- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz lo_jo #170250 üzenetére
Second-party developer is a colloquial term often used by gaming enthusiasts and media to describe game studios that take development contracts from platform holders and develop games exclusive to that platform, i.e. a non-owned developer making games for a first-party company.
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Kuzinnal közös volt a ps+, ugye eddig neki ps4 pro volt még nekem ps5.
1 hete vett egy ps5, be is lett állítva ment is a megosztás.. De hibás volt a ps5-je és visszavitte kicseréltette, de annyi esze nem volt hogy a megosztást törölje, ne tudom kell e egyáltalán. A másik gépen aktiválta ugyanúgy a profilt meg a megosztást de Én azóta nem tudok játszani a ps+ os játékokkal.. Mi a teendő ilyenkor? -
MODERÁTOR
válasz Beretvás #170252 üzenetére
Mindketten jelentkezzetek be a másik konzolján is (ne vendégként, hanem rendesen), és keresztbe legyen beállítva a megosztás köztetek. Tehát nálad a konzolon a kuzinod profiljánál kell aktiválva lennie a konzolmegosztás és offline játék opciónak, így fogod tudni futtatni a letöltött játékait. Nála pedig pont fordítva, és akkor ő is fog tudni játszani a letöltött játékaiddal.
Ha a konzolon hibát ír ki a megosztás aktiválásakor, akkor böngészőben Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All Devices.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #170245 üzenetére
Ha megnézzük az első részt és akkoriban milyen játékok jöttek, költségvetés és bevételek például akkor lehet látni hogy nem fő projektek közül való.
Ha lehet vonalat húzni az exkluzívok közé, akkor mondjuk előrébb van egy GoW, Horizon, bármilyen Naugthy Dog játék, aztán jön például a mostani Ronin, Stellar blade, anno detroit és a Death Stranding is.
Tehát amikor nem mindenkinek akarják eladni a játékot, mert mekkora jó, hanem inkább egy szűkebb de annál lelkesebb vásárló bázist szólítanak meg.Másodvonalast pont erre érem, hogy DS1 bármilyen jó lett, hasonlísd össze a Last of Us2-vel bármilyen téren. Vagy egy Ragnarokkal.
Nekem Demon Souls és Returnal is inkább sideproject.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
DS1-ből többet adtak el, mint ezekből. Nem tudom milyen téren akarod összehasonlítani.
Az a kettő 1st party game, a DS1 meg 2nd....ish party game, de lassan már hűtőszekrényre is kiadják. TloU-ból készült(és készül) sorozat, bár az egyelőre inkább az első részt dolgozza fel, death strandingből meg készül film.
Mit szeretnél összehsonlítani? -
_drk
addikt
Költségvetés, marketing. Alapból kire lövünk?
Teljesen más a megközelítés. Ti hozzátok egy lapra ezeket, nem én.Spiderman2 reklámot néztem Forma-1 alatt. Az mindenkinek szól! Hívószó és hívőerőt tükröz egy ilyen cím, ott az 50 millió tulajt és még sok-sok millió új tulajt akarnak megszólítani.
DS1-2 ezzel szemben sok reklámot nem láttam. Biztos nem kapott Kojima 300 milliót. De nem is az a célja ezeknek.
Sokkal kissebb a scope.Demon Souls a nagyra hízott souls közösséget szólította meg, Returnal a divatossá vált roughlike stílust "maxolta ki".
De mindenki jól tudta hogy itt nem lesznek 20 milliós eladások és nem is ez volt az elvárás.
Ezért másodvonalas címek ezek és nem is értem mit nem értetek.[ Szerkesztve ]
-
matt22
tag
Akit esetleg érdekel a Dead Space remake:
USA accounton benne van az EA playben, amiből 1 hónap most ott is akciós (0.99 USD) -
MODERÁTOR
válasz matt22 #170263 üzenetére
Magyar account-tal is benne van, és itt is 399 Ft most az első hónap. De ez nem is annyira újdonság, én már tavaly végigjátszottam.
-
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #170266 üzenetére
Ami benne van, annak az adatlapján fel van tüntetve, hogy Included with EA Play.
-
törölt tag
Na levertem azt a lovagot Elden Ring elején.
Smithing Stone-t hol érdemes farmolni? Van az a bánya, azt írják neten, ott sokat dobnak az arcok?
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
sziasztok
PS trial lehetősséggel kipróbáltam a Cyberpunk 2077-et, eléggé bejött, lemezesen szerezném be, 20k-t megér vagy inkább várjak egy nagyobb leárazásra? 🤔
-
Hiei555
tag
válasz Phobion #170277 üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni hogy megéri-e neked vagy sem. Ha tudsz várni lesz akciózva is valamikor szerintem, de ha a használt lemez nem baj akkor olcsóbban megúszod úgy talán. Illetve ha tetszik, akkor a dlc-t is ajánlom szoval valami olyan verzió kellene amiben az is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz toyasoslecho #170282 üzenetére
Persze hogy bent van, EA nem szokta kivenni a játékait, max ha lejárnak a jogok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scholes9
nagyúr
válasz toyasoslecho #170282 üzenetére
Off bocsi Én mondjuk megvettem a múltkori akcióban Az egyik legjobban sikerült remake szerintem.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Wesder
félisten
válasz toyasoslecho #170286 üzenetére
Biztos valami hiba. Olyan nem szokott lenni hogy egy szolgáltatásbsn lévő játék minden platformon elérhető, kivéve PS-en.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
Igy kozel 10 evvel a megjelenes utan ma nekiestem a Dragon Age Inqusition-nek. A Dragons Dogma utan kellett meg valami fantasy Igy 4-5 ora utan egyelore tetszik, nem egy nagy kihivas a hardvernek, de sajnos patchet nem kapott igy 1080p 30fps Viszont, legalabb mas problema nincs.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Ez a 380ft-os EA play meddig jatszhato?
Koszi"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ProEvoFan
nagyúr
Tetszik a kívánságlistám ezen szakasza. [kép]
Mandragora magyar fejlesztés, de a legjobban a Wreckfest 2t várom. Az előző része is fantasztikus volt. Három platformon is végigjátszottam. -
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok,
ps5 vásárlását tervezem. Árérzékeny vagyok kissé.
Szerintetek várjak még vele, mert a ps5 pro miatt lejjebb mennek az árak, vagy úgy pozícionálják majd, hogy nem befolyásolja a sávot? (Esetleg a “jóisten” tudja mikor jön a pro és hagyjam ezt a gondolatmenetet)
Nem emlékszem már a ps4 érában ez hogyan volt a pro-nál.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Zolibacsi88 #170298 üzenetére
Ha nem zavar, hogy 1 kezeden meg tudod számolni az olyan játékokat, amik miatt érdemes megvenned, akkor hajrá. Mert amúgy szinte majdnem az összes ide megjelent játékot megveheted PC-re is, kevesebbért. Az eddigi leghitványabb és legcserbenhagyottabb generáció, hogy egyszerűen fogalmazzak.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest