- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mircike1
tag
Sziasztok! Nem tudom, hol kérdezhetném, ezért itt kérdezem. Fogalmam sincs, hogy miért, de a gyerek szgépéhez usb-n csatlakoztatott egér és fejhallgató világít, miután a gépet kikapcsolja. Eleinte azzal gyanúsítottam szegényt, hogy nem is kapcsolja ki, csak alvó állapotra teszi, de most már biztos, hogy TÉNYLEG kikapcsolja. Mi a teendő, segítsetek? Nagyon rossz, hogy fényszennyezésben alszik. Köszönöm előre is!
-
somogyib
őstag
Egy ideje már péházok, de van egy kérdésem:
Vannak a felfüggesztett userek, akik beszürkülnek és az adatlapjukon írva van, hogy végleg felfüggesztett vagy az, hogy mennyi idő van hátra. De találkoztam olyan adatlappal is ahol nem volt semmi írva, csak szürke volt szegény.
Ezek miért kapnak bant és miért nincs feltüntetve a felfüggesztési idő?
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
Nem erre, ezt ismerem, ők magukat jelölték törlésre. De láttam olyat, hogy eredeti avatarral és nick-el volt beszürkülve, de az adatlapján nem volt feltüntetve, hogy végleg vagy időre van felfüggesztve. (most rákerestem a userre akinél láttam, de már nem szürke ).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Hol tudom beállítani hogy a fórumban a nevem alatt ott legyen a link a logut-hoz?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Hardverapróval kapcsolatban hol lehet kérdezni?
Az érdekelne, hogy ha újra hirdetek az archív-ból, akkor nem lehetne rezetelni a nézettségi számlálót? -
Bjørgersson
félisten
válasz user112 #1565 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Archiválásból visszahoztam egy hirdetésem és szeretném törölni a korábbi hozzászólásokat. Semmi negatív dologról nincs szó, csak elég régiek és jobban örülnék ha a frisseket látnám csak.
Ezt miként tudom megtenni?
Üdv,
Gergőszerk:
Oké, előttem is hasonlót kérdeztek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gergosz2 #1567 üzenetére
Jelented a hirdetést, aztán leírod, hogy mit szeretnél, miért szeretnél.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom egy tagnak azt az oldalát megjeleníteni, ahol be kell írni a megjelenő kódot és kiírja a tag személyes adatait. Pl.: telefonszámát. Mert ugye, ha a nevére klikkelek ott nem az az oldal jön be. Előre is kösz!
-
MODERÁTOR
Üdv!
Jól látom hogy a cikkeket lehet oldalakra bontani, a blogokat pedig nem?
20 éve a Prohardveren
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A topikoknál fel lehet iratkozni e-mailes értesítőre (új hozzászólás esetén). Hol tudnám kilistázni, hogy jelenleg milyen topikoknál van ez az értesítő bekapcsolva nálam? Kerestem több helyen is az infót, de nem találtam.
Előre is köszönöm a segítséget. -
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #1574 üzenetére
Jelenleg nincs ilyen opció, csak úgy látod, hogy melyikre vagy feliratkozva, ha megnyitod az adott topikot.
Esetleg az e-mailjeidben vissza tudod keresni (ha nem törölted őket), hogy honnan kaptál topik értesítőt.Fejlesztési ötletként feldobom lezsonak.
Harrrr!!!!
-
BigBlackDog
veterán
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Sehol nem találom az új hardveraprón, hogy hol lehet ingyenes UP-ot csinálni a hirdetésekhez
-
woogie
újonc
válasz Winner_hun #1522 üzenetére
Sziasztok!
Ez engem is nagyon érdekelne, köszönöm!
-
Lenry
félisten
már egy ideje nem vagyok abszolút kezdő, de nem találok jobb topikot a témára: átlagjúzerként tudok Logout bejegyzésbe olyan kattintásra nagyítós táblázatot csinálni, mint amilyenek pl a Mobilarénás tesztekben vannak?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bjørgersson
félisten
Ha jól tudom, nem, pedig jó dolog lenne. Akár még hozzászólásokban is.
-
riabella
újonc
Hogy kell egy Form-ot visza hozni amit le toroltem Excel VBA-ban?
-
8
senior tag
Névváltoztatáskor a hardverapró értékeléseim maradnak és az új névhez lesz csatolva a pozitív-negatív értékelés szám ugye?
Köszi!52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
cbm1974
tag
Sziasztok, olyan fórumot kersek, ami szünetmentes tápokkal is foglalkozik. Ill. hallom, meg lehet változtatni a fiók nevét és minden marad a régibe, mert eddig nem volt lehetséges,csak az avatar változása... Köszi!
[ Szerkesztve ]
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Használt videókártyát szeretnék venni HA-n, de mivel félek, hogy kifogok egy széthajtott bányász kártyát, ezért gondoltam, hogy az eladó nevére rákeresek pl a bányász topikban.
Tudom, hogy konkrét nick névre alapból nem lehet rákeresni, de szerintetek van bármi rejtett módja?
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Sziasztok ,
Van egy olyan problémám,hogy nemrég regisztráltam és véletlenűl a profil törlése opcióra nyomtam a beállításaimnál....
Az autómatikus jelszómat szerettem volna megváltoztatni egy általam megjegyezett re mikor is mobilról voltam fenn amin nagyon kicsi volt a megjelenített kép és a profil törlésre nyomtam véletlen a kitöltött jelszó mezökkel
Hogy lehet ezt visszacsinálni?
Mert nem tudom mennyi aktív idővel rendelkezem még a végleges törlésig[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
értékeléseimnél van egy értesités, mivel a vevő kétszer nyomott rá az értékelés gombra.
Egyszer már értékelt, le is zárt a hirdetést. HOgy lehetne ezt a másodikat eltüntetni?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
üdv
Hol van az leírva hogy ha válaszolok 3-4 embernek, akkor egymás után írjak 5 hsz-t vagy egyen belül , név megjelöléssel kell e válaszolni. Van egyáltalán erre irányelv? Vagy lehet 5 új hsz-t írni egymás után?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #1599 üzenetére
Sehol, válaszolhatsz mindenkinek külön, ahogy jól esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest