Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz qltsar #13594 üzenetére

    Egy v845 vagy egy Galaxy ACE esetében azért ez kevésbé körülményes. Nem arra gondoltam, hogy nem lehet belépni, de lehetne kockázatmentesebben is.

    "When the phone vibrates, keep holding the Volume Up button, release the Power button, and immediately press and hold the Home button.
    Continue holding both the Volume Up and the Home buttons until the Android logo disappears, and you see a black screen with the keypad light turned on, then release both buttons.
    (...)
    WARNING: If you forget to press the Home button, or release it too early, a hardreset will be performed instead of entering the recovery — it will wipe all user data from the phone memory (but files on the microSD card will not be affected)."

    "Amikor a telefon vibrálni kezd, tartsd még lenyomva a Hangerő FEL-t, de ereszd el a Power gombot, és azonnal tenyerelj rá a HOME-ra.
    Nyomd egyszerre a Hangerő FEL és a HOME gombot mindaddig, amíg az Android logo eltűnik, és egy fekete képernyőt látsz magad előtt, valamint az érintős gombok háttérvilágítása bekapcsol, majd engedd el mindkettőt.
    (...)
    NA DE VIGYÁZZ! Ha nem nyomod közben a Home gombot, vagy túl korán felengeded, minden adatot töröl a telefon memóriájából - a microSD kártya kivételével"

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák