Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz BaliJack #4314 üzenetére

    Gyanítom ez azzal lehet összefüggésben, amit rá is írnak, hogy "Not suitable for laptop use.". Sejtésem szerint az állhat a dolog hátterében, hogy mivel alapvetően desktop használatra tervezik (mert ugye a PS3-at nem kapod az öledbe működés közben), ezért kihagynak egy-két alkatrészt (rázkódás-elnyelőt, szigetelést), ami alkalmassá tenné arra, hogy laptopba szereld. Gondolom ennek folytán a csatoló-felület is más annyiban, hogy nem engedi azt sem, hogy más gépbe tedd, mert lehet, hogy a PS3 alaplapi elektronikája "unlock-olja" valahogy.

    Bár, ennek meg ellentmond az, hogy egyrészt ugye ami saját vinyót beleteszünk a PS3-ba, az meg megy. Illetve ellentmond az is, hogy emlékeim szerint már olvastam olyat, hogy valaki betette a gépébe a PS3 40 GB-os vinyóját és simán ment neki. Azt próbáld ki, amit írsz, hogy közvetlenül alaplapra dugva megy-e.

    Megmondom őszintén én ki se próbáltam, eltettem jó helyre, mert rajtahagytam egy alap rendszert arra az esetre, ha egyszer szervizbe kell vinni a PS3-at, hogy akkor ne egy letöltésekkel, acc-okkal, meg mentésekkel teli vinyóval kelljen leadni, hanem visszateszem bele a szűz gyárit.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák