Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz envagyok #15483 üzenetére

    Hát az ilyen számolós oldalak szerintem mind totális baromságot írnak.
    Konkrétan mit látni valóságban:
    Volt a dual 771-es rendszerem E5450-esekkel gyári órajelen. Battlefield 3 a 750Ti-vel szarul ment, belekerült kölcsönbe GTX970 és tükör folyamatos lett. Való igaz hogy erősebb proci és kettő volt de a multihoz kell a sok mag. Viszont egyértelmű hogy a 750ti-hez képest jelentős gyorsulást produkált egy jóval nagyobb kártya.
    Annyi biztos hogy a 1060-as biztosan előrelépés lenne. De persze hogy nem "hajcsa ki" ami azt jelenti hogy elmarad majd a teljesítménye egy nagyobb pocis konfighoz képest DE mindenképpen gyorsabb lesz mint a 750Ti!
    Én simán beraktam kettő 1070Ti-t a dual X5675-be csak szoftver oldalról semmi nem használta ki az SLI-t vagy bugos volt. Így maradt 1db ami messze gyorsabb mint az előd R9 380 4gb (ami volt CF-ben is nálam) Mellesleg ha a lap tudná és működne az SLI normálisan vagy lenne már értelmes explicit dx12 multigpu játék nem csak 1 akkor teleraknám kártyákkal a gépet.
    Szóval szerintem ha jó áron van egy újabb gen kártya ami gyorsabb akkor simán vegye meg.
    Nem azt mondom hogy nem létezik olyan hogy nem gyorsulna tőle a játék mert pl low grafon alacsony felbontáson valami cpu éhes multi fps esetén lehetséges de ahhoz meg amúgy is porrá kell húzni a procit.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák