- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz BOBAKILL #76298 üzenetére
Csodálatos féloldalas pasztázás by Sony. Ez inkább hasonlít beszáradt glettre,mint pasztára. Wifi/BT ügyben kérdezd meg f27-et az aprón,lehet hogy csak újra kell golyózni a modult,sosem lehet tudni mikor lesz rájuk szükség.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
BOBAKILL
őstag
válasz seniman #76301 üzenetére
Rendben. Rákérdezek nála majd. Mi az a golyózás?
Viszont most valamiért működik a wifi meg a bt is. Azt vettem észre ha nem áramtalanitom a pst mikor kikapcsolom akkor működik a dolog. Ha meg kikapcsolom az elosztót ahova be van dugva akkor utána már csak kábellel megy. T**öm érti ezt. -
seniman
veterán
válasz BOBAKILL #76302 üzenetére
BGA forrasztás,így van felrakva a modul az alaplapra,nálad a képen jobb felül egy fényes lemezfedéllel,vonalkóddal.Viszont így elég érdekes az anomália,ha betesz neki az áramtalanítás,akkor cserélném az alaplapi elemet első körben,hátha.
Amúgy miből gondolod,hogy első szériás a géped?
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz seniman #76303 üzenetére
Úgy tudom a slim verziók közül az első szériás. cech-2504b
Én is gondoltam az elemre de meg mondom őszintén nem néztem mikor szétszedtem. Tudod esetleg milyen kell bele? A képen jobb alul az lehet az?
Szerk.: sztem nem az de biztos megtalálom. Nme nehéz a szétszedés csak a blueray olvasót fosatós visszarakni mert az alján is van egy szalagkábel.[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Ha jól láttam az ifixit oldalán akkor cr2032 elem kell bele.
-
seniman
veterán
-
BOBAKILL
őstag
Elemet kicseréltem, de nem az a probléma. Viszont rájöttem hogy valószínűleg semmi baja a wifinek meg a bluetooth egységnek. Bár áramtalanítás után elveszti valamiért a bt-ot meg a wifit is viszont a következőt kell tenni áramtalanítás után:
-kábel rádug kontrollerre, PS bekapcsolás konzol gombbal
-wifi nem megy meg bt sem. PS kikapcsolás konzol gombbal
-PS újbóli bekapcsolása után minden működik újra.
- WTF???
-Ahogy a jól ismert és szeretett reklámunkban is elhangzik: De miért?
-
Többször eljátszottam ezt és működik a dolog, lényeg hogy ha nem muszáj nem áramtalanítok. De ha mégis kell akkor ezzel a "módszerrel" működik. -
Pityu89
senior tag
Nekem superslim 4004A típus van. Kell aggódnom a wifi haláltól? Hogy tudok védekezni, ha lanon csatlakoztatom, vagy ez ilyen időzített bomba?
-
A`rpi
addikt
válasz Pityu89 #76312 üzenetére
"Nekem superslim 4004A típus van. Kell aggódnom a wifi haláltól? Hogy tudok védekezni, ha lanon csatlakoztatom, vagy ez ilyen időzített bomba?"
Készenléti áramkőr folyamosan rajta van ezen a modulon (WiFi, BT), szerintem az áramingadozás nyírhatja ki, az áramtalanítás talán segíthet, de ezt is csak zárójelben, mert nagyon sokan használtuk, használjuk folyamosan bedugva elvileg nem szabadna gondja legyen a készüléknek.
Az egészben a bosszantó inkább az hogy a SONY sajnos ezt a ficsőrt szándékosan tette bele a frissítésbe, semmi nem indokolja WiFi modul meglétét játék szempontjából.
Elvileg a CFW-sek miatt került ez be, de aki ténylegesen komolyan tolja az ipart annak nem egy MAC cím változtatás az akadály. Merthogy valaki ehhez hasonló miatt lesz boot loop-os a gép, telepítéskor nem látja a hálózati kártyát a rendszer, ezért nem települ fel a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
A masszív wifi használat végzi ki,mivel ilyenkor a modul rendesen melegszik.FAT-nál ez nem okoz gondot,mert a modul épp a belépő levegő útjában van,meg ha el is hullana az ember bedob egy másikat és kész.Ellenben slimnél bedugták a jó meleg táp alá,SS-nél meg szintén be van nyomorítva valami szűk helyre.
-
n.andras74
aktív tag
PS3 SuperSlim gépem nem indul...Főkapcsoló benyom piros...újra megnyomom és zöldre vált. Majd rögtön leál és sötétség. Tip?
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
seniman
veterán
válasz n.andras74 #76315 üzenetére
Talán tápegység.Nem is csippan?
-
seniman
veterán
válasz n.andras74 #76317 üzenetére
Mikor leáll,nem csipog?Nem villan fel egy pillanatra a sárga led is?
-
seniman
veterán
válasz n.andras74 #76319 üzenetére
Akkor az táphiba lesz szerintem.
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
PS3-on GTA V-ben egy csaló elkezdte elszedni az RP-met. Kiléptem a game-ből első lendületre, aztán a "players met"-ből írtam Neki, hogy nem szeretem a csalókat, mert csak csalással tudnak nyerni. Erre kaptam tőle egy olyan kedves kis üzenetet, hogy "thats ok i got your ip addres and c.i.d so shhh if u dont want ps3 ban".
Próbáltam emailben jelenteni a Sony-nak (és a social club-nak, de az nem ide tartozik), de sehol egy email cím. Igen, tudom, üzenetek, hromszög, az alján grief report, de az nincs sehol. Olyant egy üzenetnél sem látok. Mit tudnátok ajánlani? -
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
A Demon's Souls-t le szokták árazni néha a Storeban? Vagy nem érdemes arra várnom? PS4-es leárazott játékokat időnként újra leárazzák, csak ezért kérdem mert PS3-on még "új" vagyok. -
skopy
tag
Sziasztok. Nemrégen kapott a fiam egy ps3 slim -et és az usb portra rádugok egy pendrivet nem látja, a kontroller viszont megy rendesen.
Van valami ötletetek ?Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
A`rpi
addikt
-
DVlad
őstag
Urak!
Hogyan tudnám én ezt megvenni? Van fent egy demo verzió a gépen, de az furán működik. Régen lehetett többen is játszani, aztán egyszer csak 1 személyes lett, meg nem akart elindulni sokáig, stb. Szóval, évek óta szeretném ezt megvenni, de nem sikerült eddig. Megköszönném, ha segítenétek kideríteni, hogy elérhető-e egyáltalán. UK accom van.
Előre is köszönöm! -
BOBAKILL
őstag
válasz SzaSza0909 #76331 üzenetére
Oooo,ez örömhír számomra. Köszi az infót. Kár hogy arról lemaradtam, pláne annyiért. De remélem Karácsonykor lesz akcióban.
-
molnartom
aktív tag
Sziasztok!
Azt se tudom hogy kezdjem.
Talán így: tegnap a webes ps storéből megvettem a MAFFIA 2 játékot, annak rendje és módja szerint ki is fizettem. Eddig nem volt gond.
A probléma ott kezdődött, hogy nem kezdet el letölteni a játékot, mert kiírta hogy 2 rendszer van aktiválva! Ez meg mi?
Beléptem a https://account.sonyentertainmentnetwork.com oldalon és tényleg a Devices alatt 2 PS3 van.
(Van 2 fiam 12 és 6 évesek. Azt mondják nem tudnak róla, hogy került oda.)
Olvasva a netet,de azokkal a módszerekkel sehogy nem sikerül deaktiválni a rendszereket.
A PS3-an deaktiválni tudom, de ez semmilyen hatással nincs a rendszerre. A weben ugyanúgy ott van a 2 gép.
A letöltés persze nem megy.Remélem érthető a problémám és tudtok is segíteni rajtam!
Köszönettel:
Tamás
-
A`rpi
addikt
válasz molnartom #76333 üzenetére
"Sziasztok!
Azt se tudom hogy kezdjem.
Talán így: tegnap a webes ps storéből megvettem a MAFFIA 2 játékot, annak rendje és módja szerint ki is fizettem. Eddig nem volt gond.
A probléma ott kezdődött, hogy nem kezdet el letölteni a játékot, mert kiírta hogy 2 rendszer van aktiválva! Ez meg mi?
Beléptem a https://account.sonyentertainmentnetwork.com oldalon és tényleg a Devices alatt 2 PS3 van.
(Van 2 fiam 12 és 6 évesek. Azt mondják nem tudnak róla, hogy került oda.)
Olvasva a netet,de azokkal a módszerekkel sehogy nem sikerül deaktiválni a rendszereket.
A PS3-an deaktiválni tudom, de ez semmilyen hatással nincs a rendszerre. A weben ugyanúgy ott van a 2 gép.
A letöltés persze nem megy.Remélem érthető a problémám és tudtok is segíteni rajtam!
Köszönettel:
Tamás"
Weben deaktiváld a fentebbi leírás alapján, ha nem sikerülne, a regisztrált PSN fiókodnak megfelelő supporttal vedd fel a kapcsolatot.
-
A`rpi
addikt
válasz Tegla80 #76335 üzenetére
molnartom (#76333)
Igen, mielőtt deaktiválod előtte cserélj jelszót, ezt el is felejtettem írni. -
A`rpi
addikt
válasz molnartom #76337 üzenetére
"Köszi mind a kettőtöknek, de nem megy. Ez a hiba, jelszót azt tudok cserélni, nem gond.
nincs mellette, deactivation all gomb!"
Ez esetben akkor meg kellene nézi a profilod régióját, ha ez megvan akkor rákeresni az elérhetőségekre.
-
kreten67
senior tag
Hello.
Sziasztok, kellene egy kis segítség.Kaptam egy működésképtelen ps3 fat gépet,ami tulajdonképpen müxik csak nincs benne HDD. Raktam bele egy 160gb-ost és most ezt írja a képernyőre.
- Hiba a rendszerszoftver futtatása közben A ps-gomb megnyomásával indítsa újra a rendszert.
Ha a rendszert nem lehet újraindítani, a rendszermemória rendszerpartícióját újra kell formázni és a rendszer szoftverét újra kell telepíteni.
Vegyen fel egy 4.31-es vagy újabb verziót tartalmazó frissítési adatokat tartalmazó adathordozót, majd nyomja meg egyszerre a Start és a Kiválasztó billentyűt.
A frissítési adatok lekérdezésének módszerei megtalálhatók az Ön régiójában található SCE webhelyenItt nyomtam a STAR és SELECT gombot és igy folytatta
--Nem található hasznos frissítési adatok.
csatlakozzon egy olyan memóriatermékhez, amelyik
frissítési adatokat tartalmaz a 4.31-es vagy újabb verziótól.
majd nyomja meg egyszerre a start és select gombokatNémetül írta a gép ,de nagyjából ez a fordítása az 2db hibaüzenetnek.
Nos most hogyan tovább?
-
kreten67
senior tag
válasz seniman #76348 üzenetére
Igen én is így gondoltam ,de azt nem tudtam eldönteni ,hogy melyik verziót töltsem rá,mert a leírás szerint a jelenlegivel azonos vagy nagyobb verziószámúnak kell felmennie.
A figyelmeztető szövegben szereplő 4.31 van a neten másoknak is, és gondoltam ez egy általános szöveg nem utal a gépem jelenlegi verziójára. Rátolom a 4.81-et.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest