- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
-
nagyúr
Hát, van ra esely. Állítólag készült mar a RDR1 es a GTA4 remaster is, de reszben a GTA trilogy remaster vegyes fogadtatasa miatt, reszben meg a kozelgo GTA6 miatt (kell ra minden eroforras) skippeltek mindkettot. Pedig vartam mindkettore, direkt tologattam a RDR1 vegigjatszast, hatha lesz remaster. De nem lett. Ugyhogy elkezdtem ps3-on
-
vm93hun
aktív tag
válasz tboy93 #79951 üzenetére
Lehet velem van a probléma, de nekem az RDR2 végigjátszása után ugyanaz az érzésem volt, mint a GTA4 után a GTA5 esetében. Jónak jó volt, szépnek szép, teljesen nem tudtam körbejárni a játékot, mert PS plus időlimit miatt gyorsan ledaráltam a történetet, de mégsem tudta ugyanazt a húb@zdmeg hatást kiváltani, mint az elődje. A sztori a kb háromnegyedénél kezdett kiszámítható lenni (a játékról egyáltalán nem néztem YT videókat előtte), a legeslegvégét (epilógus legvégét) meg nem igazán tudtam hova tenni.
Dutch tényleg csak úgy hagyja, hogy John kirabolja??? Mi a f***??? [ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
nagyúr
Azert a RDR1 irányítása hagy nemi kivannivalot maga utan Nem tudom mi a jo kifejezes ra, talan az input lag, de sokszor erzem azt hogy probalom iranyba terelni a karaktert de ő még tök mást csinál. A lo iranyitasa talán még szörnyűbb. Amugy a sztori tetszik, lassan talan a felenel jarhatok, most
nyirtam ki két korabbi spanomat Mexicoban [ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz tboy93 #79957 üzenetére
Hülye kérdés, de:
Próbáltad a "View sensitivity" értékét feljebb állítani?Tudom miről van szó, azonban a szóban forgó játék PS3-as verzióját pont azért játszottam végig előbb (igen, még ezzel a fos grafikával is), mint az Xbox 360-as verziót, mert a PS-en valahogy jobban kézre állt az irányítása.
Ennél rosszabbat csak a Watch Dogs 1 PS4-es verziójánál tapasztaltam, ahol Max értékre állított érzékenységnél is alig tudok dinamikusan ÉS pontosan is célozni egyszerre.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
arty
veterán
válasz vm93hun #79958 üzenetére
érdekes, mert a ps3as sokkal szarabbul futott, mint a 360as, tehat az iranyitasa is jobban kellett "laggoljon" :) (es joval randább is volt, RS nem volt ekkor meg toppon ps-en)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Ps3-on működik még a ps store? Lehet játékot vásárolni?
Frissítenem kéne a rendszert h megtudjam nézni, de ha nem lehet már vásárolni róla akkor fölöslegesen nem frissítem le. -
nagyúr
válasz cross56 #79964 üzenetére
Az már nagyon régen nem jár. Nem szórakozás ez igazából, nem tudják már biztosítani a bakkártyás vásárlásoknál a megfelelő védelmet PS3-on keresztül, ezért ezt a lehetőséget alkalmazta a sony. Bár amúgy szerintem nem kifejezetten érdemes storeból vásárolni, mivel akció már évek óta nincs, minden kb. teljes áron van, használt lemezekkel töredék áron kijössz.
-
arty
veterán
válasz cross56 #79964 üzenetére
itt aprón szokott hirdetni srác feltöltőt, 10 ezer forintost 9000ért az kapásból 10% kedvezmény... nem sok jóáras játék van a storeban, de azért biztos találnál párat
tény, h akcio nincs, ahogy tboy93 is írta, de van 1-2 ps3-ps4 kombinált cucc, ahol a ps4es kap akciot - ekkor értelemszerüen a ps3 változat is akciós
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
Leporgott a Red Dead, tetszett Jo volt a sztori, jo volt megtudni hogy mi tortent a rdr2 utan. A framerate azert beesett nehol elegge, a felbontas meg cudar volt nehol, de osszessegeben teljesen jatszhato igy 2022-ben is.
Most szerintem nekiesek a God of War II-nek
-
-
-
-
-
Bogyi007
veterán
válasz szika87 #79977 üzenetére
Utána is hirdette csak hát a személyes átadást favorizálja...
Így meg lehet hogy rajtamarad...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Jacta
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Ps3-at, volt nekem pár évvel ezelőtt, és vettem rá jó pár játékot is(GTA5, Demon Souls, Battlefield: Hardline, God of War stb.). Oké, megszűnt a store ps3 támogatása. De abszolút nem tudom letölteni sehol se az anno megvett játékaimat. Nincs a transaction historyba, downloadba, semmibe. Érdekes viszont, hogy ha PS store-ba megyek a "view downloads"-ra akkor újra indul a PS??
Vagy mindegy mit csinálok amit vettem játékokat PS store-ba azoknak annyi lett mára?[ Szerkesztve ]
-
Jacta
csendes tag
Sztórnó!!!! Az elöző hozzászólásom. Mert rossz fiókkal léptem be... Elnézést kérek mindenkitől.
-
nagyúr
Tud valaki valami ultimate tippet a God of War 2-ben a 6. challange lenyomasahoz? Hiaba probalom nem jon ossze Mar csak a 6.-7. challange választ el a platinától.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tboy93 #79983 üzenetére
Szép teljesítmény,gratulálok hozzá.
Nekem biztos nem lenne hozzá lelki erőm,amikor kijött tizenpár éve akkor mindkét részt félbehagytam a nehézsége miatt pedig nagyon tetszett.
Rá pár évre megembereltem magam és mindkettőt kivégeztem.
Meg kb.2 éve PS Vitán is végig játszottam mindkét részt újra,de a kis gépet párszor majdnem földhöz vágtam. -
nagyúr
válasz perge666 #79984 üzenetére
Idaig nem volt vészes. Ezek a challangek az idegorloek. Amugy maga a jatek nagyon tetszett. Megvan az osszes resz, következőnek a 3.at veszem majd elo, aztan a Ghost of Sparta, Chain of Olympus (ezt a kettőt szerintem szinten platinaig hajtom), aztan Ascension. Utana terv szerint visszaterek a 2018-as GoW-hoz es azt is platinazom. Végül meg johet majd a Ragnarök Nagyon hardcore arc azert nem vagyok, a nagyon nehéz reszekkel nincs kedvem szenvedni. Meg ezeket sem rogton egymasutanban nyomom majd valószínűleg, az 1. es a 2. resz kozott is eltelt 15 hónap
-
Wlac
Ármester
válasz tboy93 #79985 üzenetére
Szívesen lenyomnám a régieket, de anno 5 éve a GoW 1 pengés fala olyan sebet ejtett a lelkemen, hogy néha még most is verejtékben úszva, levegőt kapkodva kelek fel az éjszaka közepén.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz tboy93 #79987 üzenetére
Nekem 75%, nyertem... Valószínűleg sose fogom befejezni, de a többi rész még várat magára. A Ghost of Spartát még PS Vitán nyomtam, eddig az volt a kedvencem (és az első találkozásom a szériával). A 2018-as nem rossz, de nem top listás azért nálam.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz tboy93 #79989 üzenetére
Most épp a Dead Space 3-mal szórakozok még (vagy hát szórakoznék, ha meg tudnám venni a DLC-t), de lehet utána nekiesek ismét a GoW-nak, mert ezt nem hagyhatom annyiban.
-
-
szika87
aktív tag
Én se akarok belegondolni hülyét kapnék tőle, azért játszok egy egy játékkal hogy élvezzem és lekössön, de a platinázáshoz kell idegrendszer.
Egy játékot maxoltam ki teljesen egész életemben, az a Plants VS Zombies volt de az egy borzasztó szórakoztató és addiktív játék, nem lehetett letenni addig míg nem már nem volt benne több pálya.We are here for a good time, not a long time.
-
vm93hun
aktív tag
Én már a kezdetek óta hanyagolom ezt a platinázós dolgot, mer 1-2 játékban valamelyik okostojás kitalálta, hogy legyenek multis trófeák is a játékban - némelyik játékban a Trophy list legalább fele csak ilyenekből áll. Mondanom sem kell, mennyire örülök neki, amikor már leqrták a szervereket, vagy annyira abandonware a szoftver, hogy senki nem játszik már vele...
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
nagyúr
Igazából nem "annyira" vészes. Elég volt egyszer végigjátszani, de közben össze kellett szedni a ládák 90%-át. Az elején nem foglalkoztam a ládákkal, utána guide-al felszedtem amennyit kellett és a végén megint nem gyűjtöttem őket. A játék 4/5-ig normalon nyomtam, ott volt egy fight amin nem jutottam túl vagy 10x sem, felajánlotta a játék az easy módot és a hátralévő pár órát úgy fejeztem be. Utána kellett nyomni egy new game+ -t, de csak kb 15 percet kellett játszani amíg kiesett pár trophy. A legcombosabb része ezután jött, a 7db challange, azok tényleg nehezek voltak. A legtöbbet a 6-ossal szívtam, az mondjuk elvitt talan 1.5-2 órát. A többi max 15-30 perc gyakorlással meglett. Igazából tetszett a játék, azért trófeáztam csak Mint a fentebbi képen is látható, nem vagyok nagy gyűjtő, összesen van 13 platinám. Cakk-pakk ~20 óra volt az egész.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Egy 500Gb-s HDD volt a konzolban. Valami lett vele, bekapcsoláskor azt írta, hogy valami rendszerhiba, és megpróbálja az adatokat visszaállítani, vagy valami ilyesmit. De itt 5% tól nem ment tovább 1 nap után sem.
Vettem egy új 320-as HDD-t. Belerakom, írja, hogy Select és Start egyszerre, a fat32-es pendrive-ra letöltöttem a szoftvert, megcsináltam, hogy a gyökérbe PS3 mappa, utána UPDATE mappa, és ide raktam a fájlt. A két gomb megnyomása után keresgél, villog is a pendrive, de aztán azt írja ki, hogy nem található frissítő fájl. 4.89-el próbálom, újabbat nem találtam.
Mi lehet a gond?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs