Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #2194 üzenetére

    Persze, azzal van a fő probléma, aki nem nézi el, hogy a színvonal folyamatosan süllyed, hogy én erre miért nem jöttem rá. Te figyelj már, fejjel lefele jártál eddig életedben vagy mi? Nem csoda ha kicsit megbuggyantál :D
    Meg persze, pont én fogok kimenni külföldre azért, mert a sok birka lelegeli az országot, aha álmodj még királylány :D
    Amúgy figyelj már, ész osztásnál nem voltál jelen, vagy csak manapság már luxus a gondolkodás? Úgy kezdtem, hogy ha elmegy az internet, akkor nincs telefon és mobilról kell hívni, ugye térerő meg megint lófasz, na de ha nincs interneted, akkor hogy a fenébe akarod a minibázist működtetni? Még ha csak egy erősítő, vagy jelismétlő lenne, akkor azt mondom hogy rendben és hogy van értelme, vagy ha esetleg nem ilyen alkalommal lenne jó, de így nem sok értelme van.
    Akkor nem lenne szar, ha mindenféle az előfizetőnél elhegyezett erősítő meg egyéb kütyü nélkül lenne normális lefedettség, kb. mint amikor a PR a gyenge jelszintet akarja az előfizetőnél felerősíteni, a megoldás egy kalap szart se ér, persze a hülyéknek jól hangzik.
    Amúgy nincs ebbe semmi mazochizmus, elmondom a véleményem és kész, ha kell többször is, hogy a kicsit lassabb felfogású emberek (remélem magadra ismersz) is megértsék, hogy bizony miért is szar.
    Sajnos igaz az a mondás, hogy boldogok a tudatlanok, ezért is nem tudok én boldog lenni, mert tudom hogy egy rakás szarral szúrják ki az emberek szemét. Téma részemről lezárva.

Új hozzászólás Aktív témák