Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz vigyori78 #21019 üzenetére

    A kernel flashelése megoldható fastboot-tal recovery nélkül, de így gyári ROM-mal nem sok mindent tudsz kezdeni, tehát mindenképp kell egy recovery meg root jog, célszerű valamelyik qltsar ROM-ot felrakni.
    Nemrég, még ezen az oldalon volt linkelve a newker-rel egybeépített QME 1.9.
    A százalékos aksi, átlátszó statbar még 2.2-nél működött asszem, de 2.3-nál nekem már egyiket se akarta megcsinálni. Gondolom attól is függ, hogy milyen recovery-t használ az ember, de lehet az UOT kitchen által módosított fájlokat manuálisan másolgatni, viszont ahhoz meg root jog kell.
    Voltak próbálkozások még régen a statbar átlátszóvá tételére, de a rendszerfájlokban turkálva is csak részleges megoldás született, viszont MIUI alatt ez sokkal könnyebben megoldható, csak le kell tölteni egy témát és kész.

    A lényeg, hogy bepipálod az oldalon, amit módosítani akarsz, majd megcsinálod a beállításokat, feltöltöd a gyári fájlokat (framework-res, SystemUI, stb) és vársz, amíg elkészül a .zip fájl, amit recoveryből tudsz flashelni, viszont ha a .zip-et kibontod, akkor benne vannak az .apk-k, amiket manuálisan bemásolhatsz a rendszerbe, de akkor a jogokat is meg kell adnod.
    Ebben a procedúrában már ahhoz root jog kell, hogy kimásold a módosítandó fájlokat a rendszerből, tehát a gyári ROM-ot nem lehet csak úgy simán témázni.

Új hozzászólás Aktív témák