- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz TrishtanAG #133547 üzenetére
Igen, en arra gondoltam hogy oda lehet tenni a PS5 only cimek melle…
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bogyi007
veterán
válasz penge111 #133523 üzenetére
A Hongkongi profilomra kaptam már értesítést erről ezek szerint globális akció van - kár hogy itt nem lehet konvertálni úgy mint a Boxnál a Goldot, Game Pass Ultimatere.
Köszi az infót. Akkor a magyar profilomra élesítem is és ugrok a Miles Moralesre és a Strayre.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz fausto #133554 üzenetére
Igazából arra hogy lenne 12 hónap Essential előfizetés aztán vennél hozzá 1 hónap Extrát ezen az olcsó áron és lenne 13 hónap Extra előfizetésed.
Boxon konkrétan így megy a szitu - még. 12 hónap gold esetén vehetsz 1 hónap GPU-t és lesz 13 hónap GPU-d...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
F-ECT$
titán
HFW pozitív meglepetés: az egyes beszélgetésekre hatással van, hogy mit csináltál meg a játékban és ez igaz a kis mellék küldetésekre is. Rögtön picit valódibbnak tűnik a világ.
Dive ever, work never.
-
myke7
tag
Sziasztok,
vettem egy PS5 lemezes változatot és lemezről való telepítés során hangos. Nem úgy hangos, hogy olvassa a lemezt, hanem búg, mintha rezonálna valamivel a burkolat alatt. Tapasztalt valaki hasonlót? Mi okozhatja?
Vagy mivel garanciális jelentsem be és intézzék? -
myke7
tag
Köszi a válaszokat!
Ős PC-sként nem volt még szerencsém PS-hez, így váratlanul ért.
Közben valóban találtam hasonlóan hangos videókat. -
polonic
félisten
Pragmata-ról van vmi hír? Ps store oldalon csak annyi, hogy 2023 és nem igazán sok infó.
-
Gerdor
csendes tag
Demeo-t ps-en ps vr2-n játszik valaki?
-
Bigmasterl
tag
Sziasztok!
Az érdekelne hogy a gép sorozatszáma alapján működik a garanciáztatás mint az Xbox esetében. Vennék egy használt de garis gépet aminek nincsenek meg a papírjai. Köszi előre is a segítságet -
-=Jam=-
őstag
válasz Bigmasterl #133567 üzenetére
Kell a garipapír vagy a számla.
-
Wolfy33
senior tag
A VR Village esetén az ütést, hogy lehet kivitelezni?? Azt a bábut bárhogy ütöm mozog, de nem enged tovább a szobából. L1+R1 tartás és L2+R2 tartás ökölbe tartom a kezeket, aztán felemelem, de hiába ütöm meg, csak kicsit mozog.
-
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #133570 üzenetére
Én már végigjátszottam VR-ban a Village-t, de nem rémlik semmilyen bábu, amit ütlegelni kellene a továbbhaladáshoz. Úgy emlékszem, hogy egyedül a szénserpenyő meglendítése kívánt némi ütést, a tűzgyújtáshoz.
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #133572 üzenetére
Jaah, igen, ott védekezni kell, nem csak ütni.
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #133575 üzenetére
Nekem a fő újdonságot a Sense kontrollerek adták, és nem is csalódtam, ezekkel kiválóan lehet irányítani. Maga a játék és a VR nézet pedig nem volt már ismeretlen. De mindenképpen más, jobb élmény így, mint a tévé képernyőjén keresztül. Nem csak a nézőpont, hogy benne vagy a játékban, hanem, hogy mindent megfogsz... fegyvereket, eszközöket és tárgyakat. Persze néha volt ami nehézkes volt, mert a harc hevében körülményes tud lenni a ballonkabátból elővétel, a gránátdobás, meg persze a kézifegyverek újratöltése (ezt érdemes lehet automatizálni, van rá beállítás).
Összességében egy remek élmény volt, csak ajánlani tudom.
Majd később folytatom a Horizon-nal, de több hónapig lekötött a Witcher 3 újbóli végigjátszása, így felgyülemlett pár játék... The Callisto Protocol (nekem nagyon tetszik, az atmoszféra kiváló), Devil in Me, Evil West, Atomic Heart, stb...
Ami biztos, hogy ilyen élmény VR játékokat nem fogok játszani, szóval pl. céltalanul kajakozni azt nem fogok. Remélem, hogy a RE4 is teljes VR támogatást kap majd, mert ilyen játékokra van szükség! -
Wolfy33
senior tag
válasz Lacielvtárs #133570 üzenetére
Sikerült, az ütés után feltett kézzel megütött (akkor engedett át) és sérülten kellett a másik szobába az eü löttyött magadra önteni.
-
-
syler123
veterán
De jó hogy hozzácsapták PS Extrához a Horizon Forbidden West-et, így nem kellett külön pénzt adni érte, akkor csalódott lennék.
Ugyanaz, mint az első rész, tele felesleges párbeszédekkel. A főszereplő nem vált ki semmilyen érzelmet, se nem szeretem, se nem gyűlölöm, de kicsit sem érdekel a sorsa.
Az elején még végig kattintgattam a párbeszédeket, de semmi értelme nem volt, mindegyik csak arról szólt, hogy elhúzza a játékidőt. Egy Witcher 3-ban legalább olyan párbeszédek voltak, amik érdekeltek, de itt semmi ilyen nincsen.
Már csak egyenesen arra a válaszra megyek, ami kivezet a beszélgetésből, de még ami ott elhangzik az is rettentő unalmas.
Elkészítették ezt a szép tájat, a gépek is jól néznek ki, a harc is aránylag rendben van, kivéve az, hogy kis millió nyilat lövök el és folyamatosan kifogy a tegezemből, rettentő frusztráló.
A grafika még performance módban is szép.
Nagyon kár, hogy nem mondták a készítőknek, hogy a kevesebb néha több és nem írtak normális sztorit a játék alá. Ez a legtöbb Openworld rákfenéje, sosem lesz a kedvencem. -
Wolfy33
senior tag
válasz Lacielvtárs #133580 üzenetére
A bal vállad felett kell hátra nyúlni és megfogni, a kupakot meg talán az L2(vagy egy másik gomb a bal irányítón) pöcköli le és utána iszod vagy locsolod magadra.
-
Bozso68
őstag
válasz Kendek #133564 üzenetére
Találtam a lomok között itthon egy GIGABYTE GA-H81M-S2H alaplapú konfigot. Ha abba belerakom az Axagon PCEM2-N PCI-Express - NVME M.2 adapter-t, akkor működik a dolog? PCIe 16x-t tudja az alaplap és az adapter is.
Hálás köszönet előre is! -
fahrii
őstag
válasz syler123 #133581 üzenetére
Sajnos ismerős érzés, ez az ow játékok rákfenéje. Utóbbi évekből az Elden Ring és Witcher 3 játékokon kívül nem is nagyon tudnék kivételt mondani. Nem tudom honnan jött ez a trend, hogy húzzák fölöslegesen az ember idejét, de ez mostanában más nagy sony címeknél is tetten érhető... pl gow ragnarok.
-
zojjektum
senior tag
Mennyi szokott lenni az extra előfizetés akcióban? Lenne lehetőség felpimpelni az essentialt most jó áron, de gondolom utána csak extrát tudok rá hosszabítani.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Még szerencse hogy a játék icipicivel többet nyújt és mond. Mind sztoriban és játék menetben.
Kb ezt úgy írtad le mint én a Witchert most:
"Elmegyünk "A"-ba , onnan "B"-be , aztán "C"-be , onnan "D" , majd vissza "B"-be ,aztán "C" , végül talán "A"-ba , ahol kapsz egy fegyvert jutalmul ami nem jó semmire ,mert amit használsz az jobb.
Jah és persze megbolondulsz közbe , mert gyalog vagy lóháton beleakadsz szinte az összes tereptárgyba és a rengeteg párbeszédtől ... -
Callisto
őstag
válasz WhiteWalker #133591 üzenetére
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Szerintem a Horizon története, a lore-ja nagyon jó. Azzal van baj ahogy próbálják elmesélni, nem elég feszes és érdekes pont azok miatt amiket írsz. Mesterkélt érzése van a párbeszédeknek, amikből ráadásul túl sok is van és sokszor egy csomó érdekes információn siklik át az ember emiatt. Engem sem tudott bent tartani egyik része sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Mezcal
addikt
Én is leírom a véleményemet, a Witchert pl utálom😁
A HFW meg tetszik.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
zojjektum
senior tag
válasz Rigormortiis #133599 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest