is ilyennek képzeltem. Jó, hogy ezt egy szakértő is megerősítette. -
Csabee.
nagyúr
Nálam volt iPad, és nem minden free wifi hálózatot szereti, sőt, nem minden wifi hálózatra tud kapcsolódni, mert elfogadja a kódot meg minden, de ledobálja a wifit.. Valaki tallákozott már ilyennel?
Üdv: Csabee.
-
pzstm
titán
erről anno volt is valami cikk illetve egyéb WIFI problémáról is volt szó, hogy bizonyos routerekkel nem ment bizonyos beállításokkal.....
Viszont van tán az Apple-nek is wifi routere, azzal soha semmi ilyen nem volt tapasztalható
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Stunts666
őstag
válasz D4rkAv3ng3r #378 üzenetére
"Azért azt kezelhetjük ténynek, hogy még az Apple telefonját majd mindenki ismeri, addig a HTC-t csak a mobil-geek réteg."
Tegnap találkoztam egyik ismerőssel. Valahogy rákerült a szó a mobilokra.
- Mondom neki, hogy meg van milyen telefont veszek a közeljövőben.
- Mi az??? Apple???
- Nem! HTC!
- Az meg mi???Körülbelül ennyit a hype-ról.
-
Ha free Wifire nem tudsz kimenni, akkor ott nem feltetlen az iPad a hibas. Konnyen lehet hogy van +1 hitelesitesi lepes, vagy MAC szures, vagy istennyila.
Viszont a titkositasok kozul tenyleg nem tamogat valamit, meg nem tudom, hogy a TKIP vagy az AES az, de az alberletemben Unable to join hibaval elkerget mind az iPad, mind az iPod Touch, pedig terero van rendesen.
“All nothings are not equal.”
-
hemaka
nagyúr
Még mindig nem nekem készült. Túl sok mindenre nem hazsnálható. Netezni inkább nyílván macbook-ot veszek, zenét hallgatni itt a kis ipod nano, azért nem kell egy tepsit hordani magammal. Filmet lejátszani úgy sem tud normálisan... szóval köszönöm nem kérem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Fiery
veterán
válasz Stunts666 #412 üzenetére
Pontosan ez a baj a HTC-vel. Tobbet kellene reklamozniuk magukat, talalni egy jol csengo markanevet, es elhitetni az emberekkel, hogy nem egy kinai dzsunka gyartorol van szo. Szep dolog "leg_____bb" (tetszoleges jelzo beirhato) keszuleket gyartani egy adott idoszakban, de ha a keszuleket alig ismerik, es ismeretlenul komoly penzt nem adnak erte az emberek, akkor az ugy keves lesz.
A piacon nem egy olyan termek van, ami nem a legjobb, de az ismertsege, elismertsege, presztizse, hirneve megis eladja, adott esetben dragabban is, mint egy "jobb" keszuleket. A HTC-nek sokat kell me'g dolgoznia...
-
pzstm
titán
Tavalyhoz képest azért már jócskán többen ismerik HTC-t is(ezért van nagyobb HTC felirat már a mobilok hátulján)
Amúgy engem pl. abszolút nem zavarna, hogy nem jön velem szembe minden "hülyegyerek" az utcán olyan telefonnal, ami nekem van....
(Tavaly Törökországban voltam nyaralni, Diamond2 volt nálam...kérdezték mi ez, fura iphone? Mondom jah...olyan mint az iphone csak kicsit több....(tudom ezért most köveket fogok kapni....)
Amúgy nekem most a deziré az ami viszi a pálmát...(jó persze az EVO is szimpatikus, csak hát európai vagyok vagy mifene )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
És jönnek fel. Már saját oprendszert akarnak és majdnem megvették a Palm-ot is. Egyre népszerűbbek, de a trendeknek idő kell, míg átalakulnak.
Nem kell a neten sokáig keresgélni a wi-fi probléma miatt:
egyrészt a 64 bites WEP-et nem szereti, inkább a WPA2-t, másrészt több egyetem és Izrael is bannolta hálózatkezelési problémái miatt, ami meg az OS 3.2 hibája javarészt.Ez gondolom hamarosan javításra kerül benne, hiszen pont a fő funkcióját érinti, a netezést.
-
pzstm
titán
BREW még nem volt ugyan a kezemben, de a HD minivel mi a baj? (mert amit én fogtam az nagyon szimpatikus volt és az összeszereléssel sem volt baj
-
Izrael azert tiltotta be, mert naluk az 5 GHzes tartomany nem szabad, ellentetben nagyjabol a fejlett vilag osszes tobbi reszevel.
A DHCP-s bug az tenyleg finom (ezert tiltogattak le egyes amcsi egyetemek), viszont nem a halozatra fellepeskor jon ki, hanem a lease lejarasakor. (Az iPad nem ker uj IP-t.)
A linket nem neztem meg btw, majd ha nem tomegkozlekedek.
pzstm: Igazabol semmi baj nincs vele, nem is ezt mondtam. Csak az, hogy ez nem a "profi" kategoria, fiatalosra vett kulso es marketingszoveg (ld. Mobile Meeting) jellemzi, nem pedig a komoly uzletemberes vagy multimedias feeling. Mas szoval popularisabb.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ez jogos is...bár a tudása alapján simán a profik közé sorolnám én....a jelenlegi ára alapján, meg biztos nem tömegkütyü lesz...bár iPhone sem olcsóbb...de az teljesen másért más miatt lett az...nyilván nem tudása alapján...szóval erre ne is térjünk ki
-
Fiery
veterán
Tobben ismerik, de me'g mindig elenyeszoen kevesen.
>Amúgy engem pl. abszolút nem zavarna, hogy nem jön
>velem szembe minden "hülyegyerek" az utcán olyan
>telefonnal, ami nekem van....Ez mindenkepp igy fog mukodni, hiszen egy dragabb HTC telefon mar most is tul draga ahhoz, hogy tul sokan vegyek meg. No meg ott az Apple, ami elszipkazza a "hulyegyerekeket" a HTC elol
-
veterán
Az Apple alapvetően a kevés terméknek köszönheti az alacsonyabb részesedést, de árban azért hasonló, mint a HTC-k. Mivel a HTC viszont sok kategóriában terít, nagyobb a részesedése a piacon, mint az Apple-é (még É-Amerikában is). No meg több hamisítvány is van Apple mintára és az is levesz valamennyit.
-
Marmint mi nem kompatibilis mivel? Ez egyszeru politika, nem sugarozhatsz olyan frekvenciakon, amit nem nyertel el palyazaton (azaz van engedelyed), vagy pedig nem szabad sav (Industry-Science-Medical, 2,41 es 5 GHz a vilag nagy reszen, mint mar az elobb emlitettem). Izraelben hatosagilag tilos az n-es Wifi, nincs technikai problema. Capiche?
-
pzstm
titán
nah nem mintha az Apple olyan marhaolcsó lenne...csakhát....
(Amúgy ami nagyon meglepett, hogy egyik ismerősöm Iphone 3G-jét HTC Legend-e cserélte most és imádja.... kezdetektől van ipod touch-a, MAcbook-ja, /MAcbook pro-ja, asztalinak meg iMAC...és ő pedig az a kategória aki ha hazamegy az iForelbe vagy iKanapéba ül le )
-
Fiery
veterán
Honnan vetted az eszak-amerikai adatokat?
Eszerint a HTC-nek emlitest erdemlo piaci reszesedese sincs az USA-ban. Nem mondom, hogy rossz a HTC, de azert egy eszak-amerikai piacon ne rakjuk mar az Apple ele, semmilyen szempontbol...
Ez a (regebbi) worldwide felmeres sem azt mutatja, hogy a HTC elorebb lenne, mint az Apple. Kotve hiszem, hogy az a 2x szorzo -- az Apple javara -- azota megfordult volna
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
A HTC sokakat a külsejével is elriaszt
Én azért főként a tudását nézem egy telefonnak (legalábbis a számomra fontos tudását) de a HTC hiába szimpatikus, a legtöbb készüléke olyan csúnya :/Az Apple-nek ehhez képest van egy letisztult, emészthető és nagyon jellegzetes desing-ja.
És ez sokakat, érdekel rajtam kívül is
(sőt, sokaknak ez elsődleges szempont) -
veterán
Gondoltam, hogy addig mész, amíg bele nem kötsz... látom, ez valamiféle divat lett nálad.
Íme, innen vettem. Megnyugodtál?
Shiku:
Tény, hogy az Apple annak idején jól találta ki a design-t, de egyszer meg fogja unni a nép, hogy bármilyen eszközt adnak ki a kezükből, mind pontosan ugyanúgy néz ki. A HTC "csúnyasága" meg erősen szubjektív, nekem például jobban tetszik az iPhone-nál a legtöbb HTC.[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
Abba kotok csak bele, amibe bele kell kotni, mert nem igaz.
A linkeden ezt talaltam:
"HTC market share 0.05% in North America (March 2010)"
"Apple market share 0.01% in North America (March 2010)"Te ezt el is hiszed? 0.01% az Apple? A Gartner meg tok hulye?
Ja, es a linkeden me'g ezt is talaltam:
"GetJar is the world’s largest cross platform app store with over a half billion downloads to date."
Ez alapjan a market share naluk azt jelentheti, hogy milyen keszulekekre mennyi app-ot adtak ok el. Ez mindent jelent, csak azt nem, hogy hany keszulek forog az adott regioban
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
>de egyszer meg fogja unni a nép, hogy
>bármilyen eszközt adnak ki a kezükből,
>mind pontosan ugyanúgy néz ki.Sokan ezt mondjak a Rolexrol is. Megis 100 eve letezik a ceg, 50 eve is ugyanugy neztek ki az oraik, mint manapsag, es megis egyre tobb es tobb orat adnak el. Van olyan ceg, ami azzal tud talpon maradni, hogy mindig ujabb es ujabb dizajnnal rukkol elo; es van olyan, ami pont azzal marad a csucson, hogy nem. Ha az Apple elbukik, az nem a dizajnnak lesz koszonheto, az is biztos.
-
buzus
aktív tag
Nem venném meg mert nem tudnám mire használni de leszólni nem szeretném. Akinek kell valamire vegye meg.
-
Shiku
aktív tag
Hát pedig egyet érthetsz.
Azt elhiszem, hogy pl neked tetszik, de attól még sokakat a külsejével riaszt el.
Nem állítom, hogy mindenkit, de alapvetőe többen vesznek ránézésre mobilt, mint komoly utánajárás alapján. És ezek rendszerint lányok, a HTC telefonjai meg nyilván férfiasabb kategória. És akkor még pasik közül sem tetszik mindnek, mert erről nem ordít, hogy okos/jó telefon.Szóval nem azt vitatom, hogy van rá kereslet, de az átlag/normális ember kevesebbet foglalkozik ezzel.
(És igenis, elég sok mindenkit megkérdeztem, a HTC-ket mindenki leszavazta Mondjuk nekem a Hero, pont hogy tetszik de ez már zárójel) -
orbano
félisten
én viszont örömmel látom, hogy édesapám nyugdíjas létére mennyire hatékonyan használja az internetet: ha valamit vásárolni akar, alaposan utánajár az áraknak, a különféle termékeknek. néha jobban használja erre a célre a google-t, mint jómagam. és nem fordult ettől magába édesapám, nem lett antiszociális. ok, az epéjét műteni kellett, de lehet ez csak véletlen egybeesés
A vér nem válik VAZZE!™
-
David75
őstag
Nem tudom mi a lényege hogy ilyen ellenségesen kell kezelni az ipad-ot.Ennyiért én se vennék az tény.De miért zavar hogy másoknak tetszik.Én nem vagyok ellenséges azokkal akik képesek wm-et vagy symbian-t használni még akkor se ha egy kalap szarnak tartom.Csak a hozzáállásod nem értem.
Azt a meddő baromságot meg értelmetlen taglalni hogy mire lehet használni.Meg van-e rá szükség.Alapvetően Pc-re sincs szükség,mobil telefonra se meg ipod-ra se.A kérdés hogy kell-e neked vagy sem.Úgy sejtem hogy nem.Van létjogosultsága a terméknek? Az eladások szerint sikertermék.Nem kell ezen szívózni csak elfogadni.Zavar hogy sikeres?
A Desire-s HD2-s dologhoz meg annyit megnézem én hogy a következő iphone-hoz felérnek-e ezek a gigantikus tepsik.Az androidról meg annyit hogy lehet itt jósolgatni emlékszem én mikor bocha-val még azt mondtátok a pre mekkora befutó lesz.Az is talált.Lehet mondani hogy ennyi meg annyi android jön ki.iphone-ból meg évente elég egy hogy hozza a szintjüket.Az iphone eladások az egekben vannak pedig még ki se jött az új készülék.Márpedig hamarosan kijön és rengeteg 3g tulajnak most jár le a két éves előfizetése bagóért válthat a legújabbra majd.Mi két évente 60 ezer körül veszünk telefont.Ti évente vehettek 130-ért htc-t.(mobilnet meg a htc mellé is dukál)
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Shiku
aktív tag
Nem mondtam én hogy törvény szerű. Csak infós suliba járok, és kész katasztrófa.
(Plusz én tanulni mentem oda, és nem azért, hogy a Worddel pepecseljek )
Én a netet ált. információ szerzésre használom, vagy beszélgetek, játszani nem szoktam, ezeknek meg a leggyakoribb szavuk az, hogy csé.
Ezért, időnként kitör belőlem, az informatika elleni, nem tudom micsoda.
De persze, tisztában vagyok azzal, hogy mennyi haszna van -
Fiery
veterán
Attol, hogy egy termekrol megvan a velemenyed, me'g nem jelenti azt, hogy azokrol is megvan a velemenyed, akik ilyen termeket vasarolnak. En pl. idegbajt kapok a WM-es keszulekektol, de nem mondom, hogy hulyeseg ilyet venni, csak en szemely szerint nem szeretnek a kozelemben sem latni ilyesmit Mondjuk a "kalap sz*r" kicsit eros, valoban...
-
Shiku
aktív tag
Értem, de akkor meg azt viszont, nem értem, hogy ő min problémázik.
Senki nem állította, hogy mindenki hülye aki iPad-et vesz.
Max, hogy lusta, az meg... Erre van kitalálva.
Meg azt, hogy felesleges a cucc, de a vevőkkel szemben semmi kivetni valót nem találok.De. Gazdagok Irigylem őket
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
-
David75
őstag
Nem tartom lényeges kérdésnek.Szerintem nem szempont hogy felesleges vagy hasznos.Az érdekel hogy kell-e meg hogy van-e létjogosultsága.Nekem nem kell,nekem 22"-os érintőkijelzős imac kell (ami ugyan úgy nem lenne hasznos).Viszont az ipad létjogosultságát megkérdőjelezni nem lehet ilyen eladások mellett és tekintsünk el az efféle általánosításoktól hogy milyen buta aki megveszi.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs