- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz NeoExDeath #77349 üzenetére
"Sziasztok!
Köszönöm a két választ a hivatkozott kérdésemre. Időközben elvittem a Konzolok szervizébe, ahol megszakértették, és arra jutottak hogy javíthatatlan... Azt mondták hogy valami forrasztás felolvadt az alaplapra integrált GPU környékén, és ha még sosem volt javítva, akkor jó eséllyel megcsinálják. Hát úgy néz ki hogy mégsem tudták. Gondolom akkor a táp hiba kizárva, arra egyszerűbben rájöttek volna gondolom. Ismerős valakinek ez a GPU alaplap probléma Slim konzolnál?
Most nem tudom mi lenne a jó next step: gondolom nem érdemes más szervizekbe hurcibálni a gépet. Ami fontos lenne hogy a mentéseim meglegyenek a Slim konzolról hogy egy használt másik PS3-ba tudjam használni. Ez megoldható valahogy? Esetleg a hibás Slim vinyóját egy az egyben át lehet emelni egy másik gépbe, betölt a rendszer róla? Vagy máshogy átmenteni?
Nem emlékszem már pontosan hogy a mentések Cloud szinkronizációja hogy is volt PS3-on, azt hiszem manuálisan ment. Végülis az is egy jó opció lehet nem? Csak nem tudom hogy minden fel volt-e töltve..."
A mentéseid buktad, hacsak nincs Plus előfizetésed, és a felhőben nincsenek meg a mentések.
HDD ről sajnos nem lehet leszedni, és a csere sem működik, "idegen" HDDt azonnal formázza a PS3.
[ Szerkesztve ]
-
Mindreader
tag
Tavaly tavasszal írtam ide hogy tervezem az IHS eltávolítást és újrapasztázást a FAT kozolomon. Tegnap végre rászántam magam. Minden flottul ment. Ali-ról rendelt palettakéssel remekül körbe lehetett vágni a ragasztót a Cell-en. Kb 100 fokra melegítettem fel előtte hőlégfúvóval a fém kupakokat. Az RSX alatt teljesen megvolt kövülve a paszta, alig tudtam levakarni. Most így üresjáratban 72/57 (CPU/RSX), játék közben 75/69 celsius.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz Mindreader #77352 üzenetére
Gondolom ha hőfokot tudsz monitorozni,akkor ventisebességet is tudsz állítani.Tedd 33%-ra az alapot,felső limitnek meg 70 fokot.a vezérlést tedd átt a syscon-ról webman-ra.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Mindreader
tag
-
seniman
veterán
válasz Mindreader #77354 üzenetére
Igen,de ezt ne itt tárgyaljuk ki,mert p*csán rúgnak minket.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
gyuszmó
őstag
Üdv.
Vmi hiba történt a Gran turismo 6 telepítése során. Hogy tudom törölni amit eddig felpakolt a hdd re a játék, és teljesen tisztán újra húzni?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
A`rpi
addikt
válasz gyuszmó #77357 üzenetére
"Üdv.
Vmi hiba történt a Gran turismo 6 telepítése során. Hogy tudom törölni amit eddig felpakolt a hdd re a játék, és teljesen tisztán újra húzni?"
A játékok adatai 2 helyen találhatóak, navigálj a Game fülre ezen belül:
- Game Data Utility > kívánt játékon háromszög, és kiválasztod a delete opciót
- lentebb görgetve kívánt játékon háromszög, és kiválasztod a delete opciót[ Szerkesztve ]
-
Mindreader
tag
Ezzel a kontrollerrel van valakinek tapasztalata? Van olyan magas a minősége vajon mint amennyi az ára? Aliexpress
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Mindreader #77360 üzenetére
"Ezzel a kontrollerrel van valakinek tapasztalata? Van olyan magas a minősége vajon mint amennyi az ára? Aliexpress"
Nem eredeti. Tapasztalatom nincs vele.
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
sziasztok. ma lehet veszek uzletbol egy hasznalt ps3at a fat verziobol 22ropiért. kérdés hogy ennyit megér? masik kerdesem hogy van 1 ps4em is es ugyanazzal az accountal használnám a ps3at is mint a 4et. lesz valami gubanc a 2 konzol kozott ezmiatt? vagy nemfogja keverni a szezont a fazonnal mondjuk megvasarolt jatekok eltunnek vagy akarmi
-
A`rpi
addikt
válasz gaben0211 #77365 üzenetére
"sziasztok. ma lehet veszek uzletbol egy hasznalt ps3at a fat verziobol 22ropiért. kérdés hogy ennyit megér?"
Ha nem lesz vele gond akkor igen, egyéb esetben pénzkidobás. Én nyugodt szívvel FAT, és Slim modelleket nem javasolnék vásárlásra. Ha mégis ezt tennéd, állítólag a 80GB modellek a mai napig jók, viszont szakértő által újrapasztázás javallott ennyi idősen, ami nem is olyan egyszerű, a tisztességes eljárást kupak alatt nem vállalja sok szaki.
Engem kérdezel, én a legújabb szériás Super Slimet javasolom Neked. Ezek keveset futottak (relatív) kisebb a meghibásodásra való esély, az alacsonyabb fogyasztás végett (is).
"masik kerdesem hogy van 1 ps4em is es ugyanazzal az accountal használnám a ps3at is mint a 4et. lesz valami gubanc a 2 konzol kozott ezmiatt?"
Megoldható, minden működni fog a megszokott módon.
"vagy nemfogja keverni a szezont a fazonnal mondjuk megvasarolt jatekok eltunnek vagy akarmi"
Ahogy fentebb is írtam kompatibilitási problémák a két platform között nem lesznek, jól megfér egymás mellett a PS3 / PS4, nyugodtan használj egy PSN fiókot, és vásárolj rá kedvedre tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
köszi az infót.elvileg letesztelt ellenőrzött a gép de hogy mennyire azt nemtudom. ha garanciát is vállalnak akkor megéri azthiszem (vagy nemtudom) . azt olvastam hogy a fat modell jobb mint a slimek a hutes miatt . meg ugye hardveres téren semmi különbség nincs a 3 fajta között. a fat ugye a legrégebbi egyedül ez szúrja a szemem, hogy biztos sokat volt használva gondolom. kár hogy nincs valami program megnézni hogy mennyi üzemidőt futott... meg a másik hogy ennél többet nemnagyon szetetnék kiadni érte. ha jól rémlik ez 120 vagy 180gb os. de várom a hozzászólásokat hogy mennyire bajos hardverilag mostanra a fat verzio
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
közben olvasgattam hogy lehetett linuxot rakni rá de már letiltották ezt a lehetőséget. úgy nemlehet megoldani hogy 2 vinyót használ az ember?egyik a linux tiltás elotti firmware a másik meg a legfrissebb. vagy a frissítési adatokat máshol tárolja?
-
gyuszmó
őstag
Semmi ötlet miért nem sikerül a telepítés?
Mit nem csinálok jól
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz gaben0211 #77368 üzenetére
"közben olvasgattam hogy lehetett linuxot rakni rá de már letiltották ezt a lehetőséget. úgy nemlehet megoldani hogy 2 vinyót használ az ember?egyik a linux tiltás elotti firmware a másik meg a legfrissebb. vagy a frissítési adatokat máshol tárolja?"
Hivatalos úton nem megoldható, mi pedig itt a warezt nem támogatjuk. Így itt ebben segítséget sem nyújtunk a fórumon.
-
A`rpi
addikt
válasz gyuszmó #77369 üzenetére
"Semmi ötlet miért nem sikerül a telepítés?
Mit nem csinálok jól"
GRAN TURISMO 6 (GT6) = Version 1.22 Update / Installation Error = Fixed
Ha nem hozna eredményt nézelődj tovább a youtube-on, sajnos nekem a játékkal nincs tapasztalatom.
-
A`rpi
addikt
válasz gyuszmó #77372 üzenetére
"Ok köszönöm
De gondolom a telepítési folyamat ua. minden játéknál?
Már felraktam vagy 4 játékot eddig egyikkel sem volt gond, kivéve amelyik karcos volt."Igen, itt is említi a videót készítő hogy arról bizonyosodj meg hogy a játék karcmentes, és nem maszatos "Make sure your disc is clean!", ezután ahogy látom azzal türközik, hogy megszakítja az internet kapcsolatot, és állít valamit a játék beállításoknál, a videót kövesd lépésről lépésre, előtt érdemes törölni mindent amit a GT6 telepített, és újra kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
ezt talaltam . valaki elmagyarázná hogy mit is jelent? alapból nem frissítették magyar nyelvűre mint a ps4et? meg a belső tárhelyes letöltéshez is valami frissites kell amit itt ír ez a valaki?
:
A konzolon gyári szoftver fut, melyre rá lett telepítve a magyar nyelv, továbbá a HAN softmodnak köszönhetően egy a gépen lévő plusz program segítségével, további játékok tölthetők le ingyen a belső tárhelyre, a több mint 1000 elérhető Playstation Store játék és dlc közül, közvetlenül a főmenüből.vagy ez flashelt gép? vagy most akkor mivan itt ps4en nincsenek ilyen bonyolitasok
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz gaben0211 #77379 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam, és a téma összefoglalóban is, (több éves tapasztalat alapján) érdemes frissebb kevesebbet futott modellt vásárolni, márcsak a kisebb fogyasztás végett, és egyéb okokból is nagyobb valószínűséggel válik be a legfrissebb szériás Super Slim PS3.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sajnos nem beszélek angolul, de azt hiszem vmi nagy
.... arba futottam ua a hibajelenseg."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Sikerült nem engedtem a frissítés simán indul a játék. Mondjuk elég furcsa hogy szinte semmit sem telepített és lehet rajta játszani. Lehet hogy a lemezről játszik csak?
-
A`rpi
addikt
válasz gyuszmó #77383 üzenetére
"Sikerült nem engedtem a frissítés simán indul a játék. Mondjuk elég furcsa hogy szinte semmit sem telepített és lehet rajta játszani. Lehet hogy a lemezről játszik csak?"
A lemezes játékok dobozán van feltüntetve a helyigény.
Ebben a később érkező hibajavítások (patchek) nincsenek benne. -
gyuszmó
őstag
Jártatok már úgy, hogy a kontrollerrel hol tölt hol nem,? Eddig semmi gond nem volt vele, most lemerült de nem veszi a töltest. Konzolrol töltöm a kábel ua mint eddig is.
-
Bdanyy
addikt
Az egyik kábelem néha tölt, néha nem, de van olyan amivel mindig tölt.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
gyuszmó
őstag
-
krupiz
csendes tag
Sziasztok!
Német nyelvű borítóim szeretném lecserélni pal-os angolnyelvűekre. Honnan tudnék letölteni nagy felbontású borító képeket?
Köszi a segítséget! -
Bdanyy
addikt
F27 vállalta volna, de csak hétköznap lett volna jó neki Fejér megyében, azt meg nem tudtam akkor megoldani :S így sima pasztazast kapott Pesten, előtte már a menüben is kb 5/5 hűtött, azóta uncharted 1-nel 2-3/5 fokozatban megy, tlou havas pálya eddig az egyedüli, aminél felment 4/5-re 🙂
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Mindreader
tag
Valami csak nem jó a FAT gépemmel. Nem rég írtam hogy kupaktalanítottam, és újrapasztáztam. Eddig nem is volt vele gond. Pár napja elkezdett random fagyni. Nem csontra fagy mert ilyenkor a játék zenéje megy tovább, ha egyszer megnyomom a power gombot szabályosan le is áll. Ilyenkor ha újraindul sokszor már az XMB-ben lilás színű bevillanások látszódnak a háttérben. Nem melegszik túl, a hőfokok teljesen normálisak. Mindenesetre szétszedtem, hátha csak szétfolyt a paszta vagy valami, de nem láttam vele problémát, egyenletesen eloszlott rajta mindenhol ahol kell. Van valakinek ötlete mit próbálhatnék még meg vele? Sajnos gyanús hogy RSX-el lesz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest