- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Hát,nagyon úgy tűnik,hogy Ot990-ben is kifogtam a hibást. Tegnap előtt kalibráltam az akkut,most 10 perc 2G nettel 54%-ról 34%-ra csökkent a töltöttség
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Szabiq
tag
Már ne haragudj,de minek mindig újabb verzió?
PC-re se rakunk havonta új op rendszert.
Szerintem egyébként ár-érték arányban szinte verhetetlen ez a készülék.“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
mkRoland
senior tag
válasz dokee78 #6051 üzenetére
Most leteszteltem a telefonomon a rádiót. Elindítottam => Menü gomb => Audio üzemmód => Hangszóró (olyan, mint az alatta levő "Fülhallgató" nevű opcionálisan választható, csak más van ráírva és másra való). Ezt követően nem a program dedikált érintős "kikapcsoló" gombjával léptem ki a rádióból, nem is "HOME" gombbal, hanem a "Vissza" gombbal, de még így is futott a háttérben, úgyhogy a Beállítások => Alkalmazások => Futó szolgáltatások ponton belül leállítottam a Rádiót (*erre később kitérek, hogy miért így csináltam).
Amikor pár perc múlva elindítottam a rádiót csodák csodájára nem a fülhallgatón szólalt meg a Class FM, hanem a kihangosítón (pedig a headset is be volt dugva), anélkül, hogy az alkalmazás indításának ikonján kívül bármi máshoz hozzáértem volna a kijelzőn! (* = Amiért külön jeleztem, hogy nem a rádió ki- bekapcsoló-gombjával fejeztem be a zenélést: mert így az alkalmazást indítva még a rádió ki- bekapcsoló szoftveres gombjára is rá kellett böknöm egyszer, ellenben a kilőtt-alkalmazás-módszerrel, ahol nem.)
Tehát a felvetésedre, hogy "Igen,de ha a rádió ébreszt akkor az először fülesen szólal meg, ki fogja kihangosításra kapcsolni az álommanó?" a válaszom: nem hiszek az álommanóban. Nekem androidos telefonom van, az megcsinálja ezt magától is. És egyébként is! Engem Chuck Norris ismerősnek jelölt Facebook-on (Választhatok is: visszaigazolom vagy VISSZAIGAZOLOM)![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Srácok, biztosan hülye kérdés lesz....
Android SDK telepítéshez kell ugye a Java JDK. De ezt innen hogy és hol is kellene letöltenem?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
mkRoland
senior tag
válasz dokee78 #6056 üzenetére
Nem látom értelmét, miért ne működne? Tegyünk próbát! Reggelre beállítom az Alarm Clock Xtreme-et Sound Type-on belül Ringtone helyett Launch Application => Rádió. Majd csatlakoztatott headset-tel, a leírásot követve kilépve a rádióból meglátjuk, mi sül ki belőle! Ha nincs automata task killered, vagy álommanód, ami kilőné az ébresztő progit, működnie kell!
attis86_zeg: beszállsz semleges kontroller-alanyként?
tpeti78@6057: Downloads fül => jobb oldalon piros kerettel: Popular Downloads => Java for Developers. LINK
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
Délután frissítettem a telefonom telefonom, 22 perc alatt rendben le is frissítette, root is sikerült. Viszont a Link2SD-nek nem tudom létrehozni a külön partíciót, pedig a B-s, H-s szoftverrel simán megcsináltam 2 hónapja.
Ha törlöm az SD partícióit és létrehozom őket, akkor utána üres SD-t ír, ha átméretezem a partíciót és az üres helyre létrehozom az ext2-est, akkor sérült SD-t ír. A telefonhoz kapott gyári kártyával próbálkozom és MiniTool Partition Wizarddal. Valami tipp? -
őstag
Root utáni pucolással, mennyi helyet lehet nyerni?
Sejtem, hogy egyénfüggő, de egy tól-ig MB jó lenne, hogy érdemes-e belevágnom.Köszi!
Még egy kérdés:
Hogy tudom lementeni az egész telót, hogy utána vissza lehessen állítani mindent, és a visszaállított dolgok beállításait is?
Most a frissítés után az Astro backup-ból egyenként nyomtam vissza mindent, és az elmentett Go launchert mentésből, pedig a launchert.
Sok appot, megint be kellett állítanom.
Ezt szeretném elkerülni, ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
Köszönöm a segítséget!
És itt ugye Java SE Development Kit 7u2, és a Windows x64-et kell hogy válasszam?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
tpeti78
senior tag
Na, akkor vagy nagyon szerencsétlen vagyok, vagy tényleg segghülye ehhez a telepítéshez...
Az SDK telepítése során, Finish-ig eljut, majd kapok egy ilyet, amikor megnyitja:
"Failed to fetch URL https://dl-ssl.google.com/android/repository/addons_list.xml, reason: File not found "
Második próbára is ez. Nem értem a dolgot, nem igazán az az ablak jön be, mint aminek a leírás szerint kellene.... A letöltést jelző csík persze egy helyben áll... Jó, hogy ilyen egyszerű a root ennél a telefonnál...
Ötlete esetleg van valakinek? ( Már azon kívül, hogy falhoz vágom a telefont mindjárt.... )
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
mkRoland
senior tag
-
mkRoland
senior tag
válasz attis86_zeg #6045 üzenetére
Első próba: ébreszt a telefon FM Rádióval a megadott időben! Ami kell hozzá: headset bedugva legyen (antennaként üzemel), a hangszóró legyen kiválasztva a fülhallgató helyett alapértelmezettként, Alarm Clock Xtreme, leírásomat követve működik!
[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
Valaki be tudna linkelni egy leírást az sd kártya patricionálásáról, hogy link2sd vel át tudjak pakolni alkalmazást az sd re? =recoery-s patricionálás jobb lenne).
Nekem kellene meg az oldalra hogy egy helyen legyenek -
vigyori78
őstag
Erre valami ötlet? #6035
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Erre tudja valaki a választ? http://prohardver.hu/tema/nagy_pannon_topic/hsz_9521-9521.html
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz matepalfi #6082 üzenetére
Ilyesmire gondoltál?
-Mentsd le az SD kártya tartalmát (kártyaolvasóval, mert formázni kell, ez kvázi biztonsági mentés)
-Recoveryben indítsd a telefont.
-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (mozgás az iránygomb nyomkodásával)
Igy nézzen ki:
-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB (lapozó fájl méret, class 6os sdkártyáknál van értelme, figyelembe kell venni, hogy lényegesen rövidíti a kártya élettartamát!)
-> Ext2-size = xyz ext (xyz=itt adhatod meg az apps2sd által felhasználható tárhelyet megabájtban 64-128-256-512 stb.)
-> FAT32-size = Remainder (a fennmaradó területet partícionálja akkora méretre, amekkora maximálisan lehet)
-> Erősítsd meg a változtatásokat az iránygombbal (20 sec van rá)
-> SD:ext2 to ext3 (adb shell alól van lehetőséged ext4-re való konvertálásra)
-> Erősítsd meg az EXT frissítést az iránygombbal (5 sec van rá)
-> Hangerő gomb le, hogy visszalépj a főmenübe
-> Válaszd: Power off -
matepalfi
aktív tag
Na készen van a matepalfi.try.hu oldal. Nézzétek át hogy a leírások jók-e
És hogy még miről lehetne írni bele?
Ja és legyen rajta forum is? -
sz.v.endre
csendes tag
Sziasztok!
Nekem akar sikerülni a rootolás. Le töltöttem mindet, ahogyan írtátok, a gép fel is ismeri a telefont, de amikor elindítom a roololást a step5.-nél megáll és ezt írja ki : Remounting /system with read-write access...
mount: Operation not permitted
FAILED Erre mi lehet a megoldás?
Köszsönöm -
sz.v.endre
csendes tag
válasz sz.v.endre #6090 üzenetére
Illetve NEM akar....
-
handrash
őstag
-
handrash
őstag
Végére jártam a fólia kérdésnek. Ma volt a kezemben egy másik példány amin látható volt a fólia. Ezek szerint az enyémen nincs.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
alba-regia
aktív tag
Van egy olyan problémám, hogy a készüléket csatlakoztattam jack-jack kábelen a szintetizátoromhoz. Így a rajta lévő zenei alapokat akartam megszólaltatni a hangszeren. A gond az, hogy egy pillanatra felvillan a fejhallgató ikonja, majd újra a saját hangszóróján hajlandó csak lejátszani a zenéket.
A kábelnek nincs problémája, sima sztereó kisjack csatlakozós. Lehetséges, hogy a hangszer impedanciája nem megfelelő neki, és ezért nem hajlandó kiadni a fejhallgató csatlakozón az audio jelet? Vagy esetleg valami beállítás lehet a gond? -
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Gyári Microsoft-os progi nincs is csak a Hotmail androidra?
Igazából Windows Live Messengert kerestem volna a Skype mellé de elég sokféle van.
Esetleg tudtok ajánlani nekem valami jót?
Köszi. -
handrash
őstag
válasz alba-regia #6094 üzenetére
Van rá program, olvass visszafelé!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest