- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Skynet258 #20 üzenetére
igen, ezt mondom, hogy ha a warezhuszárok nem rippelnének többet divx-be, akkor nem tudnák az emberek letölteni... ahogy mondjuk ogm-be se nagyon rippelnek. nem tudom, hogy a mobil eszközök le tudják-e nyomni majd az asztali lejátszókat, de szerintem elképzelhető.
Peat
:ha azt nézed, hogy mennyi idő alatt jutott ide el a rendszer, akkor szerintem elég gyorsan fejlesztenek. viszont amiről megfeledkezel, hogy az android elsődlegesen egy internetes, social networking platform, ebben a legjobb és nem multimédiában. a szifon az inkább az ipod vonalról közelíti meg a kérdést, ők arra figyelnek, hogy megfelelő hangminősége legyen, meg legyen hozzá zenebolt (jó, ez volt eredetileg is), meg hasonlók. azt mondjuk nem tudom, hogy az android azért nem jó multimédiában, mert szoftveresen ennyire nehéz optimalizálni, vagy pedig egyszerűen b.nak a gyártók alátenni egy normális hardvert. viszont ebben is jön azért fel.
én a wp7et jobban várom, mert amíg symbianból még csak most jön majd a ^3, és a ^4-ben lehet csak valami érdemi változást sejteni. addigra csinálnak egy elfogadható kiadást a windows phone fronton is szerintem.
ami az előnye a szifonnak, az egyben a hátránya is: ha esetleg nem tetszik "a" hardver, akkor nincs más. androidnál meg lehet válogatni különféle felszereltségeket, és ennek megfelelően árkategóriákat is. -
Peat;)
veterán
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Persze, Samsungnak igaza van, mert android kezdi elérni azt a szintet ami elvárható. Én ezt elismerem, csak nem tetszik hogy ehhez az állapothoz hogyan jutottak.
Még vannak nagy rések, de betömik idővel. De egy hatalmas piac a tesztelője, méghozzá a fogyasztók és egy másik cég fejleszti...szerintem azért fejlesztették a saját oprendszerüket, hogy ha android nem futott volna be akkor tudtak volna felmutatni valamit saját kezűleg, most hogy befutott majd megy az olcsóbb modellekbe. Na meg mehet drágába is, van akinek tökéletesen elég az előre telepített programlista és félmegoldásra vágyik az okos és hagyományos telefonok között valahol.Egyébként én már az új symbiant jobban várom mint wp7-et. Wp7 nekem egy apple2, csak gagyibb hatással semmi más egyelőre. Én (is) androidban bízom, csak az a bosszantó hogy a hardware már régen rendlelkezésre áll arra, amit a telefonok csak két év múlva fognak tudni. Ahogy te is írod, wm sem használja ki és más sem..no de android sem igazán. Ebben apple viszont profi, csak ezt a hozzáállást kéne ellesniük. Amit benyomnak egy telefonba azt hajtsák is ki a programok. Az ipad ha másra nem arra jó volt, hogy megmutassa pár funkción keresztül, hogy mire képesek ezek a procik már, akkora felbontással.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Persze, hogy be lehetne rippelni, de az 5k-s Teknika divx képes lejátszó vajon megbírkózik a h264-el? Mert hidd el, ez a fő szempont...
Én a napokban vettem egy Playon HD-t, 30-ért minden létező dolgot lejátszik, még a dvd-t is ISO-ból, meg bármit, de a legtöbb torrent oldalon még mindig a cam-os mozis szarokat szedik a legnagyobb számban, aztán divx, aztán dvd, és csak aztán az értelmes formátumok.
Na ezért van még mindig divx -
Skynet258
veterán
Nem sok olyan dolgot tudsz mondani, amit WinMo alatt megcsinálsz, Android alatt pedig nem lehet megoldani... Az előző cuccom Omnia volt például, a kis nyomorult Spica sokkal jobb nála. Nekem többet WinMo nem kell, az biztos, legalább annyira megutáltam, mint te most az Androidot
-
törölt tag
persze, jobb ha mindent lejátszik. de ha már szinte mindenhol a h264-et nyomják, mert sokkal jobb kódolás a divx-nél, akkor esetleg rájöhetnének azok is, aki még divx-et használnak otthon, hogy váltani kéne. [off az offban, hogy a divx videók többsége warez. aki meg amúgy is "lop", annak nem lenne mindegy, hogy miben lopja? bármibe be lehet rippelni egy filmet, miért divx még mindig?]
A többi rendszernél nem érzem ezt a user majd kiteszteli a 100k-s cuccain az os-t.
láttál már nokia telefont közelről?amúgy a wimo remek dolog, csak pár évvel le vannak maradva. a régi kernel miatt az operációs rendszer alig tudja kihasználni a hardverben rejlő lehetőségeket. egy másfél gigahertzes cortex a9-et is alá lehetne tenni, a wimo6.5 akkor sem tudna többet. nem véletlen jön a wp7. és a symbian is hasonló cipőben jár, teljes megújulásról beszélnek (sajnálatos számukra, hogy csak beszélnek, és nem látni egyelőre foganatját). egyedül a samsung képes normális hardvert pakolni symbianos telefonba, és abban sem vagyok biztos, hogy teljesen ki tudja használni, ahogy a wimo sem. nem véletlen, hogy most tette le a samu is a voksát az android mellé, mint elsődleges rendszerük mellé okostelefon fronton. nagyobb hangsúlyt fektetve rá, mint a wimo-ra, symbianra vagy akár a saját fejlesztésű badára(!)...
-
Syl
nagyúr
válasz
Valentino K. #13 üzenetére
Nekem is elsőre az jutott eszembe, hogy ezzel jól pofán vágják Sztivibát
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Peat;)
veterán
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Szerintem az a legegyszerűbb ha mindent lejátszik egy okos telefon, vagy van program ami azt lehetővé teszi. Android nálam nagyon lebőgött ilyen szempontból, kifejezetten unszimpatikus az egész, ahogy havonta jönnek az új verziók. Ez kb egy *#! marketing had örüljön a nép, miközben a hátterében az van hogy a piac teszteli le a terméket és az irányvonal helyességét. Nekik ingyen van. És működik. A többi rendszernél nem érzem ezt a user majd kiteszteli a 100k-s cuccain az os-t.
Még máig jobb egy erősebb telefon+wm, több mindenre használható és ugyanolyan gyors.[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Meg reménykedünk megoldják hogy az alkalmazásokat/játékokat ne csak a telefon memóriájába lehessen menteni..bár erről már volt szó a Desire topikban
nem kötelező megadni
-
Valentino K.
senior tag
Hehe, remélem tényleg lesz flash támogatás android alá. Jól beszopják majd a faszt almásék
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
^Clown
addikt
Nagyon helyes! Szimpatikus az Android.
-
-
L4mie
veterán
jaja jó lenne már a DivX
Na meg az se szar sisak, ha minden telefonon egységes droid lesz, legyen az samsung, moto, vagy HTC.
Ami a legjobban hangzik, már ha jól értettem a dolgot, hogy minden frissíthető lesz folyamatosan, nem lesz ilyen hercehurca, mint azt a néhánynál látjuk, hogy csak 1.5 s droid van, és csak remélik hogy kijön hivatalosan a 2.1 hozzájuk is.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
.bableWes
őstag
egyre jobban tetszik ez az android. lehet hogy a következö telo már androidos lesz...
eszméletlen gyorsak, de ne hagyják abbatöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
atike
nagyúr
Komoly! Én is Desire-re spórolok! Bár ezt az ütemet elnézve lehet hogy még várok egy pár hónapot, hogy mi(k) fog(nak) jönni...
-
Forchalad
tag
Nagyon kíváncsi leszek hogy miben lesz más. Elég gyorsan haladnak a fejlesztéssel...!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Balinov
titán
vajh Legend 2.1-e upgradelheto lesz-e hivatalosan...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
FRENK1988
veterán
Ez a fejlesztési sebesség. Alig hogy kint van a 2.1 máris jön a 2.2
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Zirowe
nagyúr
Natív divx támogatást a népnek!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A májusban megrendezésre kerülő Google I/O alkalmával debütál az Android platformhoz szánt Adobe Flash 10.1 lejátszó is.
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest