- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
HENE:
én abszolút jónak éreztem... de persze ez is relatív.. én nem rendelkezem androidos v más egyéb mai modern telefonal.. szóval lehet hogy nem én vagyok akinek a véleményére adni kell egy Kaiser tulajként.... és mittudom kicsivel később reagál pl 1 tized másodperccel mint egy csúcs htc és ez egy iphone v galaxy sII tulajnak már a lassu röcög meg nem SZMÚÚÚSZ v mi... a rossebb... én tökéletesen elégedett voltam vele.. egyébként viszont van már teszt mobilarénán... videóval.. asszem pont ennek a fórumában vagyunk v mi a szösz ők elég sok telót láttak. szerintük sem akadt.... szóval persze minden relatív.... sok helyen pl én olvastam Blade-nél.. hogy aki szerint ez (mármint a Blade) nem lassu meg döcögős az még nem látott telefont.. nos nekem volt a kezemben egy blade.. használt... használatban volt... akkor is mikor elkértem...sok alkalmazás futott. és nekem megfelelt a sebessége.. aki akar mérje valami HI-speed kamerával hogy mennyire gyorsan reagál figyelgesse hogy az animáció hány frame/s-el megy.. v nemtom. Szerintem ezek nem gyakorlati szempontok hanem afféle sznobéria.ettől függetlenül megnézném a videót amiben v alá írták
rolywrx:nos én is kíváncsi lennék egy videóra.... már csak azért is mert szeretem nézegetni leendő választottamat
megnézném a kezed alatt hogy megy.. szóval tőlem +1
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest