- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
Itt a fórumon tilos hirdetni, hirdetések keresésesre kínálására használd a a hardveraprót, illetve más oldalakat, lásd a fentebbi google találatokat.
-
BOBAKILL
őstag
-
Dog83
tag
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, biztos 1000x kérdezték már amit most én is!
Szóval szeretnék venni egy PS3-at.PSP, Psx, PS2 van, de ez a 3-as nagyon más. Igazából csak a Gran Turismo 6, és talán idővel a Resident Evil játékokat venném hozzá, szerencsére már tudom hogy csak ezek kellenek! Tudnátok segíteni milyen/melyik gép felelne meg ennek az elvárásnak? Nekem jó ha lemezről megy, illetve ez a vinyós dolog is kicsit kérdőjel! Előre is köszönöm a segítségeket![ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok!
Előre elnézést kérek, biztos 1000x kérdezték már amit most én is!
Szóval szeretnék venni egy PS3-at.PSP, Psx, PS2 van, de ez a 3-as nagyon más. Igazából csak a Gran Turismo 6, és talán idővel a Resident Evil játékokat venném hozzá, szerencsére már tudom hogy csak ezek kellenek! Tudnátok segíteni milyen/melyik gép felelne meg ennek az elvárásnak? Nekem jó ha lemezről megy, illetve ez a vinyós dolog is kicsit kérdőjel! Előre is köszönöm a segítségeket!"Gép vásárlásakor mire ügyelj: [link]
Mire elég az alap 12GB Super slim: [link][ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
GT6 szerverek még élnek?
-
Dog83
tag
-
Dog83
tag
Köszönöm szépen a segítségeteket, most már körvonalazódik hogy mit kéne vennem!
-
neo-geo
aktív tag
válasz seniman #76510 üzenetére
A szerverek Március 28.-án állnak [le.]
(#76511) Dog83Nem kell neki a net, játszató offline is. Ha lemezről megy, ha digitálisan a 16GB minimum kell neki, tehát a 12GB-os gép kevés lesz.
(#76515) myk74 Ha minden klappol akkor sem telepíti 4 óra alatt, inkább 12-őt mondanék.
Éjjel elindítod frissítések leszedését, ha minden jól megy délelőtt meg lesz. De ritka amikor elsőre sikerül.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
seniman
veterán
válasz neo-geo #76518 üzenetére
"On 28 March 2018 at 12:00 UTC, the online services of the PlayStation®3-exclusive software Gran Turismo 6 will come to an end. Prior to this on 31 January 2018, we will also end the distribution of downloadable content that can be used in-game."
Aham,január 31-ével a letölthető tartalmakat szüntették csak meg.Pedig az itteni cikkben ezt a dátumot a szerverek leállásával párosították.Tehát van még másfél hónapja kiélvezni az online játékot.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Dog83
tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem egy 500GB-os superslim gépet. A controller elég leharcolt, de működik szépen. Viszont ha jól sejtem, ezt a gépet is kell pásztázni!? Elvileg 3 éves gép, kellemesen duruzsol a "hűtés", nem tűnik hangosnak... Ha kell, akkor tudnátok ajánlani olyan helyet Budapesten, ahol kipucolják, meg pasztázzák, és lehetőleg úgy, hogy ott lehessek!? (Olvastam a pasztázást, de nem biztos, hogy neki mernék állni)
Gondolom a kívülről sűrített levegős spray-el ne próbálkozzak!?!?
Köszönöm előre is a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok!
Sikerült megvennem egy 500GB-os superslim gépet. A controller elég leharcolt, de működik szépen. Viszont ha jól sejtem, ezt a gépet is kell pásztázni!? Elvileg 3 éves gép, kellemesen duruzsol a "hűtés", nem tűnik hangosnak... Ha kell, akkor tudnátok ajánlani olyan helyet Budapesten, ahol kipucolják, meg pasztázzák, és lehetőleg úgy, hogy ott lehessek!? (Olvastam a pasztázást, de nem biztos, hogy neki mernék állni)
Gondolom a kívülről sűrített levegős spray-el ne próbálkozzak!?!?
Köszönöm előre is a segítségeteket!"Egyrészt lecsapódik a pára, másrészt ha túl nagy turbulencia keletkezik a hűtésben, széttörik darabokra a ventilátor, úgyhogy ne tedd!
Ezt találtam googe segítségével: [link]
További találatok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
Külső befúvással semmire sem fogsz menni.Szervizekben meg nem fogják hagyni,hogy ott legyél láb alatt,én sem hagynám.Elvégre ha étterembe mész ott sem akarsz a konyhára bemenni kíváncsiskodni,ugye?A pasztázás nem atomfizika,bár a superslim tényleg a legutálatosabb szerelhetőség szempontjából.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Dog83
tag
válasz seniman #76526 üzenetére
Köszönöm!
Amióta elcseszték/átvágtak (mindegy minek nevezzük) a ps2-m azóta nem bízok a szervízesekben, tehát ha máshogy nem megy marad az sk....
Árpi (elnézsét, ha rosszul írtam), köszi neked is! Ránéztem, de pont a rossz tapasztalatok miatt kérdeztem úgy, hogy ajánlani tudtok-e (aki/ami már bevált, vagy tényleg megbízható tapasztalatból)[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
Csak nekem szar a PSN vagy másnak se akar felcsatlakozni a profilja és még az online password reset, se semmi sem működik ?
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
KFORboy
senior tag
Nem tudok bejelentkezni a fiókomba se PS3-on se böngészőből tablet/noti... se semmi...
Time out-ot dob vörös betűkkel írva... illetve ha password resetre nyomok akkor is.
Valamiért törölték volna a profilom vagy mi?Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
-
-
A`rpi
addikt
válasz KFORboy #76536 üzenetére
"Van publikus IPv6 címem...
Nemtom ez PS3-on is számít?IPv4-et nem tudom megnézni, hogy klappol-e a WAN és a Publikus de sejtem, hogy igen.
UPC-től van netem, ConnectBox-al és eddig minden teljesen frankó volt : /"
A lírásnak megfelelően járj el. Amíg a leírást megfelelően lépésre nem követed, addig érdemben nem tudunk segíteni.
-
KFORboy
senior tag
...
Nem tudok a ConnectBox-ban IPv4-et nézni... a bejövő jel meg egy KOAX kábelen van...
Nem fejlett felhasználóknak szánták ezt a szart...Inkább azt válaszold meg nekem, hogy PS3-nak is baj az, hogy IPv6 él... vagy sem...
Mert egy PS4-hez adott leírás linkeltél... ez meg PS3 topik... PS3 kérdést tettem fel...[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
A`rpi
addikt
válasz KFORboy #76538 üzenetére
A publikus elérhetőség egyaránt fontos PS3, és a PS4 esetén is. Ha a kapcsolatod NAT-olva van akkor bizonyos szolgáltatások nem működhetnek. Ezért lenne célszerű a leírásnak utána járni, több tucatszor végig futottuk már itt a PH-n, nagyon sokan kétkedtek, de az esetek 90 százalékában nekem volt igazam.
-
Tegla80
addikt
válasz KFORboy #76538 üzenetére
Az,h ps3 vagy ps4 az tokmid1....
Hivd fel a upc-t azt mond meg,h gyorsan kapcsoljak vissza az ipv4-et mert ez igy neked nem jo.Hivatkozhatsz ip kamerara,ps-re stb-re amit szeretnel hasznalni vagy epp kivulrol is elerni,de igy nem mukodnek.
Amugy ha osztasz telorol mobilnetet akkor sztm azon belepsz majd 1bol a geppel es lathatod,h nalad(halozat) van a gond.Sony® & PlayStation®
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Nincs meg valakinek az AC4? Egy multis trofeaban szeretnék segítséget kérni. -
Wlac
Ármester
válasz pulyka jocó #76541 üzenetére
De megvan. Élnek még a szerverei? Mert igazából a multis dolgok hiányoznak csak a platinához nekem is, de ha teljesíthető, akkor segíthetnénk egymásnak.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
pulyka jocó
senior tag
Mennek igen. Öcsém ma is játszott vele, van olyan is amikor fullos a szerver (8 fő azt hiszem a max).
Öcsém szokta amugy nyomni a multit (én nem nagyon csipem), ő mondta hogy már csak 2 képességet kell venni elvileg a trofeahoz 🤔
De ha gondolod tudok/tudunk segíteni benne! -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Kollégám slim gépe nem ad képet, hang van hallani ahogy lépked a menüben.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
A hiba az egyik napról a másikra jött elő, semmi sem volt babrálva változtatva közben.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
A`rpi
addikt
válasz Czimby #76545 üzenetére
"Sziasztok!
Kollégám slim gépe nem ad képet, hang van hallani ahogy lépked a menüben.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
A hiba az egyik napról a másikra jött elő, semmi sem volt babrálva változtatva közben."
Bekapcsoló gombot hosszan tartjuk míg nem sípol kétezer. (Egyszer sípol mikor be kapcsolt, majd miután hosszan tartod fog még egyszer, ilyenkor egy pillanatra elalszik zöld led is.)
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha jól értelmezem sony levelét, akkor 2019. március 8. után a havi ps plus játékok között már nem lesz ps3 és ps vita játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest