Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Shadowbull #39020 üzenetére

    "Azert fogok 65VT60-at venni, mert tevezni akarok rajta es nem mozizni."

    Na végre, megváltozott az álláspontod? Többször nemtetszésedet fejezted ki, amikor még nagyobb tévét ajánlottunk valakinek. Nemrég még kiselőadást tartottál a fogyasztói társadalom mélybehúzó örvényéről, miszerint :

    "mindig azt mondjatok, hogy a 42-es teve nagyon hamar osszemegy. Megy a fenet ossze, pont ugyanakkora lesz 10 ev mulva is.
    Ami elmulik, az a wow-erzes, amikor az ember eloszor meglatja. De van egy rossz hirem: az ember mar csak ilyen, ez az erzes MINDIG elmulik, barmilyen nagy tevet veszel. ha ezt hajkuraszod tevenezes helyett, akkor az egy masik topik masik temaja.
    Az ember mindenhez hozzaszokik, barmennyire hihetetlen is elsore, de hozzaszokik a 100 colos tevehez is, a 600 lovas autokhoz es draga szallodakhoz is. Aztan ha nincs benne lelki tartas, es mindig csak a wow-erzest hajkurassza, akkor konnyen ugy jarhat hogy egy szep napon a sajat cipofuzojere akasztva talaljak meg valahol egy szekrenyben, egyik kezeben kokainos csomag, a masikban meg a sajat farka..
    De ha nem eppen sorozatsztar az illeto, vagy rockzenesz, akkor csak cserelgeti a teveket egymas utan, kidob az ablakon egy csomo penzt, kozben meg kieg."

    Egyébként nagyon tetszett az írásod, de örülök, hogy beláttad, jó az a nagy méret! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák