Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Con Troll #2309 üzenetére

    Örülnék neki, mert már nagyon unom őket. Nem igaz hogy arra kell hazajönni, hogy szar a net, azt egy rohadt filmet nem tudok letölteni, mert nem győzöm kivárni, talán ha délután 3-4-kor elkezdem letölteni, akkor olyan hajnal 3-4-re le is jön egy 15-20 GB-os film, röhej.
    A TARR Kft. (na, a TARR tényleg magyar szolgáltató, ezek meg ... inkább nem mondom, mert rasszista leszek) is bőven leelőzte már ezt a retek inkompetens céget, pedig előfizetői létszámban nem olyan egetverő a különbség, mégis már évek óta 120-as, illetve 200-as csomagokat árulnak, sőt már most elérhető náluk az 500-as csomag, mert ők már a 21. században élnek és aszerint gondolkodnak és próbálják kiszolgálni az igényeket, ezek a tetvek pedig vagy két évszázaddal le vannak maradva, persze árazásban meg kurvára el vannak szállva, röhej.
    Szégyen, hogy Mo-on ilyen szolgáltató egyáltalán létezik, azt akkor van olyan hülye aki még be is védi őket, már bocsánat, de nem fogok finoman fogalmazni, meg szépíteni, már annyira elegem van belőlük.

Új hozzászólás Aktív témák