- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz miami #170799 üzenetére
Nekem sem, de sokaknak igen, és vannak ilyen megoldások, hogy ha külső ssd-n van, akkor tedd a belsőre, ha belső van akkor tedd a külsőre, ha nincs is külsőd, akkor rakd újra, de a tapasztalat az, hogy sokaknál semmi sem segít rajta. Nem ez az első ilyen játék PS5-ön, és xboxon sem ismeretlen a jelenség, szóval nem kizárt, hogy az AMD kefélt el valamit. Ilyennek egy konzolon nem szabadna történnie(többszörösen virtualizált környezetben futnak), és mégis megtörténik.
-
Mezcal
addikt
válasz nincsnév007 #170782 üzenetére
A GT tök jól játszható kontival. Vannak olyanok, akik A+ rankban vannak kontival.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Triathlete
senior tag
válasz nincsnév007 #170794 üzenetére
Jó lesz az! Most javítottak a fizikán ami sokaknak nem tetszik, viszont élethűbb lett. A rázókő nem csak egy valami a pálya szélén végre, a terhelésváltásokra is sokkal jobban reagál az autó. Pályautózáskor lehet elsőre idegesítő lehet agyig nyomod a gázt és úgy fordulsz mint a forzában, mert akkor indul a piruett. Rally része sokkal jobb most mint pár hónappal ezelőtt.
A játék online kompetitív részénél ha nem akarsz idegbajt kapni akkor mindig a C-kategóriást válaszd. Ott kevesebb a retard.
Feladat, kihívás bőven van a játékban. Sose leszel kész.[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Wesder
félisten
The Plucky Squire launches September 17 as a day one PlayStation Plus Game Catalog title
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BossBoss
őstag
válasz BossBoss #170726 üzenetére
Hátha valakinek segít a későbbiekben:
SU-101217-2 hibára a megoldás:USB-ről újratelepítés volt a megoldás. Minden helyrejött!
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #170826 üzenetére
"meg volt egy generációváltás"
Mintha ez bármikor is érdekelte volna a Bethesda-t. Most megmondom előre hogy az ES6 ugyanolyan elavult lesz mint most a Starfield.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #170829 üzenetére
CryEngine, lásd Kingdom Come Deliverance. Az a játék gyakorlatilag mindent tud és sokkal jobban ráadásul, amit egy Bethesda rpg-nek tudnia kéne egy modern konzolon. Házon belül nincs semmi, az Arkane is azért használt a Preyhez CryEngine-t, mert a Void nem volt alkalmas egy olyan komplex, fizika alapú sandbox játékmenethez, amit megálmodtak hozzá és ez egy Bethesda játéknál is elég fontos lenne (tízezer krumpli a raktárban ugye).
Azért tartják meg, mert ismerik, könnyen fejlesztik és ami még fontosabb, hogy a modderek is ismerik, rájuk lehet bízni a szaros játékuk kikupálását.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sliderxy
senior tag
HyperX Cloud Core Wireless-hez emlékszem, hogy volt aki már vett innen új fülpárnát.
Nem találom a hsz-t.
Valakinek esetleg van forrása honnan érdemes rendelni? -
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátom ps5-öse kb.20perc játék után kikapcsol.Minden játéknál ezt csinálja.
Gondoltam csinálok egy teljes törlést+usb-ről rendszerfrissítést (jelenleg a legújabb van rajta)+egy "pasztázást".Utóbbival vagyok kis gondvan,mert még nem csináltam.
Van esetleg vmi ajánlott folyékony fém (ha jól tudom ezeken már az van) vagy mindegy milyet veszek rá? -
Moby
addikt
válasz Elims #170834 üzenetére
Szép dolog, hogy jót akarsz, de ha nem csináltál még ilyet, szerintem ne egy PS5-ön kezdd el, főleg ne másén Nem olyan könnyű azzal dolgozni, és az elektromosan vezet elég jól, egy nagyon pici észrevétlenül rossz helyre kerül, és el is füstöl a gép. Vigye be a haver a szervizbe, ott megcsinálják biztos kezek.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Pár órája megjelent
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elims
veterán
KKaresz,Kendek:
WhiteWalker: Köszi!Az már megvolt pár héttel ezelőtt.Alapos voltam,de nem változott. :-/
-
válasz Elderath #170839 üzenetére
Leszedtem, ránéztem 1 kör erejéig. Érdekes ez a sziklás hegyi környezet. Végre nem 30fps de majd ha lesz időm meg társam lesz érdekes mert egyedül nagyon nehéz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
-
Frod
addikt
válasz Elderath #170844 üzenetére
Ezt nem vitatom, de az új UI olyan lett, hogy 500+ óra után is csak lestem, hogy, mi hol/merre.
Elsőre nagyon nem jön át, remélem megszokom.
Azt jól látom, hogy pl FOV csúszka továbbra sincs?
Rég játszottam ez tény, de egyszerűen annyira "közel" van amit látok, hogy rendesen zavart.Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #170846 üzenetére
Nem az a lènyeg hogy mi a pletyka, hanem hogy ki mondja. De ezt már említettem múltkor is. Felőlem mindent is kiadhatnának PS5-re, pont nem érdekelne.
A szokásos Halo/Gears/Forza trió mellett egyedül a Starfield az ami jelenleg nagynak számít, és mivel most jön hozzá DLC, ezért egy PS5 bejelentés nem lenne teljesen ördögtől való.
A Forza most kiesett ebből a kosárból, a legvadabb pletykák szerint Halo 1 remaster lesz, de szerintem ez sem valószínű, a Fenyx Collection a Gearsből meg már 10+ éves pletyka kb minden évben. Meglepne ha most jelentenék be, ráadásul multiplatként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest