Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szijartg

    senior tag

    válasz Tomika1981 #1857 üzenetére

    De az 500óra is csak optimális. Azaz nem kötelező annyin járatni.
    Én mikor megvettem november elején a tv-t akkor én is azon agyaltam hogy hogy a búbánatba tévézek össze 500órát. Hát egyszerűen.
    Követtem a tanácsokat, először még analog digi kábellel etettem mindent normálon hagyva, még hd filmeknél is. Eltelt 150 óra, rájöttem, hogy a digi ingyen adja a dvb-c-t. behangoltam arra, örültem hogy milyen szép minden :DDD még ekkor is normálon etettem.
    Majd december közepén 330óránál a tv adást még mindig alap normál beállítások mellett használom. De, a gépről átvitt hd-kat már true cinemával és öko meg minden ilyen okosság kikapcsolásával. Meg persze 24Hz-re állítva a winbe a frissítést. Csodálatos. Fekete tényleg fekete. Se ghost, igaz, 1db subpixelt találtam a jobb alsó sarokba kék háttérnél. Csak annál hála a jó Istennek. De pl, 2hetente átvizsgálom tetsz képekkel.
    Idén még nem néztem meg benne hogy mennyi van, de szerintem már közel vagyok a 400hoz. Ahogy elérem az 500at, átnyomom digi sport hd-re és frankón beállítom hogy milyen legyen a tv adások képe.
    Természetesen a true cinemát is kicsit beállítom.
    És szerintem nem olyan nehéz egy ilyen készülékre odafigyelni. Talán meg is fogja hálálni és nem fogja beadni a kulcsot idő előtt.

Új hozzászólás Aktív témák