Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabi92067

    lelkes újonc

    Sziasztok. Elso NAS, TS-251A. 2 hete vettem, ezalatt ra kellett jonnom, hogy hiaba HDMI-set vettem, HDMI-n az eletbe nem sikerult elinditanom barmit is. Van melle egy LG OLED, es lejatszast ugy oldom meg (csak erre a sajat TV-re van hasznalva a NAS), hogy file-on jobb klikk es kuldes az LG-re. Igazabol full stabil, nem akadt meg még egyszer sem, tekeresnel sem. Normalis minosegu FullHD-kat nezek (15-20GB koruliek), de ha ez ennyire penge, lehet atterek a 4K-ra. Ha valakinek van otlete a HDMI mukodtetesere, azt is megkoszonom, habar nem abban szeretnek segitseget kerni.
    Hanem torrent. Sok filmem van a fent emlitett minosegbol es nem szeretek torolni, hanem maradok akar honapokig vele seedben.
    A Download station problemam:
    Seedbeallas meglevo fajllal. Szetgugliztam magam az elmult ket hetben, de nem jöttem ra meg. Alapertelmezett torrenttarolo mappanak atmasolnek mindent a Downloadsba es probalkozasoknal oda tettem a probamappakat. De. DS-hez torrent hozzaadasnal a kerdesere, hogy hova tegye az ideiglenes fajlt illetve hova tegye a keszt, hagyom alapertelmezetten a downloads mappan, cdak az a baj, hogy nem latja, hogy ott az elinditott torrent-nek a mappaja, nem akar ellenorizni, hanem elkezdi az ideiglenesbe letolteni ujra. Ha az ideiglenesbe rakom a kesz probamappamat, ott meg azert nem erzekeli, hogy ott van, mert mikor elkezdi letolteni, akkor o hiaba letrehozza oda azt a mappastrukturat a fajlokkat, a fomappa neve vegere odatesz random karaktereket. Hogy az egbe tudnek seedbe allni a meglevo 2-300 torrentemmel (bizom benne, hogy a NAS birni fogja).
    Egyebkent a net 500/22es, ergo bizom a laptopon megszokott 60MB/2.9MB sebessegekben, foleg a feltoltesben (ha kicsit lassabban tolt le, azt tulelem).

    A masik, hogy probaltam a Transmission-t is. Ott a problemam a kovetkezo. Az ideiglenes mappajaba, ha berakom a tesztmappat es elinditom a torrentet, ellenoriz es seedbe all, ez halisten sikerul.
    De, ellenorzes utan a kesz mappat nem a Downloadsba teszi (pedig ezt adtam meg) hanem a sajat eldugott mappajaba helyezi at, (az ideiglenes mappajatol egyel visszabb).
    Ot hogy lehetne rabirni, hogy tenyleg a Downloadsba helyezne at a kesz es seedelendo torrentet/mappat?

    Igazabol azert hasznalom mindkettot, mert meg nem tudom melyik a jobb.
    A gyari Download stationnek jobban tetszik a mobilos kezelofelulete, de ha szerintetek erdemesebb a Transmission, hat akkor raallnek arra. Eleg sok torrent, nem szeretnek 2 het mulva valtani alkalmazast, mert megsem szolgal ki elegge, velemenyek alapjan mar most a stabilabbal kezdenek.
    Ha esetleg tudtok segiteni a fenti seedbeallas problemaval illetve a kesz mappa megfelelo helyre juttatasaval.
    Bar legfokepp tenyleg a DS lenne jobb.

    Bocsi, ha hosszu lett, szeretek reszletes lenni :D
    Koszi elore is!!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák