Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz sziszi-fuszi #3240 üzenetére

    Tényeket itt én mondtam, valamint nem tudom hogy normális szavak hol nincsenek, mert hogy anyázást meg hasonlót nem látsz tőlem, az is biztos.
    Az más, hogy ha azt mondom hogy szar, a szar egy magyar szó, most azért mert neked ez nem tetszik, vagy éppen nem tudod értelmezni, ezért én nem fogok más megfelelőt használni, érdekes mód másnak semmi baja nincs vele.
    Egyébként megint ott a hazugság a mondataidban, nem fogok mindent kielemezni, mert a fröcsögés már megvolt, szidni meg megint nem szidok mindent és mindenkit, csak ami szar, márpedig:
    -Az ország és vezetése általánosságban szar, ahogy a legtöbb haveri alapon vezetett cég és annak vezetése is és ezt nem csak én mondom, hanem az ország értelmiségi rétege, nyilván aki nem így látja, az nincs benne ebben a rétegben, illetve ennek a rétegnek egy jó része már külföldön van, mert nem bírta ami itt megy.
    - A PR szolgáltatási hálózata jó pár helyen szar, a nincs net fb oldalt sem én alapítottam, ahogy a másik ph-s kolléga sem én voltam, aki talán szigetszentmiklósi volt, de ott is egy kalap szar volt a szolgáltatásuk, nem csak itt.
    Hogy a tények meg gusztustalanok, arról nem én tehetek, én csak kimondom, az országon meg a szolgáltatón meg nem én fogok, meg nem is akarok változtatni, hogy ne ez legyen az igazság, szóval nem, nem akarok én mindent jobban csinálni, már én is unom és lehet kimegyek külföldre, csak legyen vége ennek a vírushelyzetnek is, amit ez a majom kormány nem tudott rendesen lekezelni.
    Egyébként mondtam már neked azt hiszem, hogy nem tudsz olvasni, én írtam hogy valószínűleg itt helyileg szar a hálózat több helyen, vagyis helyi műszaki probléma van, mert nekem is van olyan más településen élő PR-es ismerősöm, aki elégedett a szolgáltatással, mondjuk ő talán csak egy erősítőnyire és 100 méteren belül van a Node-tól, így nem csoda, a szolgáltató meg a háztartásomon kívüli rajta kívül álló műszaki problémákat oldja meg valahogy, már ha olyanról van szó mint pl. az émász hülyesége néha, bár ilyen probléma nincs mostanában.
    Egyébként a túlterheltséget kivéve mostanában nekem sincs különösebb problémám, de azért elég szomorú hogy a 120-ból átlagban 50-80 Mbit/s van meg lefele, a túlterhelésről meg ők tehetnek, mert egyrészt szarul lett kialakítva a szegmens, másrészt azóta se nagyon csináltak semmit, hogy jobb legyen, szóval erre most mit mondjak neked.
    Ha meg a Telekom kiépíti az optikát végre, akkor azonnal itt hagyom őket, azonban úgy hallottam, a vírus kicsit nekik is, meg az alvállalkozónak is betett, szóval jelenleg nincs alternatíva.
    Hát ne haragudj, de erre a szintre nem is tudnál süllyedni, mert ellentétes irányban van a süllyedés irányával, na de mindegy, legyen igazad most az egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák