Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

válasz .LnB #99574 üzenetére

Pont a napokban toltam végig. A trófea leírása szerint 4000 pont felé kellett vinni (feltételezem, ez adná a legjobbat), ténylegesen nekem olyan 5500 pont körül jelentkezett be Hackett. Ne foglalkozz vele különösebben sokat, ha a Priority küldetések előtt megcsinálod az elérhető mellékküldetéseket, akkor simán meglesz.

Egyébként egyetértek a másik topikos írásoddal, kicsit kaotikus a harmadik rész rendszere. Alapból nem értem, hogy miért kellett egy fül alá tenni a mellék és főküldetéseket, amikor eddig tök jó volt, hogy el volt különítve. A galaxis térképe is kevésbé volt átlátható, több mellékküldetés helyszínét a neten kellett megnéznem. Nem beszélve arról, hogy figyelhettek volna arra, hogyha nem mehetsz vissza egy helyszínre (Eden Prime, Omega), akkor ne látszódjanak a hozzájuk tartozó teljesíthetetlen mellékküldetések.

Az első két rész nagyon bejött, a de a harmadiknál már nagyon vártam a végét.

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák