- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a saját hozzászólásomat lehet törölni?Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
gjoco1
addikt
válasz harsanyi315 #1802 üzenetére
Szia !
Ha kifutottál a szerkesztési időből aligha.
Ha még szerkesztheted , akkor töröd és lap elhagyása ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
csendes tag
-
gjoco1
addikt
válasz harsanyi315 #1804 üzenetére
Nincs mit !
Amúgy ha gond van , keress egy [Moderátort] és segít ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
csendes tag
-
jel1
aktív tag
Hogyan tudok úgy keresni, hogy csak az ingyenesen elvihető termékéket adja ki?
Szeretnék követni ilyet, hátha meg tudok menteni pár cuccot a kukától. -
szombi
tag
Sziasztok!
Nem épp abszolút kezdő, de most ez megfogott. Hardverapró: keresem a hirdetés oldalán (terméklap?) a "Kedvencekhez hozzáad", azaz a csillag gombot. Én vagyok ekkora láma hogy nem találom, vagy tényleg nincs ott? A listákban (akár az "xxx további hirdetései") ott van, de jó lenne ha a terméklapon is ott lenne. Ha konkrétan keresek valamit akkor a listából megnyitom (új lapon) ami felkeltette a figyelmemet, végigolvasom a hirdetést, majd azután döntök hogy berakom-e a kedvencek közé. Ez kicsit macera, ha a terméklapon nem lehet... -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudom béna vagyok, de a legutóbbi játék eredményeit hol tudom megnézni? Se a topicot, se a játékot nem találom
-
csendes tag
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha meg szeretném tudni, hogy miért lett az egyik hirdetés kitiltva (nem az enyém) azt megtudhatom? Esetleg, ha nem teljesül egy üzlet és már nincs fent a hirdetés, hogy tudnám jelenteni? Van egy email, vagy topic esetleg külön erre?
Erről lenne szó: [link]
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet linkekre rákeresni a fórum hozzászólásaiban? A [link] vagy href kifejezésre rákeresve nem talál linkeket. Ha az URL path-t írom be, az sem működik. -
addikt
Szia!
Ilyet szerintem sajnos nem lehet. -
senior tag
Sziasztok,
Hol lehet jelenteni tagot, akinek nincs aktív hirdetése? Az adatlapján nem látok erre opciót. "Másod"regisztráció, sokszorosan kitiltott felhasználóról van szó, aki privátban zaklat és szeretném rá felhívni a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz XboxGamePass #1816 üzenetére
Szimplán letiltod és pacsi.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Mirage
tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ha például engem érdekelne puszta kíváncsiságból, hogy a kedvenc topikjaim, pl PS5 topik hányan tekintik meg egy nap, azt meg lehet valahogy nézni?
Tehát nem csak a hozzászólásokra gondolok, hanem a megtekintésekre. -
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
Hello.
Van lehetőség utólagos komment törlésre vagy szimplán annak tartamának törésélre?
Anno pár helyre írtam ami egyáltalán nem az én világom és így vissza gondolva nem igen szeretem hogy ott van .~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
MODERÁTOR
válasz Krisztianby #1822 üzenetére
A moderátort keresek a fórumhoz topikban tudod jelezni, ha hozzászólást szeretnél töröltetni.
Harrrr!!!!
-
Mr X
veterán
válasz #72445440 #1824 üzenetére
Az Egyéb -> Ingyen elvihető kategória nem jó?
-
aktív tag
Hello, hát, jobb topikot nem találtam ennek a kérdésnek
A "Korábbi nick" információ mennyi ideig maradot ott a profilomon? Azt tudom, hogy egy idő után eltűnik csak nem tudom ez mennyi idő.
Köszi
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Most vásároltam első alkalommal a HarverAprón. Tudnátok abban segíteni, hogy vásárlás után hogyan kell értékelni az eladót?
A termék adatlapján rányomtam az Értékelem gombra, de erre azt írta ki, hogy "Már kezdeményeztél értékelést"Innen most hogyan tovább? Igen, kezdeményeztem, hogy hogyan tudom meg is írni és elküldeni?
-
MODERÁTOR
válasz Andralin #1832 üzenetére
Ez azért kell, hogy ne lehessen valótlan üzletet értékelni. Ha az eladó is visszaigazolja az üzlet létrejöttét, akkor nincs az, hogy random emberek adnak neki értékelést.
Ha nem engedélyezi az eladó az értékelést és az értékelő negatívan szeretné értékelni, akkor a jelentés gombra kattintva leadhatja a negatív értékelést, amit a hardverapródok engedélyeznek és meg fog jelenni az eladó adatlapján.Harrrr!!!!
-
pista43
friss újonc
Üdv a fórumozóknak!
Amíg win7-et vagy korábbi verziókat használtam az asztali gépemen semmi baj nem volt akkor ha 2 db wincsesztert csatlakoztattam a géphez. Amióta win 10-et használok egy idő után a gép nem indul el és NTLDR üzenet jelenik meg.
Ha az egyik wincsesztert kiiktatom akkor normálisan elindúl a gép majd visszatéve a második meghajtót minden a régi. Ma ismét úgy indult a napom, hogy ki kellett venni az egyik wincsesztert és a fentebb említett procedúra következett. Kérdésem az, hogy a win 10 miért nem viseli el a két wincsesztert?
Pista.[ Szerkesztve ]
-
pista43
friss újonc
Mielőtt a kérdésemmel fordultam volna a fórumozókhoz elolvastam az ittlevő témák zömét de még hasonló problémával sem találkoztam mint az enyém. Az"itt"-re kattintva se jött megoldás a problémámra.
Amúgy köszönöm az infót.[ Szerkesztve ]
-
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Felhasználói névre rá lehet keresni valahogy?
Esetleg ki lehet-e listázni valahogy az összes nicket betűrendbe?
A mostani nickemnél is van régebbi regisztrációm, de valamikor elfelejtettem hozzá valami adatot és újat csináltam (a mostanit).
Kíváncsi lennék, hogy létezik-e még.
Sajnos a pontos nevet se tudom, ráadásul egy elírt angol szó volt a nick...[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
válasz Winner_hun #1840 üzenetére
5 és fél órával regisztráltál előttem.
Ahogy leírtad úgy nem tudok rátalálni. Esetleg volt valaha inaktív user gyomlálás?
Kilistázva esetleg kitudnám választani.
A People szó volt nagyon elírva, félreütve. Azt nem tudom ,hogy volt-e előtte esetleg valami mint pl. PartyPeople
Az akkor használt emailfiók tuti megszűnt. Lehet még @egon.hu volt a szolgáltatja. Eleje talán whja14, vagy vhja14 volt az emailnek.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Czmorek #1841 üzenetére
2. Töröljük a nem aktív tagokat
Itt érdeklődj, hátha tudnak segíteni
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
cbm1974
tag
Sziasztok, melyik topikban lehet válaszokra lelni GPS-el kapcsolatos problémákra ?
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
suits
tag
hali
Vki letudná írni gyors hogy müködik hardveraprón a fizetés ha veszek valamit? -
Bjørgersson
félisten
Hardveraprón árult termékre vagy Hardveraprós szolgáltatásra gondolsz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
suits
tag
válasz Bjørgersson #1849 üzenetére
Hardveraprón árult termékre
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest