- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz kovacs85 #79255 üzenetére
fura, tehát mindent jól csinálsz.... lehet tönkrement a monitor akkor.
igen, nekem is ilyen optikai/koax D/A átalakító van a rendszerben a füleshez
kínából filléres tétel, csak sokára jön meg.... (nekem épp tegnap jött meg egy májusi rendelésem, PONT egy D/A átalakító, amiről lemondtam és nyáron rendeltem helyette másikat )"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Üdv.
Jó sok állás után újra elő vettem a jó öreg Slim gépemet hogy nyomassak egy kis San Andreast,erre mi fogad???
4.88 szoftverfrissítés.
Most komolyan,mit tudnak még frissíteni egy tizenpár éves kiforrott rendszeren?
Még mindig a hekkelt gépeket akarják kiszűrni mikor már sokan PS4-el sem játszanak a PS5 miatt?Na mind1,a lényeg hogy nekem nagyon megfelel a mobilportos San Andreas is,igaz az irányítás nem a legtutibb ( lehet már elszoktam tőle ) PS4-re tutira nem veszem meg a nemrég kiadott Trilogy remastert vagy mi a túrót.
Látom a Store nagyon nyögvenyelősen indul rajta igaz régen sem volt f*sza,gyorsan ki is léptem,jöhet egy kis GTA.
[ Szerkesztve ]
-
Üdv srácok.
Lenne egy kérdésem hátha valaki még olvassa ezt a fórumot.
GTA San Andreasba a végén van stáblista?
Mert megcsináltam minden küldetést amit beadott,na jó mellékküldetések vannak,de az engem nem izgat.
Már nem ad be semmit,az utolsó küldetések a sivatagi raptéren zajlottam,a végén meg is kaptam a helyet….
Ha van még tovább akkor hogyan tudnám előhozni a küldiket,mit csináljak??
Kocsikázok meg,Jetpackezek,csajozok,gyúrok,nyomom a mellékküldiket,de semmi főszál.
Pedig még csak 44,9%-nál járok. -
válasz fausto #79261 üzenetére
Van fent a neten egy leírás a végigjátszásról,az alapján mentem eddig,de csak eddig van leírva,a végén írta hogy irány Las Venturas és annyi.
Elmentem Las Venturasba ott kóringyáltam,de semmi sajnos,pedig mennék tovább……
Los Santosba is voltam meg bejártam az egész térképet,megcsináltam az elmaradt iskolákat is. ( motoros és motorcsónakos )
Annak idején PS2-n nem jutottam el idáig,most meg jobban beszippantott mint annó.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz perge666 #79260 üzenetére
Melyik verzió? A PS2 BC-vel (visszafelé kompatibilitással) vagy a PS3-ra készített mobilport?
Enyhe spoiler: nem a sivatagi reptéren ér véget a játék, és van a ténylegesen utolsó küldetés után stáblista
(btw, "End of the line" az utolsó küldetés címe) Sokan belefutottak ugyanebbe a hibába, a trükk az, hogy az összes repülőiskolás feladatot el kell végezni és utána lesznek a további küldetések elérhetőek.
Nekem PS2-es verzin BC-vel nem volt gond a továbbhaladással, utóbbival sosem játszottam... mert minek, ha klasszisokkal jobb az eredeti verzió
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
-
-
vm93hun
aktív tag
válasz perge666 #79266 üzenetére
De én meg nem arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire van felfedezve a térkép, hanem hogy milyen látogathatósági lehetőségek vannak.
De hogy ne csak kötekedjek:
Ideális esetben úgy működne a program, hogy megveszed az elhagyatott repülőteret, ahol vannak a repülőiskolás feladatok. Ha ezek megvannak akkor ugyanitt van még 4 küldetés amit el kell végezni és utána valóban Las Venturas-ba kell menni, pontosabban egy kaszinóba ami itt található és egy sárga ikon jelöli a térképen:
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
válasz vm93hun #79267 üzenetére
Megcsináltam az a 4 küldetést is.
Valóban mutat egy sárkány ikont a térképen a kaszinónál,el is mentem ott volt a piros jel,de csak berakott a kaszinóba ahol ki is próbáltam minden játékot. De semmi több,a sárkány jel továbbra is ott van,de küldetést azt sajnos nem kapok.
De köszönöm szépen az infót akkor mostmár tudom hol kutakodjak.
Délután ha hazaértem a munkából és megcsináltam a házimunkát akkor jobban beleásom magam.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz perge666 #79268 üzenetére
Beltereken nincs térkép így kicsit hülyén van kialakítva a minimap-en az ikonok elhelyezése. A lényeg, hogy a bejárattól balrafelé kell menni és ott lesz egy ajtó, ami előtt van az a piros jelölő amibe be kell menni, hogy új küldetés kezdődjön.
-
-
kovacs85
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy PS3-hoz van-e viszonylag jól használható internet böngésző?
Mert ami van gyári az.... borzalmas. -
-
-
Lacapaladin
friss újonc
Szia mindenki!
Segítséget szeretnék kérni PS2 GT4 játékra .... elnézést kérek, nem találtam PS2 topikot ....
Elég régen játszom a GT4 játékot, de képtelen vagyok túllépni a Licens A körön, konkrétan a 14-ik, Nürgburgring felvezetéses pályán, ahol cammogni kell egy rendőrkocsi mögött .... ha lemegyek a fűre vége, ha nekimegyek a kocsinak, újra.
Évek óta próbálom ezt a pályát, elmegy a kedvem tőle, hónapokra lerakom .... tegnap még erősítettem egy üveg rozé Törley pezsgővel is, de nem lett jobb .... tán' kettő kellett volna ...Bármilyen ötletet elfogadok, még valami csalásos segítség is jól esne, nem tudom van-e ilyen .... a GT+ játékkal nem volt ilyen gondom, simán végigvittem .... ilyen ócska csúszkálós kocsit, mint ez a Merci 190, még nem láttam.
.... vagy ha tudtok olyan fórumot, ahol ebben tudnak segíteni Laci
Köszönöm előre is a válaszokat.
Rám férne már egy PS5, új Gt sorozattal .... -
vargalex
félisten
válasz Lacapaladin #79275 üzenetére
Biztos itt is lesz, aki tud segíteni, de egyébként van Playstation 1 / 2 topic.
Alex
-
arty
veterán
válasz Lacapaladin #79275 üzenetére
áthívsz valakit, aki jól ismeri a pályát
b.) felrakod valami netes tárhelyre a mentésed, valaki megcsinálja neked, elmenti, visszamásolod a mentést...."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
bizonyos memóriakártyákkal megoldható, hogy pendrive-ra átmásold a mentéseid
... és nem tudom elképzelni, hogy 2021-ben valakinek nincs ilyen memóriakártyája a ps2 konzoljához... (nem, a mentés másolgatása NEM warez)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
NTSC Jani
tag
PS3 Slim-hez idehaza gondolom esélytelen vertijális állványt találni, ha jól sejtem?
Láttam ebay-en van olcsón, s meg is rendelném, de hátha van idehaza valakihek elfekvőben. Állítva szeretném használni a konzolt, mert fekve sok helyet foglal, s így egymás mellett jól meglenne a PS5-tel.
Szóval, ha valakinek van eladó PS3 slim vertikális állványa, az jelezhet nekem.
Előrr is köszönöm!
-
vm93hun
aktív tag
Nélküle nem áll meg az oldalán?
-
vargalex
félisten
-
blountex
senior tag
Elég gyér akció van a Ps storeban (uk) fronton.
Se black friday, se karácsonyi leárazás.
Magyarnál nem tudom mi a helyzet.Ps4nél már jobb a helyzet, de egy steamhez képest relative kevés az akciós játék. Csak xy adott játék leakciózva a többi eredeti áron.
-
NTSC Jani
tag
válasz blountex #79287 üzenetére
A PS3-as Store csoda, hogy még megy. Be akarták zárni már, csak sok volt a lázadó a játékosok körében, s ezért visszatáncoltak egyelőre.
Véleményem szerint baromi lassú. Van egy digitális játékom (Rain) 2 GB összesen, s majdnem 15 perc mire letölti. Ezzel szemben PS5-ös a Spider-Man Remastered 53 GB és lejön 10 perc alatt. Mindkét esetben természetesen LAN kábelt használok, kerülöm a nevetséges Wifi-t.
Sírnék, ha a közel 20 GB-os Ratchet játékokat le kellene töltenem róla. Mai szemmel nézve ez a Store PS3-on borzalmas. Gondolom fénykorában azért ennyire nem volt lassú. -
válasz NTSC Jani #79288 üzenetére
Annó is lassú volt szegény,de egy fokkal azért jobb volt.
Nemrég énis elszörnyedtem mikor fel akartam lépni,de második próbálkozásra már sikerült…..Más : Van egy használaton kívüli működőképes PS3 kontrollerem,és elhatároztam hogy BT-vel csatlakoztatom PC-hez de nem akar sikerülni. Már 2 leírást is próbáltam de valamiért mégsem csatlakozik a PC-hez.
Valakinek esetleg nincs egy bevált módszere,vagy egy forrás ami tutira jó? ( angol nem jó csak magyar ) -
NTSC Jani
tag
válasz perge666 #79289 üzenetére
Gondolom kábeles megoldás nem játszik. Mert azzal egyből működik. Haa kontrollered csatlakoztatva van kábelen keresztül a Win 10 egyből kiírja, hogy eredeti, vagy fake verziód van.
Amelyik játék nem ismeri fel a PS3 kontrollert, arra meg ott van DS4Windows alkalmazás, ami xbox360 kontrollert varázsol belőle. -
-
-
blountex
senior tag
Igen, erről olvastam, de hogy nincsenek akciók és teljes áron megy minden, így nincs sok értelme.
Ps4en már a digitális letöltések elég korrektek lettek a Ps3al szemben. Míg a Ps3on egy 20GB játék órákig jön le, addig Ps4en 10x gyorsabb. Ez gondolom részben köszönhető a hardvernek. Hiába csücsül mind a két gépen a Gbe port, ha nem tudja az egyik kihajtani, míg a másik igen. (vezetékes összeköttetés, wifin én se bízok)
Itt szerintem szerver oldali fronton nem hiszem, hogy nagyban meghatározná a letöltési sebességet.
Ps5 nos még gyorsabb lehet, elvégre brutál m.2 SSD van benne, nem pedig sata HDD. -
NTSC Jani
tag
válasz blountex #79294 üzenetére
PS5-ön kb. Max sebességgel jön. Bár játéka válogatja. Mert volt egymásik játék, ami nem nagy exkluzív az tovább tartott PS5-ön is. 3-4 Gb-os játék 15 perc volt, s közvetlenül utána próbáltam más exkluzív címet, az pedig gyorsan jött. Szóval néha eléggé random. De összességében gyorsabb PS5-ön fényévekkel.
Mondjuk én lemezes párti vagyok. Nekem perverzió, hogy ami megvam, az legyen meg fizikálisan.
-
blountex
senior tag
válasz NTSC Jani #79295 üzenetére
Kitudja, hogy meddig lesz ez még így....
Egyre nagyobb teret nyert a streaming játék, és most tavasszal fog átalakulni a PsNow is.
Pc-n jóformán már évek óta nincs lemez, csak egy letöltő kódot kapsz.Ps-en a Store még mindig borzalmas (régiókra osztott, ahelyett hogy egységes lenne legalább Eu-n belül), a paypal nem működik és stb. Marad a feltöltőkártyás rendszer.
Ennek ellenére valószínű átfogok térni Ps5ön a digitális játékokra.... Részben úgy is csak exkluzív játékokat veszek rá, nem igen cserélgetek semmit. -
arty
veterán
van bármi akciós?? emlékeim szerint 2018 karácsonya volt a ps3 store "vége"....
(Shakedown: Hawaii volt multkor akcios (2836ft), mivel az ps4-ps3 crossbuy... szal ha az most akcios, akkor az jó ps3-ra is)
egyébként a psn a ps3 korszakban világszara szolgáltatás volt, ps4 korszakban elkezdtek feljönni sonyék, ps5 pedig 99%-ban gyorsabb az xboxos letöltéseknél, de akár a steamnél is jobb (maxolja a gigás netem, általában!)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz perge666 #79289 üzenetére
ds3 pair toollal beírtad a kontrollerbe a pc bluetooth vevőd címét?
ezek még buta kontrollerek voltak, nem tudtak maguktól párosodni, csak arra a címre, amire ráprogramoztad őket és ha a kapcsolódás megvan, jöhet a ds4windows...
-
NTSC Jani
tag
Nem hinném, hogy lenne nagy akció. Mondjuk igazából a Rain nevű játék miatt mentem fel rá. Mert abból csak Ázsiában jelent meg a fizikális kiadás. S csak a kínaiban van angol felirat. Így kénytelen voltam digitális változatot megszerezni. Engem nem vonz abszolút a digitális játék. Ez sajnos kényszer volt.
GT6-nál is ügyeskednem kellett a frissítésekkel, hogy ne évekig tartson leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest