Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz dilipok #28183 üzenetére

    Nem tök mind1, hogy mikor kérdezem meg egyébként?? Tisztában akartam lenni mindennel, kb ma jutottam el odáig, hogy újat veszek, nem használtat.... szóval csak hónap végén tudom hozzátenni azt a plusz pénzt. Eddig használt volt terítéken, amit, akár most is megvehetnék. De nem értem, miért kell ilyenekbe belekötni?? Komolyan zavart az, hogy ezekröl kérdezgettem 2 - 3 héttel a vásárlás elött?? Azért ez már csupán csak rosszindulat, ami benned van.

    Igen is szeretném körbejárni a témát minden oldaláról, nem akarok 60 ezer forintot elszórni csak úgy. Egeret meg majd következö fizukor veszek hozzá, de addigis szerintem jobb mindennel tisztában lenni.

    Bár öszintén szólva, nem értem, mi közöd hozzá, hogy mikor veszek akármit is, vagy mire kötlöm el a pénzem. Vagy kérdezni csak akkor kellene szerinted, ha már mindent pontosan tudok, és elötte hirtelen?? Azért ez nem így megy sehol sem.

    Pl akarsz venni egy TV-t, nem hiszem, hogy 1 héttel elötte kezded beleásni magad a témába!

    No de mind1, ha vmibe bele akarsz kötni, ugyis belekötsz, de most abszolút nem érzem jogosnak a felvetésed.

    (Az egér körüli dolgokat is ti fújtátok fel, hogy minek az, meg csalás, meg szar az egész bla bla..... pedig egy tök egyszerü kérdés volt, és sikerült is 1 vagy 2 embernek értelmesen válaszolnia rá, miközben ti puffogtatok.... nem lett volna abbol sem ekkora úgy, ha nem egyből mindenki hurrogott volna)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák