Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz korbi #21377 üzenetére

    Sohanapján kiskedden. Ugyanis az a kb 150-200 aktív játékos, aki még kitart a PT mellett, nem méltó rá, hogy megvásárolhassa potom 650k rp-ért az egyetlen class7-es kocsit.
    (egy kis elmélkedés: két számérték szerepel fentebb:
    a) 150-200 játékos: nevetségesen kevés, ahhoz képest, hogy az egész világon elérhető, hiába van ott a német meg a japán verzió. Elméletileg ezzel játszik az egész USA, nem? Más kiadó, ha ilyen számokat produkálna már rég becsukta volna a boltot, de az aeri azt hiszi jó úton jár, hiszen veszik az AP-t dögivel. :W
    b) 650k rp: a régi rendszerrel sem volt egy kis összeg, de most, hogy minden rp szerzési lehetőséget kivettek vagy bannolgatólistára tettek, eléggé elérhetetlen összegnek számít. Még az igazi kockáknak is több hónap és akkor még csak egy alap kocsid van, amit nem néznek jó szemmel a játékban. Ahogy most játszogatok, nekem pl. lenne vagy 8-10 hónap mire öszehoznék ennyi rp-t)

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák