Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prtvlogan

    aktív tag

    válasz dino_m #3628 üzenetére

    dino_m: Köszönöm szépen a helyreigazítást, teljesen jogos! Éles szemed egyből kiszúrta a lényeget! :))

    El Nano: Hogy miért hihetetlen? Számomra az, hihetetlen, hogy a fizetésre várnak emberek (nem Rád gondolok személyesen, feljebb is írta valaki a fórumban) hogy 50 fontot kifizessenek egy játékért, (tehát nincs annyi tartalék sem, hogy egyből kifizessék) amiről csak ígéret van, hogy milyen jó meg szép lesz, és ha nem olyan lett, hát ez van. (új Batman megvan? ) Valószínűleg a megjelenéskor sem lesz több a játék, viszont akkor már el tudod dönteni, hogy akarod-e a megjelent tartalmat abban formában vagy sem. Ennyi erővel bárki kalapozhat, (és kalapozik is), majd ha összejött „y” összeg, veszek fel programozókat, keresek stúdiót, és összedobok valamit..Erősen sarkított a példa tudom..

    Továbbra is az a véleményem, hogy a cars-t kiadták, mert ki kellett adni, de nem sikerült még befejezni. Majd talán valamikor, ha nem, akkor pedig ott lesz a 2, ami biztos jobb lesz…

    Most elköszönök a Tisztelt Fórumtársaktól, mert a játék van annyira megosztó, hogy a kommentek nagy része egymás érveinek ütköztetése, a játékról kevés szó esik, ha pedig igen, akkor a nagyobb része a hiányosságokról szól.

    További jó játékot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák