Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Dorian #41025 üzenetére

    A teljesség kedvéért megemlítendő, hogy a VT20-hoz még nem vehetsz Samsung szemüveget (ez a móka csak a 50-es szériától kezdődött). Bár lényegében mégis igazad van, hisz ez a 20-as széria kötöttsége, miközben az 50-es (vagy ma már inkább 60-as) széria az alternatíva, amihez jó az olcsó Samsung szemüveg is.

    A 50VT20 valóban kevésbé irreális 280k-ért, mint a 42GT20 180k-ért (ez nem is egy, de két éve lett volna akciós ár, nem most), viszont szerintem az is sok. Hozzá kell tenni azt is, hogy a VT30-al ellentétben az üzemórákkal együtt nőtt még a fekete fényerő is, amitől ugyan élvezhető maradt, de messze az 50-es széria szintje alatt végzett a kontrasztarány. És a 20-as szériánál sehol sem volt még a Focused Field Drive se, ami szerintem szubjektív érzése látványosat dobott a Panasonic-nál a mozgóképkezelésen. A külső design-on kívül tehát mindenben elmarad egy 50ST50-től (közben a filterek is fejlődtek minden évben, így saccra az ST50-en is van már olyasmi, mint a VT20-on), de ehhez is hozzátartozik, hogy a 20-as szériának még látványosan vastagabb volt a kávája (aki a külsőre hajt, annak ez is szempont lehet).

    Ennyit én biztos nem adnék ezekért. A 42GT20 egyáltalán nem is kéne saját használatra, az 50VT20 pedig legfeljebb annak lenne alternatíva, aki már nem kapott 50ST50-et, sokallja a most még drága ST60-at és minél előbb TV-re van szüksége. Viszont neki is legfeljebb az 50ST50 kifutó áráig lenne ez jó vétel, nem drágábban (akkor kaparja inkább össze az 50ST60 árát, mert az képminőségben tényleg otthagyja a VT20-at, és hamarosan nem lesz már sokkal drágább, mint 280k).

    A plusz egy év garancia pedig épp az, ami egy ST50 kifutó árával tényleg akcióssá tenné az ajánlatot. Ez lenne a hab a tortán, ami rávesz, hogy "na jó, akkor megszabadítalak a 3 éves raktáron ragadt cuccodtól". Nem olyasmi, amiért felárat lennél hajlandó fizetni egy akciós kiárusítás esetén.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák